Uncategorized

PURPLE PILLS

4. februar 2013

Jeg tenker aldri to ganger før jeg tar en smertestillende. Vondt i kroppen, vondt i hodet, vondt i magen – jeg hater å bruke tid og krefter på det, så jeg tar heller en magisk pille som fikser det meste på tjue minutter.

… Helt til i dag. Nå er jeg helt skremt! Kjøpte nemlig med meg smertestillende hjem fra NY, de selger jo vidundermedisin på matbutikken der – og resept trenger man ikke. De smertestillende som jeg rasket med meg i farten, må enten være alt for sterke eller veldig dårlige, for da jeg våknet i dag morges, klarte jeg så vidt å stå eller gå. Puta og lakenet mitt var gjennomvått, og hele kroppen ristet som en mixmaster.

Uff, så denne dagen ble ikke helt som planlagt. Har ligget under pleddet, sett på TV og spist Subway – og lovet meg selv at etter neste trening skal jeg heller drikke en hel vaskebøtte med vann etter trening, i stedet for å kvele hodepinen med smertestillende.

Subway er den eneste «junkfooden» jeg tillater meg nå. Jeg føler meg virkelig som en gelèklump etter å ha vært i burgerens hjemland…

4 Comments

 • Reply Cecilie 5. februar 2013 at 00:00

  Huffda:/ Skummelt når man ikke vet riktig hva tablettene inneholder! Kan du se hva vikestoffet(ene) er?

 • Reply A 5. februar 2013 at 10:55

  Shit :O skummelt!
  Tør aldri ta med meg medisiner hjem fra utlandet lenger, ikke etter at jeg fikk beskjed om at det var ulovlig og at hvis jeg blei stoppa i tollen så kom de til å bli sinte på meg haha

  Og det der med geleklump etter Usa… kjenner det SÅ godt igjen.. magen min slutta rett og slett å fungere da jeg var der i noen få dager i fjor vinter (også new york forresten 😀 ) Både hu jeg dro med og jeg sleit SKIKKELIG. Ingenting ville ut. Haha og tok lang tid før det normaliserte seg etter den turen der. USA as…!

 • Reply therese kristina 5. februar 2013 at 11:20

  Fy flate det såg godt ut!
  Advil er det einaste smertestillande eg har prøvd frå usa, og det funka fint uten noke bivirkninga på meg vertfall 🙂

 • Reply HildeS 5. februar 2013 at 22:04

  Hva heter de lilla pillene??

 • Leave a Reply