Reise

FRAMME I NY

26. januar 2013

Noen ganger tar det meg 7 timer å komme meg på trening. I dag tok det meg 7 timer å komme til New York. Jeg tror jeg foretrekker sistnevnte! Flyturen gikk som en drøm, med filmer, flere måltider og litt søvn. Og nå sitter jeg plutselig her på hotellet!

Da vi fløy innover Jersey og så hele Manhattan på vår venstre side, må jeg innrømme at hjertet mitt banket litt ekstra hardt. Akkurat som om jeg egentlig ikke trodde at stedet ikke eksisterte. Yndligsstedet mitt på denne jord, uten at jeg noen gang har vært der. Så det blir spennende å se om det lever opp til forventningene.

Gleder meg maks til å stupe ned i denne sengen i kveld! Men først skal jeg pakke ut og oppleve litt av byen.

8 Comments

 • Reply Madeleine 26. januar 2013 at 09:18

  Hvilket flyselskap flydde dere med? hvor mye kostet det tur/retur? 🙂

  var fra Ida: vi fløy med SAS. Per pers betalte vi ca 3400,- tur retur med ekstra avbestillingsforsikring :-)S

 • Reply Inger - Wales 2012/13 26. januar 2013 at 10:23

  Kos deg masse!

 • Reply Ida Johanne 26. januar 2013 at 10:32

  Åh så gøy! New York, du må kose deg. Vil ditt selv en gang, kanskje ikke om så kjempe lenge, hvem vet.
  Haha jeg så igjennom blogglisten.no ALT er nesten om det samme, om mote, samme tåplige bildene..men den eneste som skiller seg ut er faktisk deg, Ida Wulff! Det er vel en grunn for at jeg har vært en fast leser fra du startet. Du blogger om så mye forskjellig, du har humor i innleggene dine, vi kan le litt. Ville bare fortelle deg dette. Jeg kommenterer veldig sjeldent på blogger sånn generelt. Men nå ville jeg bare få det ut, for du er fortsatt den beste bloggeren!
  You go girl!

  Svar fra Ida: åå tusen takk!!

 • Reply anonym (oppgir selvsagt adresse og navn hvis jeg skulle være så superheldig å vinne!) 26. januar 2013 at 10:57

  Ida, jeg lærer det aldri, og det kommer sikkert an på «vinden», men hvor lang tid tar det EGENTLIG til NYC? du skrev 7 timer… er det tiden det vanligvis tar? vet andre lesere dette? jeg har nemlig hørt 8 timer… hjemover har jeg hørt at det kan ta seks timer pga. «vinden»… har litt betydning for meg for er ikke superglad i å fly… men flyene til USA er kanskje «større» og bedre? Håper du har tid til å svare selv om du er på tur, eller når du kommer hjem! =)

  mamma-datter-turer er det beste som finnes 🙂 kos deg masse!!!!!!

  Svar fra Ida: hei! 🙂 vi fløy direkte med SAS, mener å huske at turen tar litt over 7 timer, ikke noe særlig mer!

 • Reply Cathrine 26. januar 2013 at 10:58

  Kos deg 🙂

 • Reply Vanja Lie 26. januar 2013 at 11:41

  Godt å høre at flyturen gikk så bra. Ingen sak å fly i så mange timer når det går så lekende lett! 🙂
  Nyt hver dag, Ida – dette fortjener du!

 • Reply ICT 26. januar 2013 at 12:22

  Herlighet, jeg fikk nesten tårer i öynene bare av å lese dette, hahah! Jeg MÅ til New York en gang (og minst 50 ganger til) jeg også. Håper dere får en sinnsykt bra tid der nede 😀

 • Reply Mmy 26. januar 2013 at 13:25

  Hvilket hotell endte dere opp med? NYT tiden, dette er noe dere vil se tilbake på og huske for alltid. Det beste med NY er vel egentlig når man har gjort alle de planlagte «turist»-tingene og bare tar seg tid til å kjenne på den pulserende stemningen! Vi var der på sommeren og tok bla. helikopter, var på baseballkamp og musikal.. MEN det jeg huske aller best var da vi gikk å kjøpte jordbær dyppet i sjokolade som ble spist i central park i skyggen av et stor tre. Vi sovnet deretter av og våknet opp til at et gospelkor hadde kor-øving var nabotreet. Det er da man vet at man er i New York 🙂

 • Leave a Reply