Uncategorized

MANN DEG OPP

13. februar 2013

Nettopp hjemme fra kino. Kino er hyggelig, det må jeg gjøre oftere. Bortsett fra at jeg syns det er alt for høy lyd. Jeg liker å kunne skru ned lyden når jeg syns at noe er skummelt – ørepropper neste gang, kanskje?

Ja, jeg er en pyse. Men til og med pyser, må manne seg opp og gjøre ting de ikke liker noen ganger. I dag dro jeg til Volvat for å besøke en hudspesialist. Jeg har veldig mange føflekker og skader etter solen, og har egentlig bare fortrengt det. Men det kan jo føre til hudkreft, så jeg måtte bare manne meg opp. Hvor skummelt kan det egentlig være å bare sjekke noen føflekker?

Ææææ, og så døde jeg! For vi skulle ikke bare sjekke. Det var en flekk som måtte fjernes, og den skulle bort . Så i dag har jeg blitt skjært og sydd i, og selv om jeg ikke kjente noe som helst, blir jeg helt satt ut av sånt. Tanken på at noen skjærer flere centimeter ned i huden min er til å spy av. Og i tillegg får jeg ikke lov til å dusje på 2-3 dager, HAHA! Det går jo ikke. Vanntett plaster er kjøpt inn, for å si det sånn.

Når det er sagt, så har jeg bare gode ting å si om Volvat. De er så dyktige – og effektive der. Det viktigste er jo at man føler seg trygg.

Nå skal kinogodteriet og jeg få på oss pysjen, og så skal vi se Idol på Sumo før vi tar kvelden. I morgen skal jeg tidlig opp, for det er nemlig flere enn meg som har mannet seg opp. Min kjære Idabestis skal operere ut en visdomstann, og jeg skal være med og passe på. Jeg spekulerer i om jeg gruer meg mer enn henne, jeg har fortsatt ikke glemt den uken hvor jeg opererte ut to av mine…

16 Comments

 • Reply Hanne 13. februar 2013 at 21:43

  Hei Ida! Hvor er genseren og smykket fra? Så fin du var idag:-)

  Svar fra Ida: så hyggelig, takk! 🙂 Genseren er fra Arnie Says og smykket er fra Second Female 🙂

 • Reply bell 13. februar 2013 at 22:11

  Så fresh du er 😀 Superhotshot 😉

 • Reply Silje 13. februar 2013 at 22:26

  Oi, nå følte jeg meg truffet. Føler det har dukket opp mange nye føflekker hos meg også, men vet liksom ikke hva jeg skal gjøre med det. Har hørt man skal sjekke dersom de er helt svarte, men burde man sjekke uansett? Ææ.

  Svar fra Ida: man bør sjekke flekker med ulik pigmentering, flekker som forandrer seg… og ja, er jo egentlig greit å sjekke alt for sikkerhets skyld 🙂

 • Reply Aina Catrine 13. februar 2013 at 22:29

  Du og kinogodtet får sove godt. Husk å vask ansiktet før du går ut i morgen. Sjokoflekker er sjarmerende på fireåringer, men ikke på deg. Hjelper ikke hvor pen du er.

 • Reply victoria Madeleine 13. februar 2013 at 22:49

  åh, jeg måtte det samme, bak på låret. Som du sier kjente jeg ingenting heller, bare at han tok i noe jævlig.

  Etterpå spurte han om jeg ville se den, og jeg virkelig elsker slike ting (finner det interessant :p) og så at han har kuttet 2-3cm ned i benet. Vel, I got over it og gikk på shopping rett etter.

  God bedring 🙂

 • Reply Karoline 13. februar 2013 at 23:53

  Så fint smykke! Hvor er det fra?:)

  Svar fra Ida: second female 🙂

 • Reply Benedicte 14. februar 2013 at 01:06

  Hei Ida!Hvor ofte må du fylle på vippene dine?Og hvilken rouge bruker du?Du ser så fresh ut om dagen!

  Svar fra Ida: åå, takk! Jeg fyller på 1 gang i mnd ca, legger ved link til rougen min 🙂

  http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/co610

 • Reply Lise 14. februar 2013 at 08:00

  Hei Ida! Jobber du ikke i chills lengre?

  Svar fra Ida: nei, det gjør jeg ikke.

 • Reply Marita Ø 14. februar 2013 at 10:30

  Bra du fikk sjekket og ordnet det 🙂 Selv har jeg ikke tatt sol på…. ja, et år? Har blitt litt for »pingle» og redd for alt det kan føre med seg! Takk gud for selvbruning 😉 Du så smashing ut på bildet forresten! Elsker antrekket 😀

 • Reply Nina 14. februar 2013 at 12:00

  Hihi, du er så søt. Man skjærer ikke flere cm ned i huden din, kjære Ida : ) Jeg jobber på hudlegekontor, og tar masse slike prøver hver dag, og man skjærer kun noen mm ned i huden. så det slipper du tenke på. ihi

  Svar fra Ida: hmmm, forrige gang jeg fjernet. fikk jeg se føflekken. Og med rot var den LANG, det var skjært minst 2 centimeter ned i huden.

 • Reply Lina 14. februar 2013 at 12:31

  Du er så pen, Ida!!
  Vet du hvor mye det koster for å sett på vippeextensions første gangen og hvor mye det koster hver gang man fyller på der du gjør det? 🙂

  Svar fra Ida: det koster 1700 første gang 🙂 og så er det forskjellig priser for etter hvor lenge du venter. Finner alle priser på neglhuset.no!

 • Reply Charlotte 14. februar 2013 at 13:55

  Å, jeg skal også på volvat til uken for å sjekke alle mine, og jeg vet at jeg har to store på ryggen og en på brystet som må skjæres vekk. Fikk du bedøvelse, og hva slags bedøvelse? Gruer meg noe sykt.. Og sa de noe om arr?? Kjipt å ha et stygt arr midt på brystet… haha.

  Svar fra Ida: jeg var hos Mila Lilleeng, anbefaler henne 🙂 Jeg fikk en sprøyte som var litt vond, men som bedøvet området på 2 minutter. Kjente ingenting av selve gravingen/kuttingen, bortsett fra at de holdt på der nede (bak på låret). De var veldig opptatt av at jeg ikke skal få et stygt arr, ettersom jeg har fått det av å gjøre dette før. Så de stripset såret etter at de hadde sydd, det kan du be om hvis de ikke gjør det 🙂 Lykke til!

 • Reply Anniken 14. februar 2013 at 16:23

  Heisann! Du ser skikkelig stilig ut idag 🙂 Får såå lyst på vippeextensions når jeg ser dine!
  Men hvordan gikk det med bodysculpen du tok (hvis det var navnet)? Spent på resultat! 🙂

 • Reply Anonym 15. februar 2013 at 12:41

  Feel youre pain. Jeg måtte fjerne en føflekk i bakhodet. Jeg har aldri hadd så vondt i nakken i hele mitt liv før. Se for deg og ikke få lov til og dusje med blodflekker i håret, samt at de måtte barbere bort en område…

 • Reply sabina 15. februar 2013 at 13:53

  Du er så nydelig

 • Reply Marte 15. februar 2013 at 14:32

  Hei! 🙂

  kjøpte samme smykke som deg, etter jeg så det på bloggen din 🙂 Det svarte 🙂
  men hvordan får du det til å ligge så fint? mitt ligger som en V på en måte, må bøye smykke hele tiden, og legge det på plass for at det skal ligge fint :p

  Svar fra Ida: legger det bare på kragebeina på en måte, så ligger det fint 🙂

 • Leave a Reply