Ida tipser

SWISS BROWS

8. februar 2013

Bortsett fra gule tenner, enda gulere hår og mye eyeliner – hva er det første dere legger merke til ved bildet til venstre? De tynne øyenbrynene, ikke sant?

Bildet til venstre viser meg og øyenbrynene mine i 2005/2006. Bildet til høyre viser hvordan øyenbrynene mine ser ut i dag. Jeg regner med at jeg ikke var den eneste som nærmest barberte bort øyenbrynene mine? Det ser jo helt grusomt ut! Jeg sier ja og hipp hurra til naturlige, og heller litt kraftige bryn.

Jeg er en av de heldige som fikk mesteparten av brynene mine tilbake. Bortsett fra at de aldri ble helt like igjen, er de i sin skjønneste orden.

Til dere som ikke har vært like heldig som meg, eller som kanskje ikke har så mye bryn i utgangspunktet; det finnes en liten mirakelkur!

Swiss Clinic har kommet med et helt nytt produkt som heter Swiss Brows – et øyenbrynserum. Dere husker kanskje jeg skrev om vippeserumet fra samme merke? Det har jeg sett fungere, så jeg har jammen like stor tro på dette produktet.

Swiss Brows er nå på tilbud til 895,- (førpris er 1395). Men jeg har fått en rabattkode å gi dere, som gjør at dere får ytterligere 200,- i rabatt. Så for dere koster serumet nå 695! Husk å bruke rabattkode «WULFF200» hvis dere skal handle 

Kjøpes her.

//annonse
OBS OBS! Noen av dere får ikke rabattkoden til å funke, dere kan kjøpe 3 ml i stedet (den koster 695,-). Husk å skrive inn en notis om at dere kommer fra min blogg, så får dere tilsendt 5 ml til samme pris. 

12 Comments

 • Reply Line 8. februar 2013 at 18:13

  kan du komme med en oppdatering på PMU-brynene også? 🙂

  Svar fra Ida: ja, skal det når jeg har vært på refill 🙂

 • Reply Alice 8. februar 2013 at 18:24

  Rabattkoden fungerer ikke :/

  Svar fra Ida: sjekker!

 • Reply Mariell 8. februar 2013 at 21:26

  Men har ikke du tatovert brynene dine?
  Har du kun fylt på farge, eller også tykkelse?

  Er jo vanskelig for oss å se om det funker når ikke øyebrynene dine er ekte 🙁
  Men de er jo veldig fine da!
  Skal forhåpentligvis tatovere mine snart, anbefaler du klinikken du tatoverte på?

  Svar fra Ida: bildet over er ett år gammelt, så der er de ikke tatovert. Dessuten kan man ikke se at mine er tatovert, ettersom jeg bare har fylt ut mine egne med farge 🙂 Er kjempefornøyd, men skal tilbake for to refills, har bare gjort det en gang.

 • Reply Heidi Viktoria 8. februar 2013 at 22:35

  🙁

  Kan du ikke gi en kode til oss som vil prøve vippeserumet også?

  🙁

  (to leisegfjes, i håp om at du sier «JOOOO, klart jeg kan!!!!»)

  😉

  Svar fra Ida: skal prøve å få fikset det til en senere anledning 🙂

 • Reply Cecilie 8. februar 2013 at 23:08

  Hei Ida!
  Vet du om den kan brukes av gravide???:)

  Svar fra Ida: det aaaner jeg ikke, men med mindre det står noen advarsel om det, så regner jeg med det 🙂

 • Reply Silje 8. februar 2013 at 23:48

  Du sier hipp hurra for naturlige øyenbryn, og likevel har du tattovert på dine selv.

  Svar fra Ida: IQ! Jeg har kun tatovert under mine NATURLIGE bryn.

 • Reply Inger 9. februar 2013 at 12:10

  Hvor lenge varer rabattkoden?:)

  Svar fra Ida: varer et par mnd tror jeg!

 • Reply Silje 10. februar 2013 at 12:31

  Jeg har prøvd med vaseline også, etter å ha sett utallige mange anbefalinger om det på youtube, og det funker utrolig bra!

 • Reply mari 10. februar 2013 at 22:07

  Rabattkoden funker ikke.. !! :O

 • Reply Inger 12. februar 2013 at 10:41

  Rabatt koden fungerer jo ikke?

 • Reply Natasa 12. februar 2013 at 11:07

  rabattkoden funker fortsatt ikke 🙁 kan du vær så snill prøve å få fikset det?

 • Reply Marie 16. februar 2013 at 14:54

  har prøvd tusen ganger, funker ikkkeeeeee:(
  Når det er sagt elsker jeg bloggen din. Du er, i fare for å høre overflatisk ut sjæl burde jeg sikkert ikke bruke uttrykket jeg tenker på men shitt au: down to earth.
  Digger at du spiser det du vil, at du trener, lever et forholdsvis normalt liv, er ærlig men ikke flashende og ikke pynter ALTFOR mye på ting, som mange andre blogggere har en tendens til!
  Elsker og at du er personlig, men ikke whiny. Innlegget om who am I? what will my life bring? var helt perfekt skrevet og tipper tusen single 20år(ish)inger(og kanskej mange i forhold og) kjente seg veldig igjen, det gjorde ihvertfall jeg. Syk tid, denne 20 års alderen. ALtfor mange muligheter. Kan så godt som gjøre hva man vil, har alle muligheter og er sin egen lykkes usikre og uerfarne smed. Gleder meg veldig til målet du så treffende beskriver når hverdagen(om den?!?!?!=/) stabiliserer seg og man finner en rytme og en jobb og ikke minst en å dele det med og blir et A4liv med våte dresser, stakittgjerde og timeplan på kjøleskapsdøra. <3<3
  Så seff setter jeg stor pris på at du er flink til å skrive! Thank God for at det ikke florerer med skrivefeil og ensidig språk! Skrivegaven bør du benytte deg av i jobbsammenheng – jizes – det er jo akkurat det du gjør… men sånn studievalg tenkte jeg da
  OOOOKKKK koker ned til: du er awsome, men få swisskoden til å funke:)!

 • Leave a Reply