Konkurranser

VINN DIN DRØMMEREISE MED SAS

19. februar 2013

SAS har en veldig morsom konkurranse gående på Instagram nå – jeg tviler på at det finnes noen som ikke har interesse av å delta! Man kan nemlig vinne en reise for to, til en av SAS sine fantastiske destinasjoner.

Flere som er klare for å ta bikini og pass under armen, og sprinte til nærmeste flyplass? Jeg er hvert fall det. Jeg hadde for eksempel ikke sagt nei til å reise tilbake til Thailand, en av de beste feriene jeg har vært på.

Vinn din drømmereise med SAS her.

For å delta må du

1. Ta et bilde som viser hvor i verden du drømmer om å reise.

2. Legge ut bildet på Instagram.

3. Skrive hvor du vil reise og hashtagge bildet med .

Hint: det kan lønne seg å være kreativ! Selv hadde jeg egentlig planlagt å rigge meg til i hagen med håndkle, paraplydrink og bikini – MEN, kulda seiret over meg til slutt. Kanskje noen av dere kan gi det et forsøk?

Konkurransen avsluttes 1. mars, og du må ha fylt 18 år for å delta. Lykke til alle sammen!

PS. Den første vinneren er trukket, så hiv dere på med en gang om dere ønsker å være neste heldiggris ut. Christine har drømt om New York siden 80-tallet, og vant nå en reise dit med dette bildet som innsats. 

//Reklame 

2 Comments

  • Reply Monica 4. mars 2013 at 19:22

    Hvorfor har de ikke kåret en ny vinner nå som fristen har gått ut?? Finner ikke noe informasjon om det noe sted..

  • Reply Ida 9. mars 2013 at 12:04

    Vet du når SAS annonserer en ny vinner? :))

  • Leave a Reply