Ida tipser

YES TO NYE FAVORITTER

21. januar 2013

Den siste uken har jeg testet et helt nytt merke som heter Yes To. Yes to er en helt nautrlig hud- og hårpleieserie, med produkter basert på organiske frukter og grønnsaker. Dessuten er serien fri for parabener, og produktene kommer i resirkulerbar forpakning.

… Jeg skal ærlig innrømme at da jeg leste det, tenkte jeg; jaja, vi får se hvor bra det kan være da. Hvor myk kan huden bli, hvor godt kan jeg lukte, av noe som skal være så innmari naturlig og miljøvennlig? 

Og så ble jeg veldig positivt overrasket. Jeg har testet Yes To Carrots- produktene, samt ansiktsservietter/makeup-fjerner i cucumber-serien. Jeg elsker jo agurk-produkter, så jeg skal definitivt klikke hjem noe mer som dufter av deilig agurk.

Bortsett fra ansiktsserviettene med cucumber (kjøpes her), er super rich body butter med carrots (kjøpes her) min favoritt. Den gjør huden babymyk, fuktigheten varer lenge – og den lukter godt.

Siden dere er så snille lesere, får dere nå 15% rabatt på alle Yes To-produkter hos MyBeauty.no. For å få rabatten, bruker dere koden «yesto». 

PS. Er dere smøromaner som meg om vinteren, vil jeg også anbefale kremen som er ment spesielt for hender og tørre albuer. Den er perfekt å ha med i veska på iskalde vinterdager! Kjøpes her.

Prisene er svært snille, men husk uansett å få med dere rabatten hvis dere skal handle!

//Reklame for MyBeauty

9 Comments

 • Reply Kristine 21. januar 2013 at 13:29

  Høres bra ut!

  Men hvordan går det egentlig med Chili Forte? Merker du at søtsuget blir mindre?
  Kan du ikke gi oss en oppdatering på det snart! Er supernysjerrig!

  Herlig blogg forresten! You make my day! Haha 🙂

  Svar fra Ida: definitivt mindre søtsug, oppdatering kommer! 🙂

 • Reply Cathrine 21. januar 2013 at 21:46

  Det her hørtes ut som fantastiske produkter, som jeg bare må prøve 🙂
  Hvor lenge varer tilbudskoden?
  Og hvor kjøper du volumspa-lysene dine?

  Klem fra Cathrine :))

  Svar fra Ida: varer til onsdag! I morgen! 🙂 Jeg kjøper Voluspa litt over alt. Home&Cottage i Bogstadveien, Bossanova i Tønsberg, Høyer-butikkene…

 • Reply Bente 21. januar 2013 at 21:47

  HEIHEI 🙂 jeg bare lurte på en ting.. For en stund siden skrev du noe om å unblocke netflix slik at det ble den amerikanske versjonen? Kunne du ha forklart meg hvordan du gjor dette? På forhånd TAKK 🙂

 • Reply Mia 21. januar 2013 at 23:01

  nja, heelt nytt er da ikke merket. Har eksistert en stund.

 • Reply Lovewhatyougot 22. januar 2013 at 05:22

  Lurer på hva som har skjedd mellom dg og linniiie og deg og Trine grung?

  Svar fra Ida: da er jeg ikke sikker på hva du sikter til?

 • Reply Linn Cecilie 22. januar 2013 at 13:03

  Aaah, du må ikke legge ut sånt. Får bare lyst til å handle med en gang. Og jeg har ikke penger……

 • Reply therese kristina 22. januar 2013 at 14:20

  Kjekt med tips! 🙂

 • Reply Lovewhatyougot 23. januar 2013 at 03:12

  Siden Linniiie ikke følger deg på Insta lengre, og heller ikke Trine G.

  Svar fra Ida: haha, sånt følger jeg ikke med på selv en gang, så det vet jeg ikke 🙂

 • Reply Maims 25. januar 2013 at 19:17

  Yes To er bare vanvittig bra! Sliter med en mengde allergier og intoleranser, men dette er stortsett det eneste merket jeg ikke reagerer på! Jeg handler det fra beautybay.com og betaler mindre der 😀

  Yes To <3

 • Leave a Reply