Uncategorized

HOME OFFICE

21. februar 2013

Det er såå deilig med sol i Oslo om dagen. Våkner opp hver morgen, og får meg selv til å tro at det er sommer. Den spøken varer helt til jeg går ut i bitende kulde, men hello. Gøy så lenge det varer.

I dag har jeg hatt hjemmekontor. Nå nærmer det seg lunsjtider, så da skal Idabestis og jeg ut og handle inn litt til Brasil-turen. Må ha heftig solrem og noen basisplagg, som T-skjorter og shorts. Minikjoler og pyntesko skal få bli igjen hjemme på denne turen, haha…

Etter shopping bærer det rett på trening, som dere kanskje kan se. Kroppen er jo litt skranglete pågrunn av vaksiner i armen, sting i låret og beinhinnebetennelse, men det faktum at jeg føler meg som en gammel dame, skal ikke stoppe meg. Haha, tragisk!

12 Comments

 • Reply ragnhild 21. februar 2013 at 13:08

  Pen jente 🙂

 • Reply Martha 21. februar 2013 at 14:34

  Det blir så spennede å følge turen deres! 🙂 Fine bilder av deg!

 • Reply Marita Ø 21. februar 2013 at 16:25

  Så fresh du ser ut i treningstøyet ditt! God økt 😀

 • Reply Malin 21. februar 2013 at 16:52

  Du er så heldig som kler å ha alt håret stramt bakover! 🙂

 • Reply Oda 21. februar 2013 at 16:55

  Skulle lage kylling i dag, og den første siden jeg tenkte på å sjekke om «oppskrifter» var bloggen din!
  Og herregud så saftig og god den kyllingen ble, ville nesten ikke ha saus på den engang for den ble så god! Prøvde med å ha den i noe kylling og stek paprika aktig krydder marinade, ble kjempe godt!

  Svar fra Ida: oooh, så bra! 😀

 • Reply Anine Kristin 21. februar 2013 at 17:13

  Gleder meg til å lese om turen deres : )

  Men har lest at du sliter med beinhinnebetennelse, noe som jeg også gjør. Men etter å ha spurt bloggleserne mine fikk jeg mange gode tips (som også du har fått), men tenkte jeg kunne gi de beste til deg.

  1: ikke slutt og løp, men skaff deg gode sko og ikke løp i mer enn 20-30 min om gangen (jeg bruker mizuno sko og de er kjempegode! <3 )
  2: Løp med 2 % i stigning på mølla eller mer. Dette har hjulpet meg veldig i hvertfall! Ble skrekkslagen av tanken om å løpe med stigning, men 2% er ikke mye forskjell faktisk.
  3: Masser leggen(e) hver dag, og evt skyll dem med varmt og iskaldt vann om hverandre når du dusjer, eller fyll opp to bøtter du kan sette beina oppi 😀

  Det er i hvertfal de tipsene som har funket best for meg. Ellers så finnes det jo mange behandlinger da 🙂

  Håper du blir kvitt betennelsen snart! Vet hvor plagsomt det er -_-

  Svar fra Ida: tusen takk for gode råd – som jeg definitivt skal følge! <3

 • Reply ida 21. februar 2013 at 18:28

  Hvor er vinglasset fra? Hvilket merke er det?

  Svar fra Ida: Hmm.. Rosendal? Vet ikke helt om det skrives sånn :p

 • Reply Tine 21. februar 2013 at 18:52

  Så pen du er 🙂

 • Reply Ida 22. februar 2013 at 09:55

  Ai! Den fargen kledde du!

 • Reply Maja 22. februar 2013 at 16:47

  Åj! Nå har jeg ikke besøkt bloggen din på en stund. Og du begynner jo å ligne mer og mer på Fotballfrue i innleggene dine. Det var veldig synd! Du er jo egentlig mye tøffere enn henne.

 • Reply Ingri 22. februar 2013 at 18:34

  Du kledde rosa kjempegodt! 🙂 Pena!

 • Reply Signe 24. februar 2013 at 11:58

  Kos deg i Brasil 🙂 seilte der i tre mnd, veldig mye bra 🙂 burde bade på ipanema og jogge og trene i morsomme treningsapperater som står åpent for alle.. Er også vanvittig mye bra self-service. Man kjøper mat per/kilo. Og Jesus skulpturen må dere besøke en dag man faktisk kan se den! Vi så den i 1 sek bare, for mye skyer. Ha en herlig tur og husk engelsk kunnskapene er dårligere en bestemor på 95 sine 😉

 • Leave a Reply