Uncategorized

SIDEN SIST HAR JEG…

3. februar 2013

… Hentet Bella hos oldemor og oldefar, og reist hjem til Oslo. Etter å ha vært sammen med noen døgnet rundt, følte jeg et sterkt behov for å være litt alene. Vet ikke om Bella har savnet meg noe særlig, var ikke mye glede å spore i ansiktet hennes.

… Pakket ut, shoppet sko og hengt opp bilder på veggen. Måtte jo ha med meg litt Andy Warhol hjem fra New York! Nå henger de skeivt på veggen, det ser jo helt jævlig ut. Men var så desperat etter noe på veggene i denne sykehus-stua, så det får gå.

… Hentet pakker på posten. Blant annet denne fantastiske lampen som jeg har hatt lyst på lenge! For et par uker siden hadde jeg så søvnproblemer at jeg shoppet på nettet hver natt. Lampen er definitivt det beste som kom ut av det, ehe. Hilsen postkassa med mye rart i.

… Trent. Er dere klar over hvor tjukk man blir etter en uke i burger-land? I hvert fall føles det sånn. Har til og med bestilt vektmanualer hjem i dag, ettersom jeg trives svært lite med å stå og løfte minivekter sammen med bolerklubben.

Mange av dere har ønsket et New York-innlegg med tips og svar på spørsmål, så jeg skal sette i gang og lage et!

5 Comments

 • Reply Martine 4. februar 2013 at 01:05

  Hvor er lampen fra og hvor mye kostet den?

 • Reply Hanne 4. februar 2013 at 11:03

  Superfin lampe! Er det Kartell? Hvor bestilte du den? Håper på svar 🙂

 • Reply Anna-Nathalie 4. februar 2013 at 12:40

  Haha åh en dejlig kat! Nej hun ser ikke specielt fornøjet ud 😀

 • Reply Marianne 5. februar 2013 at 16:43

  Fant du den lampa «billig» noe sted?? Har hatt lyst på den i tre år, på tide å kjøpe seg vettja!!:)

  Svar fra Ida: kjøpte den på letsdeal, men den dealen har jo gått ut :/

 • Reply Ida Linnéa 11. februar 2013 at 13:19

  Hvilket merke er lampen fra? Jeg MÅ ha en sånn!! 🙂

  Svar fra Ida: Kartell 🙂

 • Leave a Reply