Uncategorized

IN BED

11. februar 2013

Først og fremst – tusen takk for alle råd og tips ang beinhinnebetennelse. Skal definitivt prøve noen av kjerringrådene, samt skaffe meg tilpassede sko, før jeg søker mer hjelp. Nå kjenner jeg virkelig hvor glad jeg er blitt i å løpe, for jeg er helt frustrert over at jeg verken fikk gjort det i i dag eller i går.

Så frustrasjonen min, har rett og slett tillatt meg selv en kosekveld i sengen. Tøfler, ferdigmat og en av yndlingsseriene mine at the moment; Modern Family. Er på sesong 3 allerede, og gruer meg til jeg har sett ferdig. Hver gang en serie tar slutt, får jeg kjærlighetssorg. Overbevist om at jeg aldri kommer til å finne noen som er like bra. Og nå har jeg faktisk sett alt som er verdt å se snart, så håper det popper opp noen nye, spennende serier snart.

Og, dere! Nå har jeg trukket vinnere av kinobilletter til førpremieren på Beautiful Creatures. De får 2 billetter hver, og heter følgende:

♥ Marte P

♥ Kristine KK

♥ Marita F

♥ Sigvor Kristine

♥ Lisa S 

Alle vinnerne får mail i løpet av morgendagen! Gleder meg til premiere 🙂

45 Comments

 • Reply Linda 11. februar 2013 at 23:46

  Jeg har funnet meg en «ny» serie 😀 The lying game. H E K T A 😀

 • Reply Silje LH 11. februar 2013 at 23:51

  Modern Family slutter jo ikke med sesong 3 da. Sesong 4 går jo nå, så er bare å laste ned.

 • Reply Hanne 12. februar 2013 at 00:21

  kjærlighetssorg til serier er du ikke alene om. Etter jeg var ferdig med 10 sesonger av Friends på to uker(!!) var jeg heartbroken, og mimrer fortsatt litt innimellom. sukk..

  Og du, jeg trenger sårt råd… Bruker du dip-liner når du har vippeextentions?? Er liksom ikke helt tilfredsstilt med mine, og føler jeg er nødt til å ha noe mer for mer volum og fylde.. Øynene mine er veldig blå, og trenger faktisk en liner på oversiden… help me!

  Svar fra Ida: ja, jeg bruker dip liner noen ganger 🙂 bare fjern det forsiktig med en q tip.

 • Reply B 12. februar 2013 at 00:31

  Se Sons of Anarchy! Så avhengighetsskapende. Bare på grunn av fine Jax Teller selvfølgelig.

 • Reply Ane 12. februar 2013 at 00:51

  Har det på akkurat samme måte med serier! Anbefaler Supernatural, Happy Endings, Rizzoli & Isles, Vampire Diares (De første episodene er ikke noe særlig, men det blir bra!), Girls, Suburgatory, The Carrie Diaries (Prequel til Sex and the City), Cougar Town, Heart of Dixie (favoritten min), Once Upon a Time, Raising Hope og The Lying Game. 🙂

 • Reply Malin 12. februar 2013 at 01:04

  Jeg og samboeren min er akkurat som Claire og Phil, så vi ser egentlig på vårt fremtidige liv. Creepy!

 • Reply Silje Kristine Lindsveen 12. februar 2013 at 01:27

  Det er en sesong 4 av Modern Family, og det ser foreløbig ut som det kommer en 5. og 🙂

 • Reply Natalici0us 12. februar 2013 at 02:08

  Har akuratt begynnt å se den serien jeg også^^ kjempemorsåm:)

 • Reply Stine@ 12. februar 2013 at 02:29

  Noen andre fantastiske serier du burde ta en titt på! 🙂

  Girls
  Suburgatory
  New Girl <3
  The Lying Game
  The Office <3
  Smash

 • Reply Amalie 12. februar 2013 at 06:46

  åfyfader, modern family e vanvittig bra. hahaha ler høgt og gale av Gloria når ho ropa «MANNY» «JAAAY»

 • Reply Kristine 12. februar 2013 at 07:27

  Om du ikke har sett det før bør du absolutt se Suits! Helt fantastisk serie. I tillegg anbefaler jeg Sons of Anarchy, selv om denne serien har blitt sykt mainstream for tiden. Savnet tiden da jeg følte jeg var den eneste som hadde sett det, haha.. Men uansett, jævlig bra serie!

  Elsker bloggen din, stå på! 🙂

 • Reply Eva 12. februar 2013 at 07:29

  Du burde se revenge eller the lying game om du ikke har sett de! Revenge må du gi litt tid før du kommer inn i den, men the lying game er spennende fra episode 1!!

 • Reply Mirjam 12. februar 2013 at 08:29

  Hei Ida!

  Jeg har det også sånn hver gang jeg er ferdig med en fantastisk serie, men nå har jeg begynt på en ny som er enda mer fantastisk enn noen av de andre jeg har sett – weeds.
  Den er klein, morsom og spennende på en og samme tid 🙂

  Lykke til med å finne en ny serie, nå har du i allefall et tips til en BRA en.

  Stor klem fra meg 🙂

 • Reply Marit 12. februar 2013 at 08:58

  Modern family er så morsomt!!!! Det er ikke ofte jeg ler høyt for meg selv, men jeg må det når jeg ser denne 🙂

 • Reply Iselin Hjetland 12. februar 2013 at 10:17

  Åh, du må se «Suits», gøy, med mange kjekke menn i dress ;))

 • Reply silje 12. februar 2013 at 10:44

  Du må se Roswell! hadde kjærlighetssorg i flere måneder etter siste episode :/

 • Reply anette 12. februar 2013 at 11:22

  Hvis du ikke har sett Dexter måå du se den serien, bare husk at den starter litt treigt men blir såå bra.. Community, Walking dead, Breaking bad og Homeland er også utrolig bra serier alle er verdt å se..

 • Reply Camille Naomi 12. februar 2013 at 11:46

  Modern Family er dritbra! 🙂

 • Reply Mia 12. februar 2013 at 11:55

  Anbefaler i så fall Happy Endings! Til tider hysterisk morsom, og skikkelig feel-good hele tiden 🙂 Community er også en veldig morsom, dog litt mer absurd serie som er verdt å sjekke ut. Hilsen en annen som også fikk kjærlighetssorg etter å ha sett siste episode av Modern Family.

 • Reply Elisabeth 12. februar 2013 at 12:07

  For en stund siden trodde jeg også at jeg hadde fått beinhinnebetennelse, men jeg fikk beskjed om å få meg tilpassede løpesko til mine ben. Etter at jeg begynte å bruke de nye løpeskoene, så har jeg ikke merket noe mer. Så jeg ville absolutt bedt deg om å prøve det først før du eventuelt får det sjekket:) jeg fant også ut at styrketrening på ben er utrolig viktig hvis du løper mye, for nå har jeg fått problemer med kneet»/ men jeg er nok snart tilbake på mølla håper jeg! 🙂 lykke til:)

 • Reply Astrid 12. februar 2013 at 12:25

  Tips: Det er ALLTID lettere å forebygge enn å behandle. Det er absolutt verdt å investere 4-500 kr hos en god fysioterapeut/manuellterapeut som kan hjelpe deg med de riktige rådene. Det kommer til å svare seg i fremtiden! Lykke til 🙂

  http://www.joakimsaerheim.no/

  Jeg får ingen ting igjen for å reklamere for den siden. Det er rett og slett et ærlig godt råd 🙂

 • Reply marthe 12. februar 2013 at 12:51

  se shameless:) den er morsom, trist og fin

 • Reply jeanette 12. februar 2013 at 14:15

  The Carrie Diaries (Carrie fra SATC når hun var ung )
  Hart of Dixie
  Criminal minds
  House MD
  Girls
  Person on interest

 • Reply Silje 12. februar 2013 at 14:31

  Hei Ida! Ser du har blitt så flink til å trene. Litt out og topic, men lurte på om du har merket noe etter du hadde behandling med cool sculpting? Jeg har selv gått ned 18kg, men får søren meg ikke vekk det nederste fettet på magen.. Syns det hørtes interessant ut med denne behandlingen, men den er jo kostbar. Vil du si det er verdt det? Setter pris på svar 🙂

  Svar fra Ida: hvis du er flink med trening og spising i etterkant har det nok god virkning! Selv sløste jeg bort muligheten tror jeg :/

 • Reply s 12. februar 2013 at 15:44

  du må bare se på Beverly Hills 90201!!!!! (Den nyeste versjonen altså). Er helt hekta, dødsbra serie 😀

 • Reply Kathrine 12. februar 2013 at 16:57

  Jeg har i flere år trodd at jeg har hatt beinhinnebetennelse, har også fått beskjed om at det var kronisk og at jeg kanskje måtte inn å skrape. Så begynte jeg på behandling hos naprapat for noe annet, og hun fant ut at det var leggmusklaturen bak på leggen var veldig stram. Jeg fikk nålbehandling tre ganger (sykt vondt), men har ikke vært plaget siden behandlinga! Så vil anbefale deg å tenke på å få undersøkt det ordentlig! Uansett vær forsiktig for det kan bli fryktelig plagsomt om man ikke tar hensyn til det!

 • Reply Stine 12. februar 2013 at 17:13

  Har blitt helt avhengig av Modern Family selv! Er allerede godt i gang med sesong 4, så nå er det snart tomt for episoder :(((

 • Reply Stine 12. februar 2013 at 17:18

  Har du sett Greek? Tidenes college-serie! Veldig girly med drama og gutter!

 • Reply tina 12. februar 2013 at 17:19

  hvis du trenger noen nye serier anbefaler jeg «the lying game», virkelig en favoritt nå som gossip girl er ferdig! «pretty little liars» og «the o.c» er også serier du bare må se hvis du ikke allerede har sett dem 🙂

 • Reply AC 12. februar 2013 at 18:20

  White Collar er superbra!! Og Matt Bomer, hovedrollen, er veeeldig kjekk 🙂

  Svar fra Ida: vet! Har sett alt. Og matt bomer er gay i virkeligheten, buhu 🙁

 • Reply Linn 12. februar 2013 at 19:25

  Vil anbefale deg Scandal. Den er knall god!

 • Reply Annette 13. februar 2013 at 05:05

  Du har tre sesonger med Amalies verden å glede deg til, da! HEHE.

  En av mine favorittserier er How to make it in America! SKJØNNER ikke at det ikke er laget flere enn 2 sesonger..

  Svar fra Ida: ææ, jeg prøvde å se det etter pizzakvelden! Men står at jeg ikke får sett det i Norge :O

 • Reply Monica 13. februar 2013 at 08:22

  Om du vil ha en avveksling fra alle typiske jente- serier anbefaler jeg Justified. Morsom, spennende og kjekk hovedrolleinnehaver.

 • Reply SH 13. februar 2013 at 10:24

  Har litt serie anbefalinger til deg!:)
  * Suits (seriøst, beste som FINNES!!)
  * Walk of Dead
  * Weeds
  * Shameless ( du kommer til å le deg dønn i hjel)
  * Vampire Diaries
  * Pretty Little Liars
  * The Lying Game
  * Sons of Anarchy

  Du er faktisk helt nødt til å se Suits, tror ikke det finnes noe bedre faktisk. Helt fantastisk serie <3

 • Reply marte pedersen 13. februar 2013 at 12:29

  ææææ! Det er meg! Takk Idaaa <3

 • Reply J 13. februar 2013 at 15:02

  Da jeg var ferdig med Modern family så jeg på Community og det er helt genialt skrevet

 • Reply Sara 13. februar 2013 at 15:26

  Shameless US er ganske bra. Tror du vil like den. Tror jeg bokmerker dette innlegget, mange gode tips til når jeg er ferdig med mine serier.
  The lying game er forresten kansellert, så det er bare 2 sesonger. Vet ikke om den er verdt å begynne på ..

 • Reply Linn 13. februar 2013 at 17:05

  Ida, du bare må se på Nashville! Den er døds bra!!

 • Reply Nora 13. februar 2013 at 17:32

  Jeg vil også ha Bali kyllinggryte !!!!

 • Reply Marte 13. februar 2013 at 19:03

  Du burde se:
  Revenge
  Person of Interest
  Dexter
  Homeland

  Hvis du liker krim/drama/spenning da 🙂

 • Reply Ingvild 14. februar 2013 at 03:05

  Ser at jeg ikke er den eneste som plutselig fikk en idè om å tipse deg om en serie, men jeg gjør det alikvell, The middle! Kjempe morsom serie om en herlig familie hvor de har gjort en kjempejobb med å finne de rette personene ved castingen. Jeg syns ihvertfall den er på høyde med Modern family, selv om den dog er litt annerledes. 🙂

 • Reply Nina 17. februar 2013 at 12:49

  Du burde se Hart of Dixie og A Gifted Man! 🙂

 • Reply stine 18. februar 2013 at 13:35

  Vil anbefale deg Arrested Development. VET du vil elske den serien!!! GENAIL humor.
  Også er shameless US også verdt å sjekke ut 🙂

 • Reply camilla 25. februar 2013 at 11:15

  Jeg har i motsetning til resten av verden ALDRI likt å se på serier. Har aldri sett vitsen og aldri sett noe som jeg syns har vært dødsbra. Så så jeg reklame for en ny serie for en stund siden og tenkte at «okei, skal gi det ET forsøk». Og deeeeer ble jeg avhengig. Så, et lite tips:
  NASHVILLE! Last NED og SE!

 • Reply Karoline 25. februar 2013 at 19:55

  Har du sett WEEDS? Jeg har fått helt sykt hekta, verdt å teste ut! 🙂

 • Leave a Reply