Uncategorized

SHOW YOUR FACE

11. februar 2013

Det var en av dere som lurte på om jeg har operert noe i ansiktet eller fått spiseforstyrrelser, siden jeg nesten aldri legger ut bilder av meg selv lengre. Don’t you worry child! Nesa er like skeiv som alltid, og jeg spiser fremdeles som en hest. Men hvis dere absolutt vil se trynet mitt mer, kan vi sikkert… Komme fram til en løsning.

Hei, nå vet jeg hvorfor jeg legger ut så få bilder av meg selv! Jeg har tatt ut extensions. Føler meg naken og flådd – men så er det litt deilig også, for det tar 5 minutter å føne håret. I stedet for 20. Ganske greit når jeg prøver å få trent en del, og håret må vaskes hele tiden. Når det er sagt, så har jeg vært så ivrig på å løpe at det ser ut til at jeg har adoptert en beinhinnebetennelse. Auch, noen som har erfaring med det? Hva kan jeg gjøre for at det skal gå bort? Skal hvertfall komme meg en tur på løpelabbet og få tilpasset løpesko til føttene mine.

I dag skal jeg på møter! Mitt første møte ble avlyst, så jeg har hatt laaang tid til å daffe rundt på morgenkvisten. Det er deilig.

Var flere som lurte på hvor stor den nye Chanel-vesken er i forhold til kroppen, siden det er en XXL. Her kan dere se sånn cirka. 

Den er stooor! Haha. Jeg elsker den. Husk at store vesker får deg til å se mindre ut, mens små vesker får deg til å virke større. Har lest det i et sånt supersmart motemagasin, så da gikk alle småtaskene i peisen gitt. Viktig å høre på ALT motemagasinene skriver, de er IKKE kjøpt og betalt. Neida. 

Har kjøpt nye sko fra Aldo, de er mine favoritter om dagen. Utrolig gode å gå i!

65 Comments

 • Reply Mathea 11. februar 2013 at 14:05

  Åh, jeg har hatt kronisk beinhinnebetendelse i 1 år, og det er paaain! Så jeg anbefaler å ta de helt med ro, ta en pause fra løpingen til du føler at smerten er helt borte og bruk GODE sko, HELE tiden! Skulle ønske jeg gjorde det første gangen jeg fikk det…. Håper det går raskt over for deg 🙂

 • Reply toyni (: 11. februar 2013 at 14:07

  liker skoene : D

 • Reply Line :) 11. februar 2013 at 14:19

  Slet med beinhinnebetennelse i et halvt år. Løp hele tiden et par mil i uka, og det var vondt til tider. Spesielt under oppvarming og etter jeg var ferdig. Likevel beit jeg tenna sammen, og nå tror jeg at det er borte, eller iallefall blitt dannet en herding. Er iallefall viktig med riktig sko! Om man velger å slutte å løpe, kan det fort komme tilbake om man begynner igjen…

 • Reply Mia 11. februar 2013 at 14:20

  Så fin veske og sko!! 🙂
  Hva og Hvor ofte trener du og liker du best å trene på morgen eller kvelden? 🙂

  Den hvite jakken på bildet ditt var forøvrig også helt nydelig!

  Svar fra Ida: Takk! 🙂 Liker like godt å trene morgen som kveld.Trener minst 3 ganger i uken, men gjerne fler om jeg har lyst og syns det er gøy 🙂

 • Reply Martine 11. februar 2013 at 14:23

  Jeg har slitt med beinhinnebetennelse i flere år selv pga håndball, og noe som kan hjelpe/forebygge er å holde beinet varmt under økten. Jeg brukte vulkan eller plastpose med leggvarmer utenpå da jeg løp. Også kan du veksle på kald og varm stråle på beinet i dusjen, for å få i gang blodsirkulasjonen. En siste ting du kan prøve er å massere, eller få noen andre til å gjøre det 🙂 lykke til!

 • Reply Kristin 11. februar 2013 at 14:26

  Uff, beinhinnebetennelse er ikke morro! Har slitt med det i flere år selv. Dessverre er det ikke annet å gjøre enn å forsøke å avbelaste beina ved annen trening, sykling etc. Det er selvfølgelig ikke like morro å sykle som å løpe, men spinningtimer kan være et bra alterantiv! Gode sko som er tilpasset føttene er selvfølgelig viktig, du kan også skaffe deg spesialsåle du som kan bruke i hverdagsskoene dine i tillegg. Håper betennelsen gir seg, i verste fall kan du forsøke å oppsøke psysioterapaut!

 • Reply L :) 11. februar 2013 at 14:35

  Benhinnebetennelse er kjiiipt, men det er mange triks man kan gjøre 🙂

  Betennelsesdempende krem, massasje (hvis du kjenner kulene langs leggbenet, altså betennelsen), bruke kaldt og varmt vann om hverandre på leggen (kjerringråd) – og hvis det blir av en mer kronisk art, Brexidol. Anbefaler også benytte sykkel eller ellipse når betennelsen banker som værst, det hjelper 🙂 God bedring!

 • Reply Mari 11. februar 2013 at 14:36

  Slet veldig med beinhinnebetennelse, og det som hjalp for meg var gode sko, løpe i skog og mark (nå er vell det litt vanskelig på denne tiden) og ikke minst, styrketrening på beina! Knebøy, utfall, leggpress, strak mark, ja egentlig alt av bein-øvelser!
  Å så stod jeg mye i trappa og «vippa» 🙂

 • Reply Astrid 11. februar 2013 at 14:47

  Hei!

  1. Bestill time hos fysioterapeut eller manuellterapeut. Anbefaler Joakim hos Hans og Olaf fysioterapi. Han er rådyktig, og kan deg inn på kort varsel. Han har mange gode råd å komme med.
  2. Lurt av deg å finne sko på Løplabbet
  3. Tøy godt ut i leggmuskulaturen
  4. Spring med litt oppoverbakke på tredemølla. Det gjør at man bruker mer av muskulaturen på baksiden av leggene, noe som gjør at man belaster muskulaturen på framsiden mindre.
  5. Se punkt 1
  6. Avlast løpingen med annen aktivitet som spinning eller saltimer. Man får også pulsen godt opp ved å gå på mølla med 10% helning

  Lykke til!:)

  Hilsen en fysioterapeut

 • Reply Lotta 11. februar 2013 at 15:08

  Øvelser på skråbrett! Stå med rette ben i «oppoverbakke» og løft hælene opp og ned slik at du veksler mellom å stå på tå og stå i «bakke.» Gjør dem sakte slik at du kommer godt opp på tå.Ta pauser slik at du bare står og kjenner en liten strekk i leggen. Repeter løftene. Til slutt snur du deg rundt og står litt i «nedoverbakke.» Skal gjøre vondt, men gjør godt for betennelsen 🙂
  Et lite tips som hjalp meg veldig!!

 • Reply Harper 11. februar 2013 at 15:17

  Rull nedover musklene på forsiden av leggen med en egenmassasjer eller en hard tennisball. Når du kjenner spenning mellom ballen/massasjerullen og muskelen, så stopp opp, ligg på trykk og rull saaaakte ned. Det tar bort muskelknuter som ligger seg inntil beinet og gjør ondt.

  Jeg trodde jeg hadde beinhinnebetennelse, men etter at jeg i 3 dager tok meg en 5 min økt på hver fot, så ble de helt bra igjen. (Jeg fikk noen andre til å gjøre det på meg, da det er mye enklere for andre å ta hardt nok i)
  Det gjør vondt, veeldig vondt akkuratt der og da, men desto mer vondt det gjør, desto mer trenger du det;) Les litt om egenmassasje på nettet. Gjør underverker:)

 • Reply Elisabeth 11. februar 2013 at 15:39

  Huff, jeg har hatt sene-/beinhinnebetennelse et par ganger pga løping, det hjalp å ikke løpe i et par uker. Jeg hadde jo vondt bare av å gå ned trappa da.. Du kan sikkert trene på andre måter, ikke vet jeg. Og massere rundt der du har vondt, har hørt at man kan klemme ut betennelsen. Husk å tøye godt!

 • Reply Ina L 11. februar 2013 at 15:42

  Uff, beinhinnebetennelse er absolutt ikke noe godt! Du får ta en tur til legen, og bruke treningsmetoder som ikke belaster beinet så mye 🙂

  NICE Chanel forresten! =D

 • Reply Jenny 11. februar 2013 at 15:49

  Da jeg hadde beinhinnebetennelse hjalp dette:
  – Holde seg unna mølla (du må gjerne gå, men pass på å la beina slippe kraftige støt)
  – Spis rett etter trening (gi kroppen energi til å kvitte seg med betennelsen)
  – Ta tran
  – Massasje på leggen
  – Smør på Tiger-Balm (Balsam?) lukter dritt, men funker som faen
  – Kutt ut høye hæler
  – Dra til ortoped og skaff deg fotsenger

  Vet ikke om noe av dette kommer til å hjelpe deg, men det er jo verdt forsøket 🙂

  Btw, når du tror du er bra igjen må du ikke finne på å løpe. Du er ikke bra igjen, haha.(Jeg holdt meg unna mølla i 3 mnd…)

 • Reply Pernille KW 11. februar 2013 at 15:58

  Har hatt kronisk beinhinnebetennelse siden 5-6 klasse. Jeg er nå 20, og det har ikke gitt seg enda. Er jo perioder der betennelsen ikke er der, men den kommer alltid tilbake. Varme og kulde behandling hjelper hvis det er på sitt verste, da kan du bare bytte på en varmepute/varmeflaske 20 minutter også tar du på en ispose i like lang tid. Dette hjelper hvertfall på meg! Uff, ønsker ikke dett på noen, er så sabla vondt! Får håpe du slipper det <3

 • Reply Kristina 11. februar 2013 at 16:08

  Jeg hadde beinhinnebetennelse i leggene i sommer.. Måtte bare slutte å løpe for en stund, og heller trene noe annet. Vet ikke om det er noe annet som fungerer!

  God bedring.

 • Reply Stina 11. februar 2013 at 16:26

  Vær forsiktig om du har fått beinhinnebetennelse, for det var ikke jeg, og nå er den kronisk. Legen sa det ikke er så mye annet jeg kan gjøre enn å bygge beina opp igjen, sakte, men sikkert. Kjipt!

 • Reply silje 11. februar 2013 at 16:26

  Tips mot beinhinnebetennelse.
  1. Det viktigste er oppvarmingen, med tanke på din «skade» vil jeg anbefale deg til å varme opp på en spinningsykkel etterfulgt av töying.
  2. Gode sko, det beste er faktisk å ha to gode sko å bytte mellom under en treningsökt, nå i begynnelsen kan det også väre bra å ha mer behagelige sko til hverdags også.
  Eventuelt kan du gå på en sportbutikk og kjöpe såler som du selv skal varme og forme etter foten slik at du får ett riktig «steg».
  3. bytte treningsterreng, med dette mener jeg at det kan väre svärt belastende for dine ben å kun löpe feks på en tredemölle, forsök gjerne å ha varierende terreng når du trener. Plastmatte, parkett, skog, asfalt etc. Jo mer variasjon jo bedre blir det for dine legger senere. Da du belaster leggene annerledes.
  4. Massasje, etter trening mens musklene er varme er det bra om du masserer/knar dine legger i noen minutter på baksiden av leggen med feks en varmekrem eller voltaren.

 • Reply Sigrid 11. februar 2013 at 16:35

  For å bli kvitt beinhinnebetennelse er det dessverre bare en til å gjøre, ta en pause fra løpingen… Vet, den dummeste behandlingen noensinne 🙁 Men dersom du bare «ignorerer» den og fortsetter å løpe vil den etterhvert utvikle seg sånn at det bare er operasjon som vil hjelpe…

 • Reply Ingrid 11. februar 2013 at 16:39

  Fantastisk veske. I want!
  Men, det er ikke sikkert du har beinhinnebetennelse. Kanskje det bare er så enkelt at du har løpt med sko som ikke er tilpasset løpesteget ditt? Jeg var overbevist om at jeg hadde fått det samme, men det viste seg bare at jeg måtte ha et par andre joggesko.
  Er jo verdt å sjekke om det kan være noe sånt 🙂

 • Reply Guro 11. februar 2013 at 17:16

  Heisann! Her kommer noen tips som kan hjelpe deg med beinhinnebetennelsen: Jeg er tidligere danser, og har slitt MYE med det! Det som hjelper er å tøye den, hold foten med motsatt arm og dra foten på en måte innover mens du prøver å strekke beinet ut! (kan gjøre litt vondt, men hjelper om du gjør det hver dag!) Også kan du massere oppover på leggen, vet ikke hvorfor, men har lært man skal massere oppover og ikke nedover!

  Elsker skoene dine foresten!

 • Reply Gunhild 11. februar 2013 at 17:16

  Nå må du la beina dine hvile, Ida! Det er det eneste som får betennelsa til å forsvinne! Snakker av erfaring… Gå til legen og få tabletter mot betennelsen, også unngår du all belastning på beina. Tren styrke, sykling og svømming. Og for å unngå senere betennelse; husk å trene variert! Og når du har mulighet; bytt ut mølla med skogens myke underlag. Lykke til! Du er flott 🙂

 • Reply Susann 11. februar 2013 at 17:18

  Har hatt beinhinnebetennelse i fem år nå, det ble kronisk etter at jeg ikke tok det alvorlig første gang jeg fikk det. Har prøvd alt, treningsopphold på to måneder, strømbehandling, trykkbølgebehandling, fysioterapi, bytte sko, bytte underlag, you name it. Det eneste som hjelper nå er hvile. Men med en gang jeg tar en joggetur, kommer det tilbake igjen. Klare maks å jogge 2-3 gang i uka nå og til og da med smerter stort sett gjennom hele turen. Så kom deg på løplabbbet, få ordentlige sko og HVIL til det er borte! Det er noe dritt hvis du blir plaget lenge med det. Lykke til!

 • Reply Iselin 11. februar 2013 at 17:20

  Hvis du har beinhinnebetennelse, så er stikkordet: Strekk ut!! Strekk ut leggen ofte. Har hatt kronisk beinhinnebetennelse lenge, så det å strekke ut hjelper masse! Strøm er også noe som fungerer godt, bør forhøre deg med en lege. I noen tilfeller så må en operere.

 • Reply Benedikte 11. februar 2013 at 17:23

  Æsj, beinhinnebetennelse er noe herk. Har vært mye plaget med det selv og meningene er vel litt delte om hva man bør gjøre. Noen sier man skal ta det med ro og avlaste bena mest mulig når det står på. Andre mener motsatt, kjør på og herde føttene. Det fungerte for meg. Sørg for å ha godt treningsgrunnlag, som du sier gode tilpassede sko er viktig. Jeg unngikk å løpe/gå lange turer på asfalt og møllen egentlig når det stod på som verst. Bruk Ulendt terreng i skog og mark (kanskje litt vanskelig på denne tiden av året..) Sist men ikke minst, varmekrem man får kjøpt på sportsbutikk og smøre anklene etter trening gjorde susen! Samt å tape anklene for mer stabilitet. Wops, lykke til!:)

 • Reply Marita Ø 11. februar 2013 at 17:35

  Så fin du er 🙂 Kan godt vise ansiktet ditt mer altså, det har du all grunn til å gjøre – med god samvittighet! Hihi! Angående beinhinnebetennelse så har jeg hatt det selv, eller jeg har det vel fortsatt :/ Det som er så kjipt er at når den først kommer, er det vanskelig å bli kvitt den, spesielt om du fortsetter å løpe på tredemøllene.. Jeg ble i alle fall anbefalt og løpe ute i mykere og mer ujevnt terreng, og selvfølgelig finne de rette skoene som har god demping som passer dine føtter osv 🙂 Jeg har fått behandling også, fordi det gikk utover et kne til slutt, en behandling som ikke var særlig behagelig! Så, ta symptomene på alvor i alle fall 🙂

 • Reply MaritBE 11. februar 2013 at 17:37

  Såååå kul veske! Stilige sko også 😉

 • Reply Cathrine 11. februar 2013 at 17:38

  Hadde beinhinnebetennelse for noen år siden selv. Jeg fikk beskjed om å gå minst tre uker i joggesko, fikk resept på betenneldempende tabletter og gele til å smøre på leggene, og brukte etter det varmekrem under sånne leggstøtter. Nå er jeg helt fri for beinhinnebetennelse, og kan bruke hvilke sko jeg vil og løpe hvor mye jeg vil 😀 god bedring!

 • Reply Julie SM 11. februar 2013 at 17:44

  Hatt beinhinnebetennelse selv, og da er det viktig å jogge på bra underlag! Altså ikke asfalt og hardt underlag, men skogsterreng og lignende er veldig bra! Gode sko er også viktig, generelt, ikke bare når du trener. Flat og tynn såle er fy-fy 🙂 Jeg gikk til behandling for mine legger, fordi det aldri ble bedre, men dette må du jo nesten se ann selv.. Brukte nålebehandling, og ble kvitt stive og vonde legger etter 5-7 behandlinger! Virkelig verdt det, men da er det også viktig å passe på å gjøre ting riktig etter behandlingen 🙂 Altså trene riktig, med riktig utstyr. Håper det hjalp 😀

 • Reply Marit 11. februar 2013 at 18:03

  Hei Ida,
  Jeg jobber på en helseklinikk, og der har vi mange innom med vonde bein.
  Få en fysioterapeut/ortoped til å se på beinet ditt, og vurder å få trykkbølgebehandling.
  Det gjør vondt, men er veldig effektivt. Har fått det selv på vonde løpeknær.
  Anbefales!

 • Reply Tine Marie 11. februar 2013 at 18:05

  Beinhinnebetennelse er så utrolig kjipt og vondt!! Gode sko er viktig! 🙂 Du kan teste ut varmt og kaldt vann om hverandre når du dusjer! Da lar du vannet renne rett på leggen, hvor du har vondt – og holder så lenge du klarer. (ha på det aller kaldeste) så bytter du noen ganger. Da får man blodsirkulasjonen i gang, som igjen gjør at litt av betennelsen kan bli «dratt bort» av blodsirkulasjonen. Dette har funket bra hos meg, og jeg kjenner at det har en effekt 🙂

 • Reply Andrea 11. februar 2013 at 18:19

  OMG, jeg elsker vesken din!!!

 • Reply s 11. februar 2013 at 18:28

  Haha, digger deg! Misunner deg den veska….. 🙁 Og pass på! Hadde en vennine som slet med benhinnebetennelse i et halvt år!

 • Reply Astrid 11. februar 2013 at 18:43

  Hva trener du? Har du et spesielt program du bruker? Hadde vært interresant å høre om 🙂

 • Reply Anne 11. februar 2013 at 18:43

  Hvis det ikke er så ille og du ikke vil ta pause, så hjelper det veldig med kompresjonsleggings (tror jeg det heter). Jeg har sånne fra et merke som heter 2xU kjøpt på nett, finnes sikkert noe liknende andre steder. Ser ut som beina på en treningstights, tynt stoff som sitter stramt rundt leggene. Trodde aldri det skulle hjelpe, men det gjorde det virkelig! Særlig hivs du tar de på ca en time før du begynner å løpe.

 • Reply trine 11. februar 2013 at 19:04

  Jobber du ikke hos Chills lengre? Var det det det het forresten? :p

 • Reply R 11. februar 2013 at 19:14

  Hvis du absolutt må løpe, så er det lurt og ha litt stigning og ikke lande på hele foten, men først og fremst på tåballen:)

 • Reply Malin 11. februar 2013 at 19:34

  Hei Ida!
  En ting jeg vet hjelper dersom du vil fortsette å løpe er å sette mølla på 4-6% stignig.
  Det er ganske så slitsomt, men gjør at du belaster bena på andre steder enn du vanligvis gjør 🙂 Så da kan du fortsette den gode løpetrenden uten å få mer vondt hvertfall 🙂

 • Reply Cecilie 11. februar 2013 at 21:11

  Ble nettopp kvitt min beinhinne betennelse, det har faktisk nesten bare med skovalg å gjøre! Tøy godt etter løpeturen (forside og bakside legg) og bruk gode sko! De eneste skoene jeg kan løpe i er nike lunarswift, de er super gode! 😀

 • Reply Silje 11. februar 2013 at 21:25

  Bare hold deg borte fra løpinga så lenge så mulig! Jeg gikk på løplabbet og fikk nye sko og fortsatte løpingen, det skulle jeg ikke gjort. SÅ nå har man utviklet kronisk beinhinnebetennelse. Gå heller med stigning på mølla, ellipsemaskin eller spinning, selv om det er kjedelig. Det er verdt det.

 • Reply Martine Grorud 11. februar 2013 at 21:57

  Æsj, beinhinnebetennelse er noe dritt. Fikk det selv da jeg var ivrig fotballspiller, prøvde alt mulig, men endte til slutt i operasjon i begge beina. Anbefaller bare at du tar det med ro nå i «startfasen» så det ikke utvikler seg til å bli kronisk! 🙂

 • Reply therese kristina 11. februar 2013 at 22:03

  Dei skoa er skikkelige gode 🙂

 • Reply Hanne A 11. februar 2013 at 22:04

  Det er skikkelig vondt det:-( hold foten under iskaldt vann i dusjen hver dag, bruk gode sko og ta en pause fra løpingen. Når du begynner igjen burde du veksle mellom å sykle å løpe. Beinhinnebetennelsen min kommer tilbake hver gang jeg begynner å løpe igjen, så for meg er deg kjørt enn så lenge:(

 • Reply Ida O 11. februar 2013 at 22:27

  Elsket ringen! Hvor er den fra? 🙂

  Svar fra Ida: forever 21 <3

 • Reply Fride andrea 11. februar 2013 at 22:39

  Jeg har sliti med beinhinnebetennelse i ca 2 år nå, men ingenting har hjulpet. Før forrige uke! Dro til en Homeopat i Lørenskog. Vært der 4-5 ganger, og fått 16 sprøyter og 14 nåler i leggen. Men siden du har en så «svak» betennelse, og nettopp fått den, vil jeg anbefale å ikke belaste beinet noe spesielt. Jeg fikk beskjed om alternativ trening som svømming, sykling, styrke osv. Dette er jo en belastningsskade, så da er det viktig å ikke belaste det noe mer 🙂

 • Reply Monica 11. februar 2013 at 22:47

  Hvilken tannbleking bruker du? Og hvor får man kjøpt den? 🙂

  Svar fra Ida: har bleket hos tannlegen, men de er ikke så hvite i virkeligheten lengre dessverre.

 • Reply Inger-Lise 11. februar 2013 at 23:10

  For meg hjalp det å sitte med isposer etter trening, men det som hjalp aller mest var å spise smertestillende før trening. Hvis jeg glemte å ta en eller to piller (ibux liknende mirakelpille fra usa), klarte jeg ikke løpe en meter, og måtte sitte ut basketballtreningen den dagen. Utrolig kjipt! Skoene hadde ingenting å si.. 🙂

 • Reply Jeanette 11. februar 2013 at 23:13

  Når jeg var i førstegangstjeneste lærte jeg at man skulle massere beina! 🙂

 • Reply Synnøve Bakkejord 11. februar 2013 at 23:39

  Hei Ida! Uff, benhinnebetennelse er nå dritt. Jeg var plaget til og ifra i flere år. Det som funket for meg (bank i bordet) var magnesiumtilskudd! Tar en tablett om dagen, har kjøpt dem på Life. Når jeg begynnte på tilskudde holdt jeg meg unna løping på hardt underlag, i tillegg til alle gruppetimer osv som inneholdt hopping og løping. Etter ca 4-5 måneder kunne jeg starte rolig igjen, og nå trener jeg variert og som det passer meg! Håper det ordner seg for deg, lykke til! Stor fan av bloggen din forresten 😉

 • Reply Camilla 12. februar 2013 at 00:04

  Ah, fin jakke! Hvor er den fra? :):):):)

  Svar fra Ida: den er fra forever 21 🙂

 • Reply Sunniva 12. februar 2013 at 07:12

  Hei! Eg og har slett med beinbetennelse. Men du må dra på Xxl å kjøpe sånne leggkompressorer!! I merke 2xu, disse koster bare 250 elns. Eg har sjøl flere par av de og min er helt borte etter noen uker! Bare spørr etter de i butikken! 😉

 • Reply Emma 12. februar 2013 at 10:05

  løp helst på mykt underlag med gode sko, vær alltid flink til å tøye ut leggene, ta skadeforebyggende øvelser der du vipper opp hælen til du står på tå og ned igjen, og tenk på alternativ trening der du ikke belaster leggene. Begynn gjerne gradvis med løpingen igjen når det er bedre, ikke bli overivrig. Leggene må trenes opp til å tåle den harde belastningen av å løpe lenge og ofte, om de ikke er vant med det. 🙂

 • Reply ama 12. februar 2013 at 10:26

  Stakkar! Beinhinnebetennelse er djevelen. Har hatt det i en lengre periode. Du trener på Elixia sant? For min del så hadde det mye med møllene og gjøre. Colosseum sine er så utslitte at det finnes ikke demping igjen i de. Heldigvis har de satt inn nye møller på det store cardiorommet, nederste rekke. De er som å løpe på en sky i forhold til de andre! Kan også anbefale å kutte ut Nike sko til løping, prøv heller Asics/ New Balance:-) Håper du finner en løsning!

 • Reply Mari 12. februar 2013 at 12:45

  Hei, jeg får ikke noe kontakt med dere på bloppis.no.. men jeg har overført penger til deres konto for en veske jeg kjøpe i desember, og syns det er meget dårlig å ikke få svar, eller noe veske i posten. Isåfall vil jeg ha pengene i retur! Takk 🙂

  Svar fra Ida: hei! 🙂 svarte på din forrige kommentar også. Du har nok i såfall overført penger etter at vi har vært på posten og sendt alt avgårde, så du må sende en mail med kontonr og datoen du overførte penger. Send til Ida.wulff@hotmail.com, så vi får overført tilbake.

 • Reply Mrs. Smith 12. februar 2013 at 13:12

  Fysøren for en veske! PERFEKT!!

 • Reply Sanna 12. februar 2013 at 14:07

  Hvor er vesken fra og hvor mye måtte du gi for den? SÅ utrolig fin!!!

 • Reply carina 12. februar 2013 at 14:25

  Mange gode tips over her mot benhinnebetennelse! Selv har jeg strevd med det i ti år, og for min del hjelper det ikke å sitte helt i ro hvertfall. Se an dagsformen, litt bevegelse er bedre enn ingenting, massasje som mange nevner er sikkert ikke dumt for å holde blodsirkulasjonen oppe. De dagene det er ille holder jeg meg til gåtempo, de dagene det er litt bedre pusher jeg på litt mer. Det funker for min del hvertfall 🙂 I tillegg har jeg funnet ut at tøying er noe som hjelper meg å holde det i sjakk, tøyer normalt kanskje en halvtime pr dag.
  Håper du blir kvitt det fort som fy, er ikke noe gøy å endelig ha kommet i gang med trening for så å bli stoppet av noe så kjedelig. klem!

 • Reply Ingrid H 12. februar 2013 at 14:43

  Først av alt: elsker veska, den får deg definitivt til å se liten ut, og skoene; love them! Husker du prisen?

  Kjenner til problemet; har også tatt meg en løpepause, mens jeg venter på nye joggesko i posten. Beina mine tålte dårlig at jeg plutselig begynte å løpe flere ganger i uka. God bedring! 🙂

  Svar fra Ida: prisen på skoene er 1400 tror jeg. Tusen takk! 🙂

 • Reply Julia 12. februar 2013 at 19:07

  Jeg hadde kraftig beinhinnebetennelse i nesten ett år. Det er jævelig, så vet hvordan det er.
  Det viktigste er å unngå og løpe. Om du absolutt må være på tredemølla, må du ha på helling (jeg brukte 8) og jogge sakte/gå i fort tempo så lenge du ikke kjenner smerte! Gjør du det så må du gå av med engang. Også er det viktig å ta behandling så fort som mulig! Massasje hjelper (men er jævelig), men det mest effektive er trykkbølgebehandling. Husk skifteklær etter behandlingen, du er helt svett etterpå! Du skjønner hva jeg mener om du tar den behandlingen 😉 Jeg tok den behandlingen en gang, og det begynte gradvis å bli bedre etter en gang 🙂 Lykke til – og god bedring!

 • Reply Mariann 13. februar 2013 at 08:12

  Jeg har akkurat hatt det selv. Det første tipset er at du holder deg unna løping, og heller
  bruker alternativ trening. Skal du gå på mølla, bør du ha litt stigning slik at du ikke får den store belastningen.

  Det jeg ble anbefalt var å stille seg på et trappetrinn med tærne, og senke seg ned og så opp igjen – helst så mange repetisjoner du klarer, hver dag. Hvis du skjønner hva jeg mener. Det skal visstnok styrke musklene i leggen din. Jeg føler det hjalp meg mye 🙂

 • Reply Ann Merete 13. februar 2013 at 15:13

  Hei! Jeg fikk beinhinnebetennelse og har vært plaget mye med det før. Spesielt om jeg løper ute. Gikk til akupunktur og det ble borte på et blunk! Kjøpte også nye sko på Løplabbet og nå kjenner jeg ingenting av betennelsen 🙂

 • Reply amalie 13. februar 2013 at 15:27

  Har slitt med beinhinnebetennelse i over to år, pga. håndball. Går toppidrett, og trener ca. 3-4 timer i hall i løpet av en dag. Har prøvd det meste, akupunktur, varmestrømper, nye sko, massasje, alternativ trening som sykling og rulleski. Jeg var ikke flink nok til å roe ned når jeg først fikk det, noe som gjorde at jeg fikk det kronisk.

  Har nå operert for det, og går på krykker. Han som opererte meg sa også at grunnen til at jeg hadde fått det var fot-stillingen min. Jeg trenger såler som bygger opp. Dette sa ikke Løplabbet noe om da jeg var der den første uka etter at jeg begynte å kjenne smertene. Selv om jeg løp på 3D-mølle klarte de ikke å se det.

  Jeg anbefaler deg å være rolig de første ukene, null løping og hopping. Sykling og alternativ trening er den beste løsningen. Du har muligheten til å gjøre noe med det nå, før det blir kronisk. Det er kanskje kjedelig, men bedre enn å gjøre som meg, og gå i flere år. Se på det som en mulighet til å trene andre ting! De fleste blir bra etter noen uker, om de tar det med ro.

  Selv må jeg vente leenge før jeg kan begynne å spille håndball for fult igjen. Lykke til! 🙂

 • Reply Martine 13. februar 2013 at 15:30

  Jeg har selv hatt beinhinnebetennelse mange ganger. Det som hjalp meg mye var å kjøpe nye sko med demping eller sånne helsåler (søler med demping). Jeg kjøpte også en ‘calf support’ på XXL, den er en «sokk» du drar opp på leggen som skal gi varme og forhindre at det gjør vondt. Merket heter Rehband, du kan sikkert søke på det. Men det hjelper veldig, da kjenner du nesten ingen smerte 🙂

 • Reply Tonje 17. februar 2013 at 00:40

  Hei

  Jeg har selv slitt med beinhinnebetennelse i to år. Et av årene var jeg inne til førstegangstjeneste der satt de meg på voltarenkur etter voltarenkur og sa jeg måtte massere leggene samt smøre de inn med orudis to ganger for dagen samt holde meg i ro evt trene alternativt. Ingenting hjalp. Det ble etterhvert så gale at jeg ble sykemeldt fra å være med på marsjer etc. Forferdelig frustrerende og fryktelig vondt.
  Jeg har også prøvd muskelterapaut i tillegg til å ha vært hos lege. Ingenting som hjelper.

  Men jeg har et tips jeg ser ingen andre har nevnt her. Veldig mulig det er pga det ikke er så utbredt i norge enda. Tipset er å gå til naprapat. Det er en god blanding av fysioterpaut, kiropraktor, ergoterapaut, massør osv.
  To behandlinger var at som skulle til og beinhinnebetennelsen er borte. Det er for meg helt vilt, for jeg klarte så vidt å gå ned trappen om morgenen. Hos naprapat finner de grunnen til at du får den overbelastningen som fører til beinhinnebetennelse, som ofte har noe med fotstilling å gjøre. Det som er vanlig er at en overpronorer (fotbuen kollapser litt og ankelen faller innover). I stede for kjøpe dyre sko som ikke hjelper, er det MYE bedre å kjøpe såler som du kan bruke i flere sko. Dette får du hos naprapat. Sålene har gjort underverker for meg i alle fall. I tillegg behandler naprapaten triggerpunkter i leggene, bakside knær osv noe som hjelper veldig.
  Som flere har nevnt her er også 2XU tightsene veldig gode å bruke i tillegg, samt helling på møllen, vekselvis varme-kulde i dusjen, styrketrening for beina, men ikke over smertegrensen, varme kan ha god effekt, da kan jeg anbefale en varmekrem/stick som heter linnex. Den får du kjøpt hos helsekost og utvalgte apotek. Også prøve å unngå variasjon i skotøy.

  Ta betennelsen på alvor nå slik at det ikke blir verre! Lykke til 🙂

 • Reply Ida 18. februar 2013 at 20:20

  Hei!

  Ta BCAA. (Extend bcaa med smak) Fås kjøpt i Sverige og koster ca 4-500kr for en boks som varer leeenge! Dette er grenede aminosyrer. Når du trener, og spesielt når du trener mye eller belaster en muskelgruppe ofte (som beina ved løping), brytes musklene ned. De bygges opp igjen når du spiser (og vokser hvis du spiser riktig), men aminosyrene som finnes i proteinet er det vanskelig å få i seg nok av gjennom maten. Derfor lønner det seg å ta tilskudd av dette. Så lenge betennelsen varer, ta det med ro og ta 1 scoop i løpet av dagen. Når du blir bra holder det å ta tilskudd de dagene du trener 🙂

 • Leave a Reply