Uncategorized

TEQUILA-MONSTERET PÅ POSTKONTORET

9. februar 2013

I dag hentet jeg de nye vektene mine på posten. Bestilte dem slik at jeg skal slippe å stå alene på treningsstudioet og løfte små kvister sammen med alle de store bulldog’ene. De løfter trær. Biler. Hus. Hele bygninger.

Utfordringene startet allerede på postkontoret. Damen som skulle utlevere pakken min ble så sjokkert over hvor tung den var, og ville nesten ikke la meg gå derifra. Men hun ville jo ikke hjelpe meg og bære den hjem heller, så det fikk nå bare briste eller bære.

Jeg takket for «hjelpen», og hadde lyst til å gå derifra, før den søte damen utviklet alt for moderlige følelser for meg. Men det gikk ikke. Pakken stod bom fast på benken. Jeg holdt pusten og lagde apelyder, ingenting funket.

Men så, der inne på det lille postkontoret, fikk jeg øye på en fyr jeg møtte på i fjor sommer, og pakken ble plutselig lett som en fjær. La meg utdype «en fyr jeg møtte på i fjor sommer». Det var en varm sommerdag – som ble til en varm sommerkveld. Jeg hadde glemt å spise mat, og venninnen min hadde glemt at jeg blir en ond Disney-figur av tequila. Da kvelden var over, ble vi enige om at det var lurt å få i seg et skikkelig måltid. Så vi gikk på Mc Donalds. Jeg hater pomfree, så jeg bestilte pomfree. Mens jeg satt ved et skittent bord og gaflet i meg, fikk jeg øye på en skikkelig søt fyr som stod i køen og klødde seg på haka mens han lurte på hva han skulle bestille. Jeg bestemte meg for at vi burde gifte oss, så jeg plasserte èn pomfree i hver munnvik (hvalross-looken, med hoggtenner), og hoppet bredbeint bort til køen. Trygt framme i køen, hoppet jeg inntil den søte fyren, og stakk ham i nakken med pomfree-hoggtennene mine. Han snudde seg og så på meg som om jeg var… et dyr. Og så hoppet jeg bredbeint ut av Mc Donalds, ut i den virkelige verden.

Pakken min ble som nevnt lett som en fjær, og hetta fant veien godt ned i øynene. Da jeg kom ut i frisk luft, ble pakken tung igjen, og jeg snublet over et par fastbindte labradorer mens jeg observerte at 21-bussen rullet avgårde – som vanlig. Den kjører alltid syv sekunder før jeg er klar, den elsker å plage meg.

Posen røyk, jeg ble varm, og det var like før jeg satte meg ned midt i veien med pakken som krakk. Hvis det skal være så jævlig hardt å trene, så gidder jeg ikke. Men så kom det en reddende engel. En taxi. Med kvinnelig sjåfør i tillegg. Dagen min var reddet.

Og ettersom dagens treningsøkt startet med en taxi-tur, (LENGE LEVE LATSKAPEN!) har jeg like gjerne tilbragt kvelden med smågodt,idol og en bestevenninne.

Og siden dere insisterer, her er mitt nye hjemmetreningskontor:

…Og ang han søte fyren og hvalross-hoggtennene. Ikke bekymre dere alt for mye. Jeg drikker aldri tequila.

42 Comments

 • Reply Maria Isabell 9. februar 2013 at 08:42

  Hahahahaha, jeg døøøør!

 • Reply maria 9. februar 2013 at 09:32

  nnsahfaghaahahah elsker deg

 • Reply Therese kristina 9. februar 2013 at 09:33

  Hahahaha eg dør av den historia!

 • Reply Pia 9. februar 2013 at 09:35

  Mulig jeg har et sykt tragisk og kjedelig liv. Men jeg digger når du skriver om livet ditt på denne måten. Kan identifisere meg med tankemåten. Åh! Så utrolig glad jeg er for at du fremdeles blogger og er like «gal» som alle oss andre på sånne ting. Du er virkelig en akkuratt passe-rosablogger!!

  Du er så sykt morsom og jordnær!!

 • Reply Marit 9. februar 2013 at 09:48

  Ha ha, litt av en dag ja!
  Må bare si at jeg blir utrolig glad av å se at du spiser smågodt!!! Er så lei av at alle bloggerne spiser lavkarbo!!

 • Reply Stine 9. februar 2013 at 10:52

  Hei Ida! Har vært fast leser av bloggen din i … hvor mange år? Er bare ikke alltid like flink til å kommentere. Ville bare si at du virkelig setter et smil om munnen min når du skriver disse innleggene. Tusen hjertelig takk! Det er fantastisk å lese!

 • Reply Katrine 9. februar 2013 at 10:59

  Hehe, tror ikke dagen min kunna ha startet noe bedre enn å lese denne historien 😀 Nå gikk det fra å tenke at dette blir en kjedelig dag uten noen mål og mening, til at humøret steg og jeg ønsker å gjøre noe med denne lørdagen 😀

 • Reply MaritBE 9. februar 2013 at 11:01

  Haha, måten du skriver på er helt fantastisk! Godt du kom deg helskinnet hjem :p

 • Reply Lisbeth 9. februar 2013 at 11:05

  Hahahahaha ler meg ihel 😀

 • Reply Lene 9. februar 2013 at 12:17

  Du skriver så utrolig bra, Ida. Forestilte meg hele scenarioet, og lo meg igjennom hele innlegget

 • Reply Thea 9. februar 2013 at 12:45

  Jeg kommenterer aldri, men nå måtte jeg. Jeg tok meg selv i å le HØYT da jeg leste beskrivelsen av pomfritt-monsteret og så for meg scenen i hodet mitt. Det skjer aldri. Jeg kan trekke på smilebåndet, eller kanskje humre litt for meg selv, men rett ut gapskratte? Skjer ikke. Før nå. Jeg ELSKER bloggen din for tiden! Ha en fin lørdag, med eller uten kvister.

 • Reply Trude 9. februar 2013 at 12:47

  Hahaha, jeg ler meg ihjel her jeg sittter! 😀

 • Reply Camilla 9. februar 2013 at 12:49

  Hehe! For en god historie 🙂

 • Reply Marie 9. februar 2013 at 13:05

  Hahaha, Ida du er helt rå!

 • Reply Mari 9. februar 2013 at 13:30

  Hei Ida! 🙂
  Jeg liker bloggen din veldig godt! Den er ikke som alle de andre bloggene som har fokus kunn på kropp og kost. Må si jeg føler meg mye bedre etter å lese din blogg enn hva jeg gjør etter å ha lest mange andre som bare gir meg dårlig smavittighet for alt jeg spiser og at jeg burde trene mer og ble tynnere..
  Også liker jeg at du ikke er så forbanna positiv tal absolutt alt! 🙂 Mer folkelig foråsidetsånn! 🙂
  Håper du har en fin helg! 🙂

 • Reply Karoline 9. februar 2013 at 13:57

  har hatt feber i to dager nå og synst at livet atm er et rent helvette. Hjelper utrolig mye å lese bloggen din, får meg i godt humør og trekker på smilebåndet hver gang jeg klikker innom!

  Svar fra Ida: god bedring!! <3

 • Reply Kristine Valberg 9. februar 2013 at 13:57

  Hahahaha, made my day! 😀

 • Reply Kristine 9. februar 2013 at 14:17

  hahaha du er rååå Ida 😀 Helt utrolig hvordan et innlegg om å hente vekter på posten kan bli så morsomt og interessant 🙂 Du knuser de andre bloggerne 😉

 • Reply Sigrid Elise 9. februar 2013 at 14:21

  Hahaha, det er slike innlegg som får meg til å elske bloggen din! 🙂

 • Reply Isabelle h 9. februar 2013 at 15:40

  Åh Ida! Du skriver så utrolig bra! Følte bare for å synke ned i ett stort sorg hull når jeg leste om postkontoret, kjenner meg så sinnsykt igjen! Elsker at du forteller sånt:)
  God helg:)

 • Reply Amalie 9. februar 2013 at 17:46

  hahaha fy fader du er jo gal! love you

 • Reply Henriette 9. februar 2013 at 18:08

  HAHAHA..dør av deg ida 😛

 • Reply Madeleine Norrman 9. februar 2013 at 19:18

  Hahaha! Du altså!
  Hvor kjøpte du manualene? 🙂

  Svar fra Ida: kjøpte fra x life 🙂

 • Reply monica andersson 9. februar 2013 at 20:14

  Hahahah jeg digger deg! Elsker selvironien din! Ler meg skakk 😀

 • Reply Kristine 9. februar 2013 at 20:26

  Hahhaa, derfor jeg leser denne bloggen! 🙂

 • Reply Tonje Cathrine 9. februar 2013 at 21:14

  Ha ha hærlige Ida. Ser det for meg. Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 • Reply Thea 9. februar 2013 at 21:26

  hahahahahahahaha! er du klar over hvor levende den historien var??? jeg så det skikkelig for meg, elsker sånne historier <3 <3

 • Reply Juliet 9. februar 2013 at 22:03

  Hahahaha, du er fantastisk

 • Reply Camilla 9. februar 2013 at 22:05

  Haha, ååå! Du er bare så herlig morsom, menneskene i livet ditt må ha det så fint når de har deg rundt seg. Må si at bloggen din har blitt så mye bedre enn hva den var en bitteliten periode, mener det bare godt! God helg videre til deg, stå på med alt du måtte ønske å få til 🙂 alt er mulig

 • Reply Karoline 9. februar 2013 at 22:46

  Du er så flink til å skrive, ser det for meg!!

 • Reply Natalici0us 9. februar 2013 at 23:59

  Du skriver bare bedre og bedre synes jeg! Begynnte å lese bloggen din i høst:)

 • Reply Helene 10. februar 2013 at 01:38

  Åå, dette er én av de beste historiene jeg har lest på lenge. Herlig, herlig, herlig!

 • Reply Betel 10. februar 2013 at 02:13

  Hei, liker bloggen din, men det jeg skal kommentere nå er den juicy chicken oppskriften du delte her forleden. Jeg er 21 snart 22 og har ALDRI klart å lage kylling, ender alltid opp med at det smaker dritt. Men så prøvde jeg oppskriften som du delte, har akkurat blitt ferdig med å spise og det smakte GODT! 😀

  Takk for tipset!

 • Reply tora 10. februar 2013 at 11:35

  Beste jeg har lest av deg på lenge!

  Du er gud, ida. Gud

 • Reply Pauline 10. februar 2013 at 12:46

  Hvilken treningsdagbok har du? Og hvor har du kjøpt vektene?

 • Reply Elisabeth 10. februar 2013 at 14:10

  Åå, Ida! Made my day 😀 Jeg er så glad i bloggen din, lov meg at du aldri slutter med dette?!?! Du er flink!! Ha en fin dag 😀

 • Reply Therese 10. februar 2013 at 15:51

  hahahaha! Takk for en god latter 😀

 • Reply Marita Ø 10. februar 2013 at 16:05

  Hehehe, konge! Håper du har hatt en fantastisk helg 🙂 Her nyter jeg søndagen til det fulle – søndagsturen er unnagjort, nydusja, og så står vafler på mat-planen snart! Fin oppladning til ei ny uke 😀

 • Reply Silje 11. februar 2013 at 00:23

  haahahah jeg dør av deg!

 • Reply A 12. februar 2013 at 06:56

  Så herlig å vite at det ikke bare er jeg som blir ond av tequila. Problemet mitt er at jeg aldri lærer.
  På Roskilde i fjor gjorde 2-3 tequila shotter at jeg ramponerte party-teltet til noen, stjal en hatt, skrek til noen fremmede jenter fordi de «så rart på meg» og stakk av fra kjæresten og bestevenninnen bare fordi…

 • Reply lena 12. februar 2013 at 18:26

  hahah ida <3

 • Reply Marie Stephanie 13. februar 2013 at 13:33

  Hvor kjøpte du de små-veketene hen? eller hva de heter?

 • Leave a Reply