Uncategorized

GOT MY NAILS DONE

14. februar 2013

Crazy negler, hva sier dere jenter? Ja takk eller nei takk? Enn så lenge holder jeg meg fremdeles til min franske, hvite manikyr. Men når jeg ser hva Neglhuset har å tilby, blir jeg mer og mer fristet til å kjøre på med farger og mønster. Det har begynt en ny dame der, hun heter Kat, og er visst nok en kunstner når det kommer til negler. Ingen grenser for hva hun kan male på neglene. Så vi får se til sommeren!

Har fått en del spørsmål om hvem av behandlerne jeg går til. Det varierer! Alle er kjempeflinke, men kan jo gi dere en liten oversikt over hvem jeg går til på hvilke områder.

Vipper: Egle, Mayrica eller Agnes.

Negler: Ewelina, Stephanie eller Agnes.

Pedikyr: Stephanie, Ewelina eller Agnes.  

All info om priser + kontaktinfo finner dere på hjemmesiden til Neglhuset her – eller på Facebook

//Reklame

7 Comments

 • Reply Martha 14. februar 2013 at 18:19

  Heldig som har fine, fiksede negler! Synes du burde prøve noe nytt til sommeren, som du nevner. Neglekunst trenger ikke være for dramatisk og oppslukende for å være fint/kult. Go for it! 🙂

 • Reply oda 14. februar 2013 at 18:20

  Jeg syns nettsiden dems ser ganske harry og uproff ut, og en av behandlingene manglet at de hadde satt inn prisen. De hadde nok virket mye proffere hvis de invisterte i å få fikset hjemmesiden sin 🙂

  så klart ikke ditt ansvar eller skyld eller noe, tenkte bare å si det som et tips som du kan si neste gang du er der hvis du ønsker 🙂

 • Reply Hanne 14. februar 2013 at 19:01

  Hei Ida, heter smykket du hadde på på innlegget igår «lea necklace», eller «noa short necklace»? Fant denne siden: http://femalefirst.dk/da/secondfemale og lurer på hvem av dem det er, for jeg har så lyst på det samme:) Var kjempefint!

  Svar fra Ida: er ganske sikker på at det er Noa 🙂 vet at de har noen av fargene hos makestyle, samt hos wic på st Hanshaugen!

 • Reply nina 14. februar 2013 at 21:32

  Jeg har prøvd å sette på vipper hos Mayrica. Hendene hennes stinket røyk og hun snakket polsk eller hva det var med de andre behandlerne hele tiden. Frekt! Det var en skikkelig lite innbydende opplevelse. Synes ikke lokalene er spesiellt hyggelige heller.

 • Reply Ida 15. februar 2013 at 10:19

  Hei 🙂 Jeg lurte på noe, har en stund tenkt på å ta vippe extensions. Men hvordan blir dine egen vipper når man tar extension vippene av? (eller om de faller av). Har lyst til å prøve til sommern, men har ikke anledning til å fortsette med det hele tiden, siden det er såppas dyrt. Hører noen sier det ikke skader ens egen vipper i det hele tatt, men andre sier de bare har korte stubber igjen av sine egne vipper. Hva er din erfaring? 🙂 Digger bloggen din foresten, du er en av de få som ikke prøver å få alt til å se perfekt ut, og folk kjenner seg igjen! 😀

  Svar fra Ida: jeg har hatt vipper på i 2 år nå, og mine egne ser helt fine ut. Tror det har mye å si hvem man gjør det hos, og om man er flink til å ikke pille på vippene etc. 🙂

 • Reply ingvill 15. februar 2013 at 11:56

  Enig med Oda. + at de har skrevet; vi anbeFFAler å følge bloggen idawOlff.com haha

  Svar fra Ida: noen mennesker har alt for god tid til å pirke på andre.

 • Reply LadyBug 16. februar 2013 at 10:27

  Tja, det handler vel ikke akkurat om å pirke på andre, men mer om at man legger igjen mye penger der for personlig behandling og forventer profesjonalitet! Jeg har fått både negler og vipper der mange ganger; neglene sitter bra og vippene blir fine og prisene er ok, MEN nå har jeg sluttet å gå dit fordi jeg ble lei av uprofesjonaliteten – jeg har opplevd å måtte vente et kvarter fordi behandleren skulle ut og RØYKE, de har både SPIST mat og TRÅKKET oppå behandlingsbordet mens jeg har sittet der, de har bedt kunder om å vente mens de har stelt sine EGNE eller hverandres negler/vipper og en gang sendte de en kunde på dør igjen med uforettet sak fordi hun hadde (tatt seg fri fra jobb og alt) stått i kø fra DRAMMEN og var 5 (FEM!) minutter for sent ute! Håper meldingen ikke sensureres, jentene er flinke, men de bør jobbe med inntrykket de gir til kundene sine!

 • Leave a Reply