Hverdagsliv

GOOD MORNING

23. januar 2013

Gooood morgen! Jeg er jævlig trøtt. Men kan jo ikke ligge og dra meg når jeg skal skrive pakkeliste til New York. Selv om jeg bare skal ha med meg to bukser, to gensere – og truser, føles det ut som om litt planlegging trengs.

Og ellers, kan jeg meddele at jenta som alltid snek seg unna både Tran, Sanasol og alle mulig slags sunne kapsler ved frokostbordet som barn, har begynt å drikke C-vitaminer!

Hadde noen bare fortalt meg at brustabletter med bringebærsmak var  godt, hadde jeg da startet mye før. Shit, vurderer å begynne å ta det med på fest. Vitaminsjokk-tilstander!

Yammi! Fant den i Sverige i går, så kjøp den hvis du skal dit. Eller kjøp den i Norge, hvis du finner den her. Nevnte jeg at jeg var i Sverige i går? Var med mormor og morfar på harryhandel. Det gjorde så mange inntrykk at jeg må fordøye det litt – før jeg eventuelt kan fortelle om det.

9 Comments

 • Reply rodstilk 23. januar 2013 at 08:04

  Husk at det c-vitaminvannet sliter på emaljen på tennene! 🙂 Spent på å høre fra turen din til NYC, skal dit selv på sensommeren og sluker til meg alt av tips!

 • Reply Amalie 23. januar 2013 at 10:09

  Hvis det var Nordby du var på så skjønner jeg at du må bruke litt tid på å la alle inntrykkene synke 🙂

 • Reply Klara klok 23. januar 2013 at 11:32

  Hei!
  Heldig du er som skal til NY nå! Vil også vekk fra kuldehølet her!
  Men ville bare si at dersom brusetablettene du tar er på 1000mg(de fleste slike brusetabletter er nettopp det), så er dette veldig mye mer enn anbefalt daglig dose C-vitamin, og skal kun tas dersom du merker du er i ferd med å bli syk. Selvom C-vitamin som er overflødig kommer ut med vannet i kroppen din, så er diarè en veldig vanlig bivirkning dersom man tar for mye enn anbefalt daglig dose. Så en 1000mg brusetablett hver dag kan ha uheldige følger. FYI 🙂

 • Reply ICT 23. januar 2013 at 13:18

  Jeg har drukket brusetablett med sitronsmak en stund. Har ikke smakt bringebär, men jordbär er i hvert fall kvalmende. Håper du har tid til å blogge når du er i New York, elsker å fölge folk på reise utenlands 😀 Herreguud så heldig du er, håper dere får en kjempefin tur!

 • Reply mhm 23. januar 2013 at 14:34

  Til info så er det minus ti her i dag. Så det er ikke bare hjemme det er kaldt.

 • Reply ingeborg-anna 23. januar 2013 at 16:31

  gleder meg til å følge New York turen din 😀

 • Reply Silje 23. januar 2013 at 18:59

  Den ser god ut også! Den må jeg prøve :):)

 • Reply Lise 23. januar 2013 at 20:37

  Hva tenker du om at blogg.no sine toppblogger tar silikon som 18 åringer? Jeg trenger et provoserende innlegg!

 • Reply Ida 25. januar 2013 at 10:04

  Pleier å hamstre c-vitaminer når vi er i Sverige. 🙂 Det er snadderaktig.

 • Leave a Reply