Mat

PARTY FOR TWO

29. januar 2013

I går feiret vi mamma sin bursdag på Tao, en asiatisk restaurant som ligger i området hvor Central Park starter. Det er den restauranten jeg er blitt anbefalt flest ganger, så kunne jo ikke gjøre annet enn å dra dit. Dessuten syns jeg alt med Sex and The City er veldig stas… Dere husker kanskje den episoden hvor Carrie var på date med en jazz-musiker og Mr Big møtte opp med en modell-date? Det var på Tao!

Jeg elsket lokalene, maten og servicen. Så takk til alle som anbefalte stedet! Vi spiste sushi til forrett, og den var bare helt utrolig fersk og god. Til hovedrett spiste vi crispy orange chicken, som jeg også har fått anbefalt. Og hvis jeg skal anbefale den videre, så vil jeg anbefale å dele retten. Vi klarte ikke å spise halvparten hver av retten vår, så da er det bedre å bestille to forskjellige – og dele.

3 Comments

  • Reply Nina 30. januar 2013 at 09:31

    Åå, du er så heldig som får oppleve New York! Håper en dag jeg får reise dit med min mamma:) Kos deg masse videre, Ida!

  • Reply MaritBE 30. januar 2013 at 14:10

    Hørtes koselig ut 😉

  • Reply ICT 30. januar 2013 at 16:57

    Mmm digg 😀

  • Leave a Reply