Reise

HOTELLKOS

30. januar 2013

Åhh, jeg vet at jeg sier det hver gang jeg bor på hotell, men… Jeg elsker å bo på hotell! Sengene er alltid ut av en annen verden. Nå er jeg hjemme etter enda en shoppingrunde, og ritualet er som følger; hoppe i kosedressen, og rulle opp i sengen med Cola og M&M’s. Gruer meg til å reise hjem!

For dere som har spurt, så bor jeg på Distrik Hotel i midtown. Er superfornøyd med selve hotellet. Fine rom, utsikt til Empire state building, utrolig hyggelig personale som gjør det lille ekstra, og god mat. Et lite minus for beliggenhet, hvertfall for pyser som meg. I samme gate ligger nemlig oppmøtested for de som er på prøveløslatelse fra fengsel… Så der må man forbi! Ville ikke gått alene her i mørket, men ellers helt supert.

11 Comments

 • Reply Jules 31. januar 2013 at 05:22

  Neimen Iiiida.. Ikke noen snusslutt likevel?0

  Svar fra Ida: heell to the no!

 • Reply Elise F 31. januar 2013 at 07:50

  Hei IDa! Så fantastisk å følge deg på tur i NY! Jeg drar selv til NY neste mandag. Kunne du gitt råd om noen butikker som er et MÅGÅPÅ? Dvs masse fine klær til billig penge.

  Svar fra Ida: ja, skal lage et innlegg 🙂 god tur!

 • Reply Caroline Maria 31. januar 2013 at 08:52

  Alle bloggere sover med macen <3 <3 Hehe, wææh, kos deg videre, Ida!

  Svar fra Ida: haha ja, kjekt å ha den i nærheten <3

 • Reply jeanette 31. januar 2013 at 09:37

  Søt du er ! 🙂

 • Reply Helene 31. januar 2013 at 10:42

  Hvor mye snus kan man ta med seg til Usa?

  Svar fra Ida: aner ikke! Tipper vanlig kvote, altså 10 bokser

 • Reply stine 31. januar 2013 at 17:33

  Så morsomt at du bor på akkurat District hotel.

  Jeg og kjæresten skal også bo på District når vi skal til New York i juni.

  Håper derfor på tips om resturanger/kafeer ol. i nærheten :o)

 • Reply Elena 31. januar 2013 at 17:44

  Æææh, hjelp! Jeg er skikkelig pyse, så der kan jeg IKKE bo når jeg reiser til New York til høsten. Vurderte faktisk akkurat dette fine hotellet. Takk for advarselen Ida! <3

 • Reply Karoline 1. februar 2013 at 06:04

  Helene: dobbel kvote med snus:-)

 • Reply Carina 2. februar 2013 at 20:20

  Akkurat HVOR skummelt er det å bo rett ved prøveløslatelsekontoret? Og ligge det rett ved hotellet? Hotellet ser jo supert ut, men vet ikke om det er verdt at det er kr 3-6 000 billigere enn andre hoteller hvis man ikke føler seg trygg når man vandrer ut og inn.

  Svar fra Ida: vet du, jeg overdrev litt.. Det står politi og dørvakter i hele gaten, og de prøveløslatte stod i kø utenfor nabobygget én morgen i løpet av uken jeg var der. Og det er vel stedet de har lyst å oppføre seg 😉 anbefaler absolutt hotellet, spesielt hvis du får det SÅ billig

 • Reply Geir Kåre Prezt 2. februar 2013 at 20:36

  IDA..jeg elsker deg. Også har du fin datamaskin. Ikke ble skremt da. Jeg er homo.. 🙂 Love you honey <3

 • Reply Carina 6. februar 2013 at 14:36

  Da er Distrikt bestilt, én uke i september! Tusen takk for tips 🙂

  Svar fra Ida: kult! 🙂 Hils!

 • Leave a Reply