Ida tipser

HELLO NUDE

14. februar 2013

For en vellykket Valentine’s day! Leiligheten helt for meg selv, og tv-kveld med pannekaker, is og jordbær. Med bare meg. Jeg er så herlig å være sammen med, kunne ikke valgt en bedre date. Jeg og meg på date: holder helt kjeft og bare slapper av. Tro det eller ei, jeg ble faktisk bedt på date i dag. Men jeg ligger heller i kosedressen og spiser enn å sitte sammen med en stiv fyr i dress, og fikle med spisepinner og drikke vin sakte. Og prate. Late som om jeg har drømmer og ambisjoner, for å virke interessant. Den mooden er jeg i, i dag.

La oss ikke snakke mer om Valentine’s day, la oss snakke om sko! Jeg kom nettopp hjem fra New York med 6 par nye sko. Sko til sommer og fest. Da jeg pakket ut, la jeg merke til at de var nude/beige alle sammen – applaus for meg!

Så underbevisstheten min har altså klart å få med seg et eller annet jeg har lest i et dumt dameblad – men som faktisk lager mening. Har du korte bein, eller eventuelt ønsker at bena dine skal se lengre ut; gå for sko i fargen nude. Har du mørke eller sorte sko, vil det kutte, og få bena til å se kortere ut enn nødvendig.

Disse lave pumpsene er en av favorittene, kjøpt på Macy’s. Elsker detaljene foran!

Her har jeg plukke ut fire sko i fargen beige/nude, som jeg mener er perfekte til sommeren. For alle oss med korte bein – eller som skulle ønske at de var litt lengre, haha.

De øverst til venstre ligner veldig på de jeg kjøpte i New York. Bare enda kulere, med nagler på spissen. Kjøpes her

De klassiske pumpsene fra Jonas Hallberg kjøpte jeg faktisk i fjor sommer, de er perfekte og passer til alt. Finnes her.

Skoen nederst til venstre er midt i blinken for meg! Liker kombinasjonen av beige og sølv, og dessuten har jeg fått sansen for hæler som ikke er skyhøye. En fin mellomting mellom kitten heels og pumps. *klikker hjem* – dere finner dem til en veldig rimelig pris her

Det siste paret er allerede på vei til meg – jeg elsker hæler som sitter godt på foten, og det er jeg sikker på at disse gjør. Kjøpes her

Mange andre hæler til vår og sommer, kan dere se her. Æææ, er ikke meningen å være så sykt jentete altså. Gleder meg bare så innmari til bar asfalt, for å gå på hæler ute nå…? Det går jo ikke.

Det er forresten fri frakt på hele siden fram til 28. februar!

//adlinks

12 Comments

 • Reply Andrea Sveinsdottir 15. februar 2013 at 07:43

  Jeg elsker den fargen på sko! Ikke bare ser beina lengre ut, men man ser ofte også litt brunere ut, hihi 🙂

 • Reply Martha 15. februar 2013 at 10:21

  Elsker nude sko, men synes det er såå vanskelig å finne de riktige. Enten er de for mørke eller ekle i fargen, skotypen blir feil eller de er i lakk. Er på evig jakt, og gir meg ikke før jeg har dem! 🙂

 • Reply Mrs. Smith 15. februar 2013 at 12:05

  Ååh, så fantastiske sko! Jeg vil haaaaa!

 • Reply Anna-Nathalie 15. februar 2013 at 13:50

  PRETTY!!

 • Reply MaritBE 16. februar 2013 at 10:24

  Utrolig lekre!

 • Reply Hanne 16. februar 2013 at 22:30

  Så fine sko 😀 Jeg digger nude looken selv, med 153 på sokkelesten :p Men ang de nederst til venstre, når det er en slik tynn reim over ankelen, ser man ikke kortere ut? Jeg mener å ha lest det, så holder meg alltid unna slike sko. Og det er jo så kjiiiipt, er så mange fine sko med reimer rundt anklene :p

  Svar fra Ida: hvis reimen er mørk, ser man kortere ut :))

 • Reply Christian Burmeister 19. februar 2013 at 18:37

  Haha, morsom øvre halvdel! 😀 Du er like ‘lat’ som meg 😛

 • Reply cialis on line 19. mars 2023 at 08:03

  I simply could not go away your website prior to suggesting that I actually loved the usual info a person provide to your guests?
  Is gonna be again incessantly in order to check out new posts

 • Reply Blonde Cam Girls 11. september 2023 at 06:41

  Show and tell. Create a virtual connection with natural https://cupidocam.com/content/tags/pantyhose

 • Reply Bigass Free Live Webcams with Girls 5. mars 2024 at 10:51

  I am a sensual girl who loves sensual dancing and talk to people

 • Reply Lexxie 9. mars 2024 at 17:04

  Are you in the mood for hot eroticism? Enjoy taboo-free and free online live sex chat rooms, like to seduce or may I seduce you. Then let’s experience something new together.

 • Reply Lexxie 15. mai 2024 at 03:11

  Amazing chat roulette MiraMi with a random girl live cams models. Guys are matched only with girls

 • Leave a Reply