Reise

HAPPY BIRTHDAY

29. januar 2013

Det var ikke mye som minnet om frokost på Cake Boss, men bursdag er bursdag. Så vi spiste cupcakes til frokost – alltid gøy å prøve noe nytt…

Har fått med meg at Cake Boss er en TV-serie, men har aldri sett på det. Noen som har? Fikk sett litt av en episode på storskjerm på kafèen, må si det er imponerende hvor kreative enkelte kan være på kjøkkenet. Når det er sagt, så er det lenge til jeg skal spise noe  søtt igjen.

Etter frokosten tok vi metroen for første gang, ned til downtown (vi bor i midtown). Jeg syns det var kjempeskummelt og var helt på gråten. Har sett alt for mange filmer hvor folk plafrer hverandre ned underground – og det hjalp ikke så mye at alle som satt rundt oss i vognen hadde gulltenner, gullringer og sendte oss stygge blikk. Haha! Snakk om å være fordomsfull.

I Soho var jeg spesielt på jakt etter èn butikk, nemlig vintage-sjappa «A Second Chance». Har hørt at de skulle ha et bra utvalg av Chanel-vesker, og jeg har så lyst på ny veske. Tidenes reisetips: aldri ta med mammaen din for å se på vesker som koster 20.000-30.000 kroner. De får bakoversveis, rynkepanne og begynner å snakke om fattige barn i Afrika. Vi får se om jeg kan snike meg unna mamma en dag.

A Second Chance har nettbutikk, men ikke med fullt så bra utvalg som i butikkene. Den finner dere her. Dessuten har de en butikk på upper east side også, den er mye større og har bedre utvalg enn den i Soho.

Da vi dro til upper east side for å besøke butikken der, dro vi innom vintage-butikken «Michael’s» også. Der hadde de mindre utvalg av vesker, men en del jakker, kjoler, pelskåper og sko.

Ellers har vi tilbragt litt tid på Macy’s og Victoria’s Secret i dag. VS er alltid en stor nedtur. Drasser med meg bikinier inn i prøverommet og forventer at jeg skal se ut som en VS-modell. Og så ender jeg opp med en kosedress. Jaja.

De får uansett 10 poeng for smarte knagger i prøverommene! Nå skal vi prøve å redde det som dagens ruskevær har stelt i stand, og komme oss avgårde på middag. I dag har vi reservert bord på Tao, som mange av dere har anbefalt. Restauranten er kjent fra blant annet Sex and The City, så jeg gleder meg!

14 Comments

 • Reply Mona 29. januar 2013 at 12:20

  chanel er drømmeveska!! GO FOR IT!!

 • Reply Susanne 29. januar 2013 at 12:23

  Så du Buddy på Cake boss cafeen? Jobbet søstrene hans bak disken, som de gjør i serien??

  Svar fra Ida: det vet jeg dessverre ikke :/

 • Reply therese kristina 29. januar 2013 at 13:10

  Har sett på programmet ja 🙂 Kos deg!

 • Reply Jeanette 29. januar 2013 at 15:52

  Herlig at du og jentene skal til Brasil og redde verden! Du virker som ei jordnær og takknemlig jente, som er i stand til å sette seg i andres situasjon! Ser også at du vokste og lærte masse av turen din til Afrika.

  Kos deg videre i New York, heretter burde du holde seg unna den skumle subwayen, bare full av mennesker som ikke er gode nok til å tilbringe et sekund med deg!

  Kjøp deg en veske til 20 000, det har du fortjent, så hardt som du jobber!

  Klemz

  – Jeanette

 • Reply Ida 29. januar 2013 at 16:35

  Hei ida:) jeg var i NY i september og har blitt helt forelsket i byen! Får nesten litt kjærlighetssorg av å se de fine bildene dine der i fra;) tenkte å komme med ennå et cupcake tips! Jeg husker ikke helt hvor det ligger, men det er ikke så langt unna chrysler building, det er en søt liten butikk som selger mini cupcakes og heter baked by Melissa, og de er helt fantastisk gode! Hvis du stikker innom må du smake på cookie dough hvis de fortsatt har den;) spis gjerne en for meg og! Nyt resten av turen din:)

  Svar fra Ida: skal holde utkikk! Og hvis jeg drar dit skal jeg spise en for deg også, hehe 😉

 • Reply Nathalie Løvseth 29. januar 2013 at 16:50

  Hei Ida!
  Hvor lenge skal du være I New York?
  Jeg bor selv i New Jersey, og drar til New York hver helg!
  Og du må ikke være redd for SoHo eller Downtown de fleste stedene er trygge. Enkelte steder i Brooklyn og Harlem er mye verre. Og, jeg anbefaler ikke å dra til Newark, selv om jeg ikke kommer på en eneste grunn til at dere faktisk skal dra dit. Nå snakker jeg om Newark byen, og ikke flyplassen. Flyplassen er jo helt trygg. Gøy å se at du liker New York!
  Kos deg masse 🙂

  Svar fra Ida: drar om 2 dager, men kommer snart tilbake! Må bare bli biittelitt varmere :))

 • Reply Cecilie 29. januar 2013 at 17:33

  Jeg leste det innlegget her før jeg la meg! Haha, jeg drømte om at jeg spiste sinnsykt mange cupcakes og bare este ut, haha… Vilt sug etter cupcakes nå, kos deg fina! 😀

  Svar fra Ida: haha 😀 godt det bare var en drøm

 • Reply Silje 29. januar 2013 at 21:40

  følger med på serien fordi det gir meg så mye inspirasjon til bursdags kakene jeg lager til venner/ familie.

 • Reply Silje Reistad 29. januar 2013 at 21:58

  Wow, så genialt med knaggene! Nå ble jeg nesten satt ut. Sånne måå komme til Norge:)

 • Reply MoKath 29. januar 2013 at 22:19

  Sånne knagger skulle det vært i alle butikker.

 • Reply Ida Helene 29. januar 2013 at 22:34

  Heiii! Hvor er den fine vinrøde genseren fra? 😀

  Svar fra Ida: second female 🙂

 • Reply Ida 30. januar 2013 at 08:45

  http://femalefirst.dk/da/celine-knit?color=Red/Grey&size=

  Er det denne genseren? 🙂

  Svar fra Ida: nei, min er ikke strikk..

 • Reply Marianne KC 30. januar 2013 at 14:14

  Digger de knaggene – Go VS! 🙂 Love it!

 • Reply ida 31. januar 2013 at 16:36

  åååå, det var på the second chance jeg kjøpte Balenciaga vesken min:):) *lykkelig*

 • Leave a Reply