Uncategorized

UPDATE PÅ SØTSUGET

24. januar 2013

Jeg har tatt med meg mamma til Oslo, vi skal ha overnatting hos meg, for her er vi jo nærmere Gardermoen. Så i morgen tidlig starter vi på reisen som vi har gledet oss sånn til! Kofferten er endelig pakket helt ferdig, og jeg er svært fornøyd med hvor tom den er. Shopping, shopping, shopping. Skal bli deilig med et avbrekk fra Bogstadveien 

Flere av dere har spurt om en oppdatering på hva jeg syns om Chili Forte-kapslene som jeg begynte å teste for nøyaktig 2 uker siden. For dere som ikke henger helt med nå, så er Chili Forte et kosttilskudd som skal hjelpe forbrenningen din, og nesten enda bedre: dempe søtsug.

Chili inneholder masse antioksidanter, c-vitamin, a-vitamin og b-vitamin – med andre ord, så er chili bra for oss. Så kan du jo si; hvorfor ikke spise chili i maten i stedet for kapslene? Men det har seg faktisk slik at kapslene inneholder langt mer chili enn hva som er behagelig å spise til et måltid. Dessuten inneholder kapslene grønn te og krom, så her får du mye bra i deg – veldig enkelt.

Jeg tar 1 kapsel når jeg spiser lunsj, og 1 kapsel når jeg spiser middag. Det er viktig å ta dem sammen med et måltid. 

Min erfaring med Chili Forte, er at de defintivt har dempet søtsuget mitt. Jeg får ofte lyst på noe godt på kvelden, men det mener jeg helt bestemt gikk over etter en uke. Etter tilbakemelding fra dere lesere, har jeg skjønt at det skjedde for dere også? 

Hvis du har lyst til å prøve Chili Forte, så har de en kampanje gående nå i januar. Halv pris! Gå inn her for å lese mer om tilbudet.

//Reklame for Chili Forte

20 Comments

 • Reply ICT 24. januar 2013 at 23:29

  Oii, så rare tablettene har blitt! Da jeg brukte chili forte var det i avlange kapsler med pulver inni 🙂 Bra de funker for deg.

  Akkurat nå skulle jeg önske at jeg var deg og skulle på shopping, haha, ha en fin tur 😀

 • Reply Thea 24. januar 2013 at 23:32

  Hei, du vet at grunnen til at du synes det funker er pga krom ? Krom er et «kosttilskudd» som dumer sukkersug, så om det er sukkersuget man vil ha vekk går det jo ann og bare spise krom 🙂 Er bare et ok tips til folk som spiser feks multivitaminer til daglig, er ikke bra for kroppen å få i seg for mye A-vitamin siden den er fettløselig 🙂

 • Reply camilla 25. januar 2013 at 06:05

  God tur a Frk. Wulff! Her i NY er det DRITkaldt. Just so u know. 😉

 • Reply Marita Ø 25. januar 2013 at 10:57

  Ååå, dere er bra heldige 🙂 Blir skikkelig misunnelig nå kjenner jeg. Kos deg masse i NY, gleder meg til å være med på reisen 😀

 • Reply therese kristina 25. januar 2013 at 13:29

  God tur til NY 🙂

 • Reply Stine M. Rasch 25. januar 2013 at 15:09

  åh, kanskje det er verdt å prøve chilli forte.. Er vel bedre att det demper søtsuget enn at snusen gjør det!
  God tur 😀

 • Reply Kathrine 25. januar 2013 at 17:55

  Vil også påpeke det med krom.
  Og at jeg tror vi forbrukere ikke må undervurdere placebo-effekt i like stor grad som vi gjør nå. Tenkt over at hvis du tror du kommer til å ha mindre søtsug, så bidrar det alene til at søtsuget forsvinner?
  Vil bare påpeke dette for alle som tenker på å kanskje bruke mye penger på kosttilskudd. Et variert kosthold er mer enn nok og mye sunnere for kroppen.

 • Reply Amalie 25. januar 2013 at 22:22

  herregud, er jo akkurat det eg trenge

 • Reply Sara W 26. januar 2013 at 01:43

  God tur 🙂
  Et litt privat spm som bare må være en del
  av svar på testingen.
  Går du mye mer på do? Siden det er så
  mye chilli..

  Svar fra Ida: det har jeg faktisk ikke tenkt over, men ikke noe utenom vanlig tror jeg.

 • Reply Susanne 26. januar 2013 at 13:13

  Er superfornøyd over å gå kunne stramme inn belte ett par hakk takket være chili forte, ikke bare har søtsuget forsvunnet, men jeg merker at det setter fart i forbrenningen og kiloene raser ned 🙂 takk Ida for godt tips!!

 • Reply stine 5. februar 2013 at 20:26

  Chili forte fungerer! 🙂

 • Reply Else-Liv Thorsen 6. februar 2013 at 22:30

  Enda bedre er det å spise Xocai helsesjokolade, som er laget av kaldpressede kakaobønner. Inneholder er bredt spekter av antioksidanter og andre næringsstoffer, som effektivt demper søtsuget. Du bytter ut usunne søtsaker med helsesjokolade, og dermed går du også ned i vekt. Sjokoladen er ikke tilsatt raffinert sukker eller transfett. Inneholder også frysetørret blåbærpulver og acaibær-pulver.
  Kampanjepris fram til 17. mars.

 • Reply Lene 7. februar 2013 at 15:43

  «The body only craves whats inside your bloodsteam», dvs.. Spiser du sukker, så får du lyst på mer sukker. Slutter du å spise sukker, tar det ca en uke for «systemet» ditt er renset for sukker. Da er det helt naturlig å slutte å ha lyst på søtsaker.
  Trenger ikke spise tabletter for å slutte å spise søtt.. Det handler om en ukes viljestyrke, og det å holde blodsukkeret ditt stabilt.
  Eneste tabletten gjør er å gjøre deg bevisst på ikke å spise sukker i en uke eller to.. Det er kroppen din som renser ut sukkeret, ikke tabeletten. Kroppen ville ha gjort det uansett om du spiste chili forte eller ei. 🙂

 • Reply Catharina Austad 7. februar 2013 at 17:04

  Smaker de fælt? Og vil du si at de funker på forbrenningen?

  Svar fra Ida: smaker ikke fælt, svelger dem jo med vann 🙂 Det med forbrenningen er vanskelig for meg å uttale meg om, men jeg håper jo det.

 • Reply LM 3. mars 2013 at 15:11

  Uansett hva pillene hadde inneholdt, hadde de nok fungert. Kun fordi du tror de gjør det- kalles placebo.
  Men flott at de funker, det viktigste er vel resultatet 😉

 • Reply miriam 2. mai 2013 at 18:17

  Skulle ønske du kunne ta deg 10 min, og lese dette Ida!

  http://tjomlid.com/2013/04/16/den-sviende-sannhet-om-chili-forte/

 • Reply Lina 20. januar 2014 at 10:45

  Supert produkt chiliforte. Har null søtsug!

 • Reply Mari 23. januar 2014 at 21:00

  Personlig har jeg stor tro på chili. Når jeg begynte å bruke det i kosten så har jeg merket at jeg blir fortere mett og at jeg ikke liker søte saker lenger. Vet at en del av mine venninner tar Chili Forte og opplever at det fungerer på samme vis.

 • Reply Christine 27. januar 2014 at 12:38

  Jeg fikk veldig halsbrann av de pillene og måtte avslutte kuren 🙁

 • Reply Beate 27. januar 2014 at 16:27

  Man kan få dempet søtsuget ved å spise mer synn og variert mat. Det funket for meg

 • Leave a Reply