Paraplyer

EN NY RUNDE MED PARAPLYER

18. februar 2013

Det er på tide med noen flere paraplyer! De hoper seg opp som små udyr i notater på iPhonen min, så det er flott at jeg kan tømme dem her. Forrige runde med paraplyer kan dere lese her.

Folk som spør om du kan kjøpe noe for dem i utlandet. Det er så kleint å si nei – men halo, Uggs for eksempel, tar jævlig stor plass. Jeg reiste ikke til NY med tom koffert for å shoppe for andre, sist jeg sjekket kunne alle bestille seg en egen tur.

Folk som stopper for å skravle på et trafikkert fortau. Mulig jeg har paraply-merket det ved en tidligere anledning, men man kan aldri nevne det nok. Dere skal ikke bare hente dere et par klappstoler da, så dere kan sitte midt i Bogstadveien og ta en kaffe? Gå på kafè.

Folk som spyr på utesteder. På fredag fikk jeg gleden av å tråkke rundt i andres spy, på et ellers svært så trivelig sted. Hvorfor kan ikke folk gå hjem og spy? Neida. De skal spy og danse samtidig! Gå hjem og bestill deg en gruppetur til Kos. Og etter det kan du bestille en fargerik genser hvor det står «Kos 2013».

Mennesker man ikke kan fordra, men omgås av en eller annen grunn.

Folk som skravler og ler overdrevent mye på treningssenteret. Spesielt de som skryter høyt av hva de gjorde i helgen. Ååå, jaaa, for alle er jo her og løper sånn at de får med seg hvor mange drinker du ble påspandert/spanderte på lørdag! 

Sushi som selges på kiosker og matbutikker. ÆSJ! Verre svineri skal man lete lenge etter.

Snapchats fra folk man ikke kjenner, eller folk man ikke har særlig stor interesse av å høre fra. Ååå, hællandussen, enda et nærbilde av ansiktet ditt. Og enda et. Og enda et. Og enda et.

Naboer som glor. Jeg skjønner at man ikke kan for at man kommer til å se inn andres vindu, når gardinene er trukket fra. MEN. Det er forskjell på å se og GLO. I dag gjorde jeg yoga i stua. Måtte trekke for gardinene til slutt.

Å være full. Som i påvirket av alkohol. Jeg tåler virkelig ingenting. Jeg blir gjerne sløv og snøvlete før klokken er 23 på kvelden, og så drikker jeg vann resten av kvelden. Bare fordi jeg hater så sinnsykt å være full. Er dere klar over hvor stygge og teite dere er selv, når dere drikker alkohol?

Mobilabonnementer som lover gull og grønne skoger på reklamer i øst og vest. Så å si alle mobilabonnementer jeg har hatt, har rævkjørt meg. De eneste som faktisk sender lave regninger i posten, er One Call.

Ræva internett fra Get. Jeg får ikke den hastigheten jeg betaler for, jeg kan så vidt streame en snutt på 20 minutter når jeg er alene hjemme.

Så, kjære lesere. Hva irriterer dere i dag? Dere kan mer enn gjerne låne en paraply av meg 

58 Comments

 • Reply Monica 18. februar 2013 at 19:39

  Bra å reklamere for Chess å hele bloggen, men å skrive at det bare er OneCall som duger 😉 Hihi…

 • Reply Julie 18. februar 2013 at 19:40

  Dersom du drar alle mobilabonnementer over en kam, og sier at alle har rævkjørt deg, utenom One Call, men reklamerer fortsatt for Chess på bloggen? 🙂 Har selv One call og er veldig fornøyd med det 😉

 • Reply Ida 18. februar 2013 at 19:53

  Kunder som tror de veit alt så mye bedre enn de som faktisk jobber i butikken eller mennesker som tror de kan alt om hva du bør og ikke bør gjøre om du har vondt i kneet, bare fordi han eller hun selv en gang har hatt en skade som kan ligne på din.

 • Reply Ida 18. februar 2013 at 19:53

  Takk for lån av paraply, btw!

 • Reply Cathrine 18. februar 2013 at 20:09

  Jeg paraplyer mennesker som ikke har tid til å vente til du har gått ut av bussen før de trenger seg inn. De kommer ikke noe fortere frem uansett!

 • Reply jan banan 18. februar 2013 at 20:24

  Folk som står på bussen når det er mange ledige seter. Blokkerer inngangen for folk med barnevogn, og for de som skal ut!

 • Reply Å 18. februar 2013 at 20:51

  Jeg irriterer meg over:

  – At studievenner poengterer at jeg ikke var i forelesning. Akkurat som jeg ikke vet det selv?! Visste ikke jeg hadde meldeplikt til alle på kullet…

  – At matvarer på helsekosten er så latterlig overpriset. Blakk!

  – At jeg er hektet på Pretty Little Liars. Og The Bachelor. Og Unge Mødre.

  – Folk som går sakte rundt i byen. Alt under 10 km/h er uakseptabelt! Og når vi er inne på byvandring, så kan jeg også slenge med barnevogn-mafiaen!

  – Og sist men ikke minst; naboens klarinett! Om jeg kunne ødlegge én ting i hele verden..

  🙂

 • Reply Silje Reistad 18. februar 2013 at 21:17

  SÅ enig med One Call! Eneste som har funka for meg.

 • Reply Miss M 18. februar 2013 at 22:07

  Haha, digger disse innleggene dine 🙂 ler litt for meg selv her jeg sitter! Haha. Og apropo fargerik genser med «Kos 2013» på, så har jeg en neonrosa t-skjorte med «Kos 2005» på!! Hahaha 🙂

  Låner noen paraplyer av deg idag jeg! 😉

  – Folk som sitter på en overfylt buss, og lar sekken sin ligge i setet ved siden av. Trenger den jævla sekken din egen sitteplass!?!

  – Tiggere som rasler høyt med koppen sin når jeg går forbi. Jeg trenger pengene mine selv. Og hvis jeg ville gitt de penger, så hadde jeg lagt de oppi koppen uten at den rasler! Det er umulig å overse dere for dere sitter midt i veien!

  – Folk som jobber i butikk som snakker høyt sammen om privatlivet sitt til hverandre da jeg står for å betale! For all del, det er lov å snakke sammen på jobb, men ta vare på kundene deres først!! Jeg vil ha genseren jeg betaler for, ikke høre om venninna di du er sur på!

  – Kjæresten min sine uvaner som å legge igjen skitne sokker i sofaen og brukt løssnus på tallerkner og i glass! Neste gang stapper jeg snusen tilbake i leppa di!

  – Folk som ikke tar av seg ytterskoene på Elixia når det står mange skilt om inneskosone!! Du har gjort meg jævli våt på sokkene i dag!

  – Kollegaer som klager over hvor syke de er hele tiden. Hold deg hjemme i stedet! Det er en grunn til at jeg aldri spør dere om hvordan dere har det, for jeg orker ikke å høre svaret!

  – At ei venninne vil dra til samme sted som kjæresten min og jeg på ferie i sommer…. Hvordan sier jeg på en pen måte at vi ikke orker å være på ferie med dem? Drar ikke til en annen verdensdel for å møte på folk vi kjenner!!

  – Biler og busser som kjører nærme og spruter sølevann og slapsesnø på meg!

  – At spillet candy crush har blitt lagd. Avhengig! Og at folk er treige med å sende meg liv!

  Det er så mye som plager meg. Kunne ramsa opp mye mer! Men tusen takk for at jeg fikk mulighet til å få ut litt frustrasjon 🙂

  Svar fra Ida: amen! Låner noen av disse neste gang!!

 • Reply Margrethe 18. februar 2013 at 22:12

  Må bare elske OneCall, jeg og mannen var i Egypt og surfet litt på nettet, (samtidig og like lenge) han betalte 1000 kr og jeg betalte 40.. ’nuff said 😉

 • Reply maria 18. februar 2013 at 22:17

  folk som klager over ting det helt TYDELIG går ann å gjøre noe med!!!! en på bussen klaget over hvor varmt det var, han satt med BOBLEDRESS OG LUE.

 • Reply C 18. februar 2013 at 22:17

  Ting som irriterer meg:

  – At noen snyter seg i forelesningssalen.. Det sitter faktisk ca. 200 stk. og hører på at «du» snyter deg..

  – Når noen slafser helt sinnsykt på tyggis.

  – Folk som snakker høylytt/roper i tlf når de sitter på en fullstappet buss.

  – Folk som går tur med hunden sin, og ikke har bånd på.

  – og masse MASSE mer!

 • Reply Victoria Madeleine 18. februar 2013 at 23:03

  Jeg trenger så jævla mange paraplyer akkurat nå.

 • Reply Hanne 18. februar 2013 at 23:35

  -Kids på Halloween som får godis og allikevel finner på faenskap

  -når jeg tar på klærne bak fram, når jeg har sett hvor lappen er og er skråsikker på at jeg tar den riktig vei og allikevel klarer å surre det til! Er det mulig!

  -folk på utesteder som skal skjule en rap, men puster alt i trynet ditt!

 • Reply Michelle 19. februar 2013 at 00:09

  Folk som knuser glassflasker utover fortauet og veien slik at du som syklist pungterer!

 • Reply Iselin 19. februar 2013 at 01:56

  – At studievenner poengterer at jeg ikke var i forelesning. Akkurat som jeg ikke vet det selv?! Visste ikke jeg hadde meldeplikt til alle på kullet…

  Hahaha, kjente meg så sykt igjen i den. I min klasse får man også gjerne kjeft av verdens største rævsleiker for å ikke møte opp i forelesning. Trodde jeg betalte latterlige mye penger for å gå på en skole der jeg faktisk ikke har obligatorisk oppmøte, og det kun var mitt problem.

  Og ja, den med å MÅTTE omgås mennesker man virkelig ikke liker.

 • Reply Silje Kristine 19. februar 2013 at 02:13

  Paraplyen min er rumenere som roter gjennom søpla vår om natta for å lete etter pantflasker. For deretter å legge igjen all søpla de rota igjennom på bakken. GUD, så irritert jeg blir!

 • Reply Malin 19. februar 2013 at 02:18

  Ha, du er så sykt kul! Må si jeg elsker måten du skriver på!!! Så enig i mange av paraplyene dine!

  Stå på, du er min glede i hverdagen!!
  <3

 • Reply Henriette 19. februar 2013 at 04:14

  Jeg flytter og selger ut designergarderoben min! Dior, Louis Vuitton, Tod’s, Philip Lim og masse mer til veldig lave priser. Du kan sjekke annonsen her:
  http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=33104707
  Sikkert noe for deg og dine lesere 🙂

 • Reply Thale 19. februar 2013 at 04:50

  ungdommer som spiller musikk høyt fra mobilen på kollektiv teansporten

  Venninner som må ha med seg kjæresten sin på ALLE sosiale events de gjør med jentene. Du klarer deg noen timee uten kjæresten vettu.

  folk som sniker i kø, enten det er på butiklen eller på utesteder.

  folk som snakler høyt i bussen/tbane, spesielt de med litt private samtaler. Ikke prat med skillsmisse advokaten din i rushtiden på vei hjem.

  barn som sitter å sparker deg i setet og når du ser på foreldrene og forsøker å hinte om at ungen skal gi seg, så ser de bare dumt på deg «nei men ungen min gjør ikke noe galt»

 • Reply Andrea Sveinsdottir 19. februar 2013 at 08:27

  Den øverste irriterer meg så utrolig mye den også! Og når jeg har folk på besøk, som snuser.. og de legger fra seg de ekle, våte snusposene OVERALT! Herregud, det er maks ti meter bort til søppelkassen liksom, hvor vanskelig er det å gå bort og legge de der, eller for guds skyld legge de i det jævla lokket på boksen?

 • Reply ElisabethH 19. februar 2013 at 09:18

  Til vanlig er jeg full av paraplyer – men nå for tiden har jeg bare EN JÆVLA STOR PARASOLL, og det er at fyren jeg har hatt en greie med i månedsvis plutselig begynner å trekke seg unna, men ikke har baller nok til å si at han ikke er interessert lenger, i stedet begynner han å GRINE og sier at han ikke vil miste meg når jeg tar det opp med ham. Hva i helvete er DET for noe liksom?! Grow up. Han blir straks dumpet, for å si det sånn!

 • Reply Bendik Støkkan 19. februar 2013 at 12:17

  I dag er jeg er jeg JÆVLA irritert av alle som har begynt å spille 4 words and 1 word-spillet, og med engang de står fast på et ord, MÅ de spamme ned oss på Facebook og må spørre oss hvilket forbanna ord det er. Google det for faen, eller drit langt faen i å spill spillet om du skal spørre andre, uansett.

  Og sist, men ikke minst: Harlem Shake.

 • Reply Amalie 19. februar 2013 at 13:27

  Mange flotte paraplyer!!
  Dette er en av mine største paraplyer -Folk som GLOR. Det er ALDRI greit! Her er det uendelig med eksempler, MEN Spesielt når man står på mølla og sidemannens lange øyne nesten faller ut for å få med seg displayet ditt.

 • Reply Emilie :) 19. februar 2013 at 13:47

  Haha, Ida! Digger deg! Kunne ikke vært mere enige i paraplyene dine!

  – Folk som smatter, høyt!

  – Folk som ALLTID venter med å finne frem lommeboka helt til de skal betale i kassa og alle varene er slått inn. Ting tar så mye lengre tid da!

  – Hundeeiere som ikke har bånd på bikkja si. «Hun er snill, hun vil bare hilse». Javel? Tar du hintet når jeg putselig snur meg og går andre veien.

  – Folk som råkliner på bussen. Jada vi har alle vært der en gang, men det er ikke like sjarmerende når de er eldre enn 14 år.

  – Kjærstepar som krangler foran deg. Klæint!

  – Folk som MÅ opptatere facebook statusen sin 8 ganger om dagen. Begynner å bli litt lei av å se bilder av den jævla ungen din.

  Sist men ikke minst. Naboen som har HØYLYTT sex til alle døgnens tider. Tørr nesten ikke å ha besøk.

 • Reply Henirette Sophia 19. februar 2013 at 14:00

  Haha! Elsker paraply innleggene!

 • Reply michelle 19. februar 2013 at 15:03

  -folk som GLOR når jeg går på butikken med datteren min.
  -folk som prsser seg inn på buss eller tog før de som skal av får gått av.
  -folk som spøre om å låne penger, men aldri gir tilbake.
  -folk som handler på jobben, og konstant knåler om pris og kundeservice. HANDLE ETT ANNET STED, ELLER HOLD KJEFT!

  osv osv..

 • Reply MaritBE 19. februar 2013 at 15:23

  Sååå sant det du sier her altså. Jeg liker paraply-innleggene 😉

 • Reply Katrine BB 19. februar 2013 at 16:03

  Jeg kjører samme greie som deg når det kommer det å drikke alkohol. Derfor hater jeg når folk jeg har trodd var mine venner syns jeg er teit for at jeg ikke drikker meg snytens dritings eller som nesten fører drikkepress fortsatt selv om man er 22år og kan bestemme det selv!!

 • Reply Chareid 19. februar 2013 at 17:36

  Ja takk som spør. Jeg har nemlig veldig mye som irriterer meg i dag. (også i går siden det var da du spurte). Jeg og venninna mi er nemlig i Latvia på studietur og guuu for noen kjipe folk som bor i Latvia. Vi tar 4 busser daglig for å komme til og fra skolen, og de menneskene på bussen kunne du sikkert skrevet en hel blogg om. Et eksempel er de gamle damene som forventer å bli behandlet som kongelige. Å ikke får vi et eneste takk når vi gir fra oss setet fra dem. Heldigvis kan vi snakke så mye vi vil om dem uten at de forstår et ord:) Min venninne vil legge til at hele befolkningen lukter sperm. Ikke dra hit. Forsett å kom med paraplyene! Vi liker det:)

 • Reply Benedikte 19. februar 2013 at 17:40

  Folk som spiser knekkebrød og gulerøtter på lesesalen, folk som hoster på lesesalen, og folk som prater i T.E.L.E.F.O.N. på lesesalen. Hva feiler dere?!?!!?!??!

 • Reply Mariell 19. februar 2013 at 20:41

  Biler som absolutt MÅ trenge seg ut i kryss rett foran meg slik at jeg må bremse ned. Fuck u, jeg var på veien først.

  Syklister, scootere og traktorer på veien, spesielt de som ikke kjører ut for å slippe noen forbi. For ikke å nevne biler som ligger 20 km under fartsgrensen bare for at det kom litt snø i natt. Gi meg styrke, om du ikke kan holde fartsgrensen, hold deg hjemme takk.

  Bilister generelt. Og busser.

  Mennesker med verdensmestersyndrom som «vet alt og kan alt» osv. Æsj.

  Venninner som vet «bedre» enn meg selv hva som er best for meg, og venninner som forteller meg hva jeg skal gjøre. Jeg bestemmer vel for faen over meg selv, og vet i de aller fleste tilfeller selv hva som er best for meg. Med mindre jeg kom til deg for råd, så hold kjeft.

  Folk som påstår og mener om ting de overhodet ikke har peiling på.

  Når venninner uten barn skal fortelle meg hva som er best for mitt barn.

  Generelt folk som mener om ting de ikke skal mene om.

  And the list goes on and on and on and on and on………… 🙂

 • Reply Stine 20. februar 2013 at 00:13

  – Folk som ikke klarer og si bla kino, kjøttkake, kjole. Men sier shino, shole og shøttkake. OMG, LÆR DERE Å SNAKKE ORDENTLIG!!!

  -Drittunger som går midt i veien, minst tre i bredden og ikke flytter seg når du kommer gåendes/kjørendes.

  -At sånn seriøst alle støttemedlemmer PLUTSELIG skal begynne å trene nøyaktig første åpningsdag etter nyttår. Så det blir kø overalt, overfylte treningstimer og ikke en jævla ledig parkeringsplass. Helst skal de også skryte av det på facebook, og legge til hvor mye de skal gå ned i vekt osv. Helst hver dag, så klart. Men plutselig så blir det helt stille på den fronten. Haha, så er det samme greia igjen neste år!

  -Folk som klager på at de er SÅÅ feite, når de IKKE er det.

  -Uvitenhet. «ÅNEI, jeg kan jo ikke spise banan. Den inneholder karbohydrater, da blir jeg jo feit!»

  -Eller det dummeste jeg har hørt noengang. «Havregrynsgrøt er usunt, det er jo 360 kalorier per hundre gram. Da spiser jeg heller to knekkebrød til frokost.» For da blir man jo såå mett??

 • Reply Sofie 20. februar 2013 at 08:40

  Benedikte: ååh, folk som ikke kan lesesal-etikette er det VERSTE som finnes. Tips: hvis du (i likhet med meg) ikke har baller til å si fra til de, legg igjen en lapp på pulten deres hvis de er ute (diskre) hvor det står «PELL DEG UT HVIS DU SKAL SPISTE GULROTA/KNEKKEBRØDET DITT!!». Bruker å være effektivt.

  Mine paraplyer:
  -Folk som er avhengig av tre tonns sminke bare de skal ut døra/på trening, etc, WHY!?
  -Folk som «ikke snuser» men alikevel skal bomme xx antall snus av deg på fest. Kjøp deg din egen, snylter!
  -Jenter som trener med 1-2 kgs manualer * 100 repitisjoner, gjerne som er superskinny og dritredd for å bli «stor»
  -Gutter som, i motsetning til jentene, trener med alt for tunge vekter og ser ut som de holder på å brekke ryggen når de skal ta knebøy…
  -Folk som så absolutt skal fortelle deg hvor dårlig kosthold du har. Vell, kanskje jeg ikke ønsker å leve på spinat og alger?
  -Folk som benytter enhver anledning til å syte over hvor syke de er, hvor vondt de har her og der

  … og sikkert mye, mye mer.

 • Reply Caroline Urdalen 20. februar 2013 at 19:05

  Få Telenor på internett da 🙂 Jeg jobber i Telenor, så kan hjelpe deg jeg 🙂
  Det er helt andre linjer enn Get bruker, så vil ikke bli det samme 🙂

 • Reply Synne 20. februar 2013 at 19:49

  -folk som smatter
  -folk som ikke tar hint
  -de som prøver konstant å være morsom men som ikke er det
  -kvervulanter
  -folk uten selvironi og som blir altfor lett fornærma

 • Reply Ida Marie 20. februar 2013 at 21:16

  Mennesker som skriver kommentarer i kommentarfelt som ikke kunne hatt mindre med innlegget å gjøre. Helst for å reklamere for seg selv.

  (den var til deg, Henriette)

 • Reply Malin 20. februar 2013 at 23:23

  Elsker at du er Ida Wulff igjen! Din blogg er faktisk verdt å lese. Her er mine paraplyer:
  – De som snyter seg i klasserom/kontor eller generellt i offentlig rom.
  – De guttene som bærer seg, stønner og tar så tunge vekter at de ikke klarer å gjøre det ordentlig engang!
  – Nordmenn på flyturer. HERREGUD! Du får plass på flyet, du får bagasjen din og du kommer til det jævla hotellet dit. BARE RO NED!
  – Fete dråg som går i joggedress i byen og snakker om hvem de har pult.
  -Jenter som prøver å sjarmere gutter ved å skrike eller hyle.
  -Overdeven bruk av facebook, og da mener jeg statusoppdateringer. Jeg vil ikke vite alt om insulinen din, og ingen andre heller!
  -Gruppetimer på treningssenter

 • Reply Solveig 21. februar 2013 at 14:04

  – Folk som konsekvent ikke bruker blinklys
  – De som ikke tar av seg våte sørpete vinter støvler før de kommer inn i garderoben på trening.
  – Mennesker som jobber i service yrker og ser ut som de har spist ett tonn med sitron – koster ikke mange kaloriene å sette på seg ett klistresmil!!
  Treigt internett….
  Og de som aldri klarer å være positive, er for mye å glede seg over til å gå rundt å være en sur padde til enhver tid 😉

  Det var dagens paraplyer 😉

 • Reply Miss M 21. februar 2013 at 17:53

  Haha, bare å bruke noen av mine paraplyer neste gang ja Ida 😉 Du må fortsette med slike innlegg, moro -) var godt for meg å få ut alt jeg tenkte på også :p

 • Reply carina 22. februar 2013 at 02:14

  Venninner som på kafé-/restaurantbesøk bare MÅ oppdatere facebookstatusen sin om hvor koselig det er på kafé/restaurant. Akkurat. Så koselig at du helst foretrekker å sitte med nesa i telefonen…

 • Reply Ragnhild 22. februar 2013 at 11:28

  Mine paraplyer:

  – uoppdragne barn
  – mennesker uten selvironi, og som ikke tåler en spøk
  – uinteressante statusoppdateringer på facebook
  – forsinket kollektivtrafikk
  – mennesker som presser seg inn på buss o.l. før andre har gått av
  – den uendelige kroppsfikseringen. Er det virkelig en fasit?

 • Reply selini 22. februar 2013 at 13:07

  Jeg sitter i kassa og når det kommer gamle gretne folk og kjøper noe for så og klage over prisen til meg. Akkurat som om jeg bare skulle «JA ENIG , HER FÅR DU DET 100 KR BILLIGERE 😉 det er nemlig jeg, en deltidsansatt som setter prisene i butikken.

  * folk som forsyner seg av buffet. Er liksom om å gjøre å kaste seg over maten og hvis det er kø, så virker det som om folk blir livredde for at det ikke skal være noe igjen til dem.. gribber

  * Når du er på vei mot en rulletrapp, og du omtrent blir dyttet overende av en bak deg som på død og liv skal først i rulletrappen, for så og stå STILLE hele veien opp

 • Reply Hanna 22. februar 2013 at 13:32

  Folk som tagger seg inn og ut av profilbildene sine på facebook for at bildet skal komme øverst på newsfeeden og de skal få flere likes! Det er rett og slett bare dødsflaut at du gjør det og jeg digger når du ikke får flere likes! taper

 • Reply Benedicte 22. februar 2013 at 18:47

  – folk som skal oppdatere både facebook, instagram og twitter hver gang de har trent eller spist noe sunt! «#fin#start#på#dagen#fit#training#love#it#blablablabla……

  – folk som tror de har all verdens peiling på hvordan man skal trene og hva man skal spise fordi de har lest noe på vg!

  -feite folk som ikke trener og spiser pizza til frukost, middag og kveld, som klager over vekta..

  – trege sjåfører som ikke slipper forbi folk i trafikken

 • Reply Elisabeth 22. februar 2013 at 18:50

  For det første, selv om jeg går utifra/håper du vet det selv bloggen din er awesome!
  – Mennesker som absolutt ikke kan si et vondt ord om noen, alt er flott og fantastisk (Yeah fucking right at du er verdens mest søte og perfekte person, jeg tror ikke på det et sekund og nei jeg er ikke missunnelig jeg liker å være en selverklært bitch)
  – At alle som skaffer seg en smartphone blir internett/app obsessed zombies som ikke klarer å føre en vanlig samtale med deg.
  – At folk ødelegger heisen og ikke klarer å ringe vaktmester selv
  – At folk skal drive med selvpromotering på face
  – Når noen gir seg ut for å være så utrolig alternativ at det blir pretensiøst (hipsters, here’s looking at you)
  – At bunnpris utgir seg for å være et godt alternativ til matvarehandling (dårlig utvalg og stive priser)
  – At bunnpris har, uten at konkurransetilsynet har lagt merke til det skapt seg en egen liten monopol situasjon i Trondheim og befinner seg i nærheten av hver eneste studentby.
  – At studentboliger kommer uten badekar
  – At de som påstår de er de mest åpne og aksepterende som regel dømmer mest
  – At sykt mange bloggere alltid må avslutte enhver setning med «hehe :)»
  Unnskyld for at dette ble så lang kommentar, men jeg hadde visst mye på hjertet, hehe 🙂 (<—- Se så teit det ser ut!)

 • Reply marte 22. februar 2013 at 19:51

  Tidenes største paraply:
  Folk som står ved bagasjebåndet på flyplasser og venter på bagasjen. Istedenfor å trekke et skritt bakover så alle kan se om bagasjen dere kommer, velger de heller å stå KLINT oppi, sånn at alle andre som ikke kan se må vente til de har fått sin bagasje!! IDIOTER

 • Reply Jeanettee 22. februar 2013 at 20:21

  Det går sikkert ann å skrive en hel bok om dette, men noe som irriterrer meg:

  – folk som skriver absolutt ALT på facebook, og da mener jeg alt. Nesten litt rart at de ikke legger ut om sexlivet sitt også.
  – venninner som ikke har tid til deg pga kjærester. Skjønner at dere er forelska og alt det der, men det går ann å prioritere venner også.. Spesielt hvis du vil beholde de senere!!
  – folk som kaller deg alkoholiker fordi du drikker EN jævla cider med 2,25 % fra Sverige på en lørdag eller en smirnoff.. Herregud, det må være lov til å kose seg i helgene også vettu.
  – når mamma sier at jeg er lat fordi jeg ikke rydder den ene dagen hun vil at jeg skal rydde. Jeg aner ikke hvor mange ganger hun har kommet hjem til et ryddig hus hvis hun har vært borte en helg….
  – Lærere som gir ut oppgaver som er helt på tryne og som ingen skjønner, ikke får man hjelp og de forventer at man skal levere oppgaven helt perfelt… Virker som om lærerne nyter deg også, det irriterer meg skikelig..

  ++++++

 • Reply Hanne 22. februar 2013 at 21:54

  Når venninner setter meg i en pinlig situasjon hvor jeg enten må støtte henne eller moren i en krangel. Altså, det er DIN krangel med DIN mor. Jeg har nok med mine egne.

 • Reply Helene 23. februar 2013 at 18:56

  Mine paraplyer:
  *Folk i kollektivet som ALDRI klarer å rydde opp etter seg! Flytt for deg selv, eller skaff hushjelp, jeg gidder FAEN meg ikke være morra di!
  * Romkamerater som har kjæresten boende HELE tia, han bruker ting JEG har betalt for!
  * Folk på 19/20 som oppfører seg som de skulle vært 14!!
  * Folk som skal presse seg inn på bussen, før jeg får gått av!
  * Folk som står rett ved utgangen til bussen, og ikke flytter seg når jeg skal gå av!
  *Folk som alltid spør om jeg fortsatt er singel, HADDE SAGT NOE hvis jeg hadde funnet drømmemannen…

  Elsker slike innlegg! Fortsett!!

 • Reply Camilla 24. februar 2013 at 21:43

  Som gravid har paraplyene plutselig dukket opp her også! Det er kanskje litt kjedelige «graviditetsirritasjoner», men poster allikevel:
  -Venninner som ikke er gravide og aldri heller har vært det som tror de har så mye mer peiling enn det jeg selv har! «Du kan jo ikke bære veska di, det kan være skadelig for barnet», «hvis du tar en Redbull kommer du til å spontanabortere» and so on…Tror du seriøst ikke jeg har spurt legen hva jeg kan gjøre og ikke gjøre??!
  -Når du går ombord på et fullstappa tog og folk ser at du er gravid, men prøver å unngå øyekontakt for å slippe å gi fra seg plassen sin til deg! Hvor ble det av gentlemen egentlig?!
  -Når det første folk gjør når man møter de er å stirre magen din ihjel! Ja, det er noe inni der, men er det så jævlig interessant å se en stor mage dekket av klær??
  -Folk som tar og kjenner på magen uten å spørre om det er greit først. Det er da ikke normalt å beføle andre uten å spørre??
  -Igjen.. Venninner som ikke har erfaring som legger ut om de verste fødselshistorier du kan tenke deg, hvilke plager man får i ettertid og hvor ødelagt Ja, selvfølgelig er det jo helt likt for meg som det var for venninna til venninna til søsteren din!

  Kunne sikkert fortsatt i en evighet, men velger å avslutte her for å spare omverdenen for mer graviditetsproblemer! Takk for at jeg fikk lette litt på hjertet!

 • Reply Stine 25. februar 2013 at 18:06

  -Folk som sier at den eneste grunnen til at du ikke har Iphone5, er fordi du ikke har råd til det. KOMPIS, JEG LIKER IKKE FASONGEN PÅ IPHONE, DEAL WITH IT.
  -Jeg sov på bussen, og en j**** fremmed kommer hen å BUMPER ned i setet ved siden av meg. Det var tross alt minst 8 andre ledige dobbeltseter du kunne sittet i, men du sitter deg ved siden av en person som sover. Åhh
  -Fjortisfylla, OM DU TROR DET ER SÅ KULT Å DRIKKE SEG STUPA, drikk deg stupa, ikke lat som at du er full.
  -Personer som later som at de ikke skjønner hvorfor du er sur/misliker den personen, hallo, hvis vi hadde en megakrangel i går, tror du ikke det kan ha noe med saken å gjøre? idioter
  -Når man skal lese en historie/novelle/tekst og det er ikke et eneste avsnitt, hvordan skal jeg holde oversikt? Det er jo klin umulig.
  -Hvis jeg ser film nede i stuen, og spiser potetgull, så kjefter og vræler enkelte over at jeg må slutte å tygge sånn, for det bråker så mye. HALLO HVA F***, nå kan jeg ikke tygge på noe som helst knasende når jeg ser film uten å tenke på om de/den jeg ser film med blir irritert av det.
  -Hallo, okei, altså. Nå gikk jeg på krykker en stund, og når jeg skulle ta bussen, så hadde det vært greit om folk kunne la vær å ha føttene sine dinglende ut av setene, for hallo, jeg vil ikke få flere brudd i foten ved å tryne på grunn av deg.
  -Personer som rakker ned på det du går i, og en måned senere bruker de akkurat det samme, fordi de så det i et motemagasin.

  Jeg har mye mer, men det her er langt nok. Huff.

 • Reply Mariell 25. februar 2013 at 23:16

  Jeg kommer fra en liten by i Troms, og var en tur i Oslo her i forrige uke – og det er en ting jeg virkelig har bitt meg merke i ved folka i storbyen, som irriterte meg grenseløst:
  Folk som går mot deg på gata, og ser at dere kommer til å gå rett i hverandre dersom den ene ikke flytter på seg – og fortsatt går rett frem! Jeg følte at jeg hoppet til siden hver gang et menneske passerte meg på gata, og flere ganger gikk folk rett i meg fordi jeg ikke flytta på meg. Til slutt ble jeg så sint at jeg brølte til ei trulte som hadde gått rett i meg: «Du vil ikkje reise tel helvete!», noe jeg aldri ville funnet på å si til en vilt fremmed ellers. Denne vil jeg gi en svær jævla parasoll, for jeg har aldri irritert meg så grønn over noe før.
  Ellers vil jeg si at du er dritbra, og du har en meget lesbar blogg. 🙂 Stå på!

 • Reply Hege 26. februar 2013 at 22:10

  Deilig å få det ut av og til 😉

  Av en eller annen grunn blir jeg veldig irritert på personer som «eier» fotgjengerfeltet, og ikke gidder å flytte seg når det kommer en annen person. Unna vei her kommer jeg! Eller når du skal ut av en butikk, og noen kommer inn og de bruker så jæææævlig lang tid på å komme seg inn. NEIdaa, da må jeg telle til 10 ass..

 • Reply M 27. februar 2013 at 01:14

  Hvem har ikke meningsløse irritasjoner i hverdagen 🙂 Her er mine (noen nevnt allerede) :

  – Folk som virkelig MÅ trenge seg inn på buss/trikk, før andre har fått gått ut…

  – Folk som står trykt til bagasjebåndet, seriøst hva er problemet deres??

  – Folk som skriver facebook oppdatering med skrivefeil og bare små bokstaver.

  – «Viktige» personer som ikke tar en spøk og som tar seg selv blodseriøse. BORING !

  – Uoppdragne barn.

  – Foreldre som kun snakker om barnet sitt, facebook oppdatering OSV.

  – Folk som røyker, drikker, spiser junk og fortsatt lurer på hvorfor de føler seg dritt..

  – Trege mennesker, går tregt, snakker tregt, spiser tregt, kjører tregt, tar avgjørelser tregt….

  Pust… Liker at du skriver om tema som ikke nødvendigvis trenger å være «alt er perfekt i min lille verden».. Du sier det vi andre tenker 🙂

 • Reply Mette 3. mars 2013 at 19:17

  – Jeg studerer sykepleie på høyskole, og jeg PARAPLYER de i klassen min som har lest til eksamen i flere uker og sier «Nei, jeg føler ikke jeg kan noe. Har lest kjempe lite, har bare lest åtte timer om dagen de siste syv ukene, føler meg sykt uforberedt» Vel, en saftig paraply til dere fra alle oss som har lest de to siste dagene.

  – Når overmadrassen på sengen plutselig går bananas og vil skli av sengen

  – Mennesker (les: jenter) som ser nedlatende på overvektige mennesker, når de ser ut som oppkast i trynet. Vil heller ha en fyldig kropp en gule spisse tenner, en nese på størrelse med Kina og et hår som ligner på noe katten har dratt med seg inn.

  – Spam på insta. «Gett 2k followers, follow me and learn the secret» feks.

  – Mennesker som melder seg på idol og har litt for høye tanker om stemmen sin. Nei, du kan ikke synge, gtfo før jeg kveler meg selv med puten min grunnet flauhet.

  – Jenter som kommer på treningssenteret med smokey eyes og krøllet hår.

  – Folk som forlover seg etter å ha vært sammen 1 mnd. (De elsker jo hverandre høyest på jord og skal være sammen for alltid, da.)

  – Den lange ventetiden på legekontoret. Og blikkene fra alle andre som sier «hvorfor er du her, hva som feiler deg».

  – Telefonselgere av alle slag som ringer og vil selge meg masse drit.

  Det var altså noen av punktene fra en laang liste 🙂

 • Reply Vilde 18. juli 2013 at 02:40

  – folk som bestemmer seg for å gå painfully slow på gaten, noe som fører til at du blir nødt til å stoppe opp hvert 5 sekund for ikke å gå rett inn i dem. FÅ RÆVVA I GIR!

  – Når noen skrur på radioen i bilen/generelt andre plasser, og volumet er akkurat høyt nok til å høre en sang spille, men akkurat for lavt til å høre hvilken sang. ENTEN SKRU OPP LYDEN ELLER SKRU AV RADIOEN ALL TOGETHER!

  – De damene som er langt oppe i overgangsalderen som skryter på seg alle treningene de har hatt på treningssenteret denne uken. UANSETT HVOR MYE DU TRENER, BLIR DU IKKE YNGRE!

  – Når du sitter sliten, trett og gretten på nattbussen hjem fra en tur på byen og du ikke finnes i humør til å ha en samtale med noen som helst. ja, akkurat da bestemmer en unnskyldning av et fremmed mannfolk seg for å sette seg i setet ved siden av deg og snakke i vei. SIER IKKE DET FAKTUM AT JEG SITTER SÅ VENDT BORT I FRA DEG SOM MENNESKELIG MULIG, DEG INGENTING? LEAVE!

 • Leave a Reply