Uncategorized

JEG ER IRRITERENDE JEG OG

22. februar 2013

Det var noen som reagerte ganske kraftig på paraplyene mine. Hvem er du til å pirke og rakke ned på alle andre rundt deg? Kan du ikke se deg i speilet og se dine egne feil framfor alle andres? HEHE. Klart det, lille bitch. Jeg gjør også mange irriterende saker og ting – men de plager for det meste meg, og ikke andre. Jeg tar svært mye hensyn til folk rundt meg når jeg trer ut i det offentlige rom. For eksempel, så later jeg som om jeg ikke skal gå over fotgjengerfeltet når det kommer biler. Ser en annen vei, og venter til alle biler har kjørt. Tar litt tid, men heller det enn å irritere noen.

Men, altså. Hvis dere absolutt vil vite hva jeg gjør, som plager meg:

* Jeg glemmer igjen varer når jeg handler i butikken, gjerne halspastiller, tyggis, snus og andre småting som er lett å overse når man pakker ned i poser. Så jævlig irriterene å oppdage det når man har kommet hjem. Løper ikke akkurat tilbake til butikken, og bare; hei, jeg glemte en tyggispakke». 

* Jeg legger mobilen i skuffer, skap og i verste fall kjøleskap.

* Jeg lar nøkkelen stå i døren når jeg går. Noen ganger er det ikke så dumt å ha en samboer.

* Jeg skriver så himla stygt når jeg signerer for å hente ut pakker på Posten. Hva SKJER med den maskinen man må signere på?

* Jeg får hele tiden en følelse av å ha mistet mobilen min, har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har lagt meg ned i Bogstadveien og tømt veska mi utover i full panikk. Gjerne mens jeg faktisk snakker i mobilen, er det rart jeg ikke finner den?

* Jeg sovner med snus i leppa. Hello mensen-pute!

* Jeg blir liggende våken om kvelden og lure på om hun jeg bor med har husket å skru av kokeplatene, trekke ut iPhone-laderen og lukke dolokket. Vil jo ikke at Bella skal drukne i do. Det ender alltid med at jeg må stå opp og sjekke, for å få sove.

* Jeg nettshopper når jeg ikke får sove. En uke hvor jeg hadde skikkelig søvnproblemer, bestilte jeg en hvit støvsuger, en nattbordslampe, to putetrekk, to par sko, et stort bilde og…. to parykker. Herregud.

* Jeg sender «saldo»-meldinger til 04800 minst èn gang om dagen, selv om jeg vet hvor mye penger jeg har på konto. Jeg lever i en evig frykt for å få «ikke godkjent» når jeg kjøper noe. Det skjedde en gang, måtte det aldri skje igjen. Det gjorde meg rød og varm.

* Jeg sprayer meg alltid i øyet med hårspray.

Sånn, da har jeg irritert meg litt over meg selv også. Håper dere er fornøyd. Og nå er det deres tur igjen! Lo meg i hjel av alle paraplyene deres, så; hva irriterer dere ved dere SELV?

47 Comments

 • Reply Ida Celine 22. februar 2013 at 01:43

  At jeg er så SINNSYKT retningsvill. Klarer ikke å finne prøverommet på h&m en gang, seriøst..
  At jeg overanalyserer ALT når det kommer til gutter og slik drit..
  At jeg aldri klarer og være ærlig mot meg selv når det kommer til usunn mat, og om jeg virkelig burde spise den, jeg lyver til meg selv og sier «ja, du trenger det, NÅ»
  At jeg suger i å sette sammen antrekk til spesielle andledninger. Virkelig suger.
  At jeg er helt sinnsykt blond på visse områder, spesielt når det kommer til tekniske ting.. da er det virkelig bare og klappe igjen kjeften.
  At jeg heele tiden sjekker lommen for om mobilen er det. såklart er den der, jeg brukte den jo for bare 2 sekunder siden. Også får jeg panikk fordi den ikke ligger i lommen jeg kjenner i, men i den andre. Og verden faller sammen og tilbake igjen.

  Dette er jo bare et lite kapittel i den svære, store boka om irriterende ting ved meg selv.
  Elsker bloggen din og deg, Ida <3 Hilsen Ida 😉

 • Reply Silje 22. februar 2013 at 01:57

  åh herregud ja, sender saldo melding heeeele tiden. sykt irriterende vane azz

 • Reply Helene 22. februar 2013 at 02:23

  Jeg tar aldri hele oppvasken, fordi jeg synes det er så himla kjedelig, og finner alltid plutselig(!) noe morsommere å gjøre når jeg er midt i. Så står det der i kaldt vann i vasken og ser enda eklere og mer uryddig ut enn det gjorde før jeg begynte, og jeg blir aldri (og da mener jeg aldri) ferdig.

  Jeg er helt elendig til å åpne dører. Mest fordi jeg er dødssvak i armene, og temmelig liten, så jeg må alltid skyte rumpen ut og legge all vekt bakover om jeg f.eks. skal trekke til meg en dør. Dette synes vennene mine er så festlig at det alltid er jeg som må åpne dører. Selv synes jeg det både er flaut og irritende.

  Jeg greier aldri å legge sminken på plass etter jeg har brukt det.

  Jeg flytter alltid alt rotet mitt opp i sengen, så ned på gulvet, så opp i sengen, så ned på gulvet .. og aldri blir det faktisk ryddet.

  Jeg har en lei tendens til å komme hjem fra byen, putte nøkkelen i døren, så begynne å lete etter nøklene mine i vesken, ikke finne dem, få panikk, og så sovne i gangen utenfor. Det har skjedd tre ganger på et halvt år (og jeg er ikke så ofte ute på byen).

  Jeg tror alle iPhoner er min iPhone («Ouh, melding .. TIL MEG!»)

 • Reply Linn Cathrin 22. februar 2013 at 02:37

  Jeg har et meget sterkt kontrollbehov, må blant annet sjekke at samboeren har skrudd av kokeplatene, lukket kjøleskapsdøra ordentlig igjen og slike ting minst hundre ganger før jeg kan gå ut av huset. Grenseløst irriterende.

 • Reply Ida S 22. februar 2013 at 09:25

  Haha, liker det med fotgjengerovergangen, gjør ofte det selv. Og for all del, jeg trykker IKKE på knappen som stopper trafikken og gir grønn mann! Det er irriterende for bilistene det, særlig når man kunne gått over uten å trykke.

 • Reply ElisabethH 22. februar 2013 at 09:25

  Det som irriterer meg mest av alt med meg selv må være at jeg er for godt vant til å ha oppvaskmaskin, sånn at nå som jeg IKKE har en (har ikke plass i leiligheten) så hoper oppvasken seg opp over flere dager fordi jeg glemmer å ta det med en gang/er for lat osv. Det er sinnsykt irriterende å måtte sette av tid til monsteroppvasker hver gang jeg skal få folk på besøk. Herregud, sååå unødvendig.

 • Reply Line 22. februar 2013 at 09:37

  trodde det var bare meg som var lettere nevrotisk og sender saldo meldinger en gang om dagen, takk for at du avkreftet dette ! 😉

 • Reply Betina 22. februar 2013 at 09:46

  Jeg er en perfekt person, så har ikke slike feil!

  Neida, men det som er irriterende med meg er at jeg prioriterer serier fremfor alt annet. F. eks må jeg se alle episodene som har kommet ut i en dag, før jeg kan begynne å lese pensum. Se episoder før jeg rydder – noe som gjør at ting ikke er ferdig ryddet før alle er hjemme.

  Og hvorfor er det så lett å finne på unnskyldninger til å ikke trene?

 • Reply Kristine 22. februar 2013 at 09:53

  Haha fantastisk, kjente meg igjen i flere av de der.

  – Visst jeg nettopp har lagt ny sminke på og ser noelund fresh ut til tross for «morratryne» så oppdager jeg et sår/kvise etc. og begynner å pirke på. Så ender jeg opp med å gå med en stor rød lysende flekk mitt i mitt freshe ansikt….
  – At jeg alltid må riste juicekartongen eller sjokomelk, ellers føles det feil å drikke den.
  – Irriterer meg også over klesskape mitt som lider av kronisk spysyke og angriper rommet mitt ukentlig.
  – At jeg innimellom kan finne på å ta på meg parfyme på bussen feks. for så å tenke etter på «faen tenk om her er noen asmatikere eller folk som syns parfymen min lokter gammel bestemor etc…» Snakker om å være distrét hensynsløs (visst det er et ord?)
  – At jeg kan finne på å bruke 20 smilyer i en melding bare for å vise at jeg er glad. XD:D:-);** ^^:3…..tiltross for en alder på snart 20 kan det for folk som ikke kjenner meg virke som at jeg er 12 år mentalt.

 • Reply Ravnhaar 22. februar 2013 at 09:56

  Likte aller best at du nettshopper når du ikke får sove… 2 parykker*ler* for ikke å snakke om støvsugeren.. he he

 • Reply Andrea Sveinsdottir 22. februar 2013 at 10:15

  Vel..
  – Noen ganger er jeg helt «rosa enhjørninger, skyer og regnbuer» og folk tror jeg er helt idiot, for jeg glemmer at jeg ikke alltid kan oppføre meg rundt andre folk som rundt vennene mine.
  – Jeg glemmer alltid mobilen i bilen og må løpe ut snøen og kulda for å hente den akkurat i det jeg har satt meg ned i sofaen
  – Dette er skikkelig ekkelt: det hender jeg sikler når jeg sover, sånn skikjkelig og jeg bare «æsj»
  – Jeg klarer ikke, uansett hvor mye jeg prøver, å holde meg unna sjokolade
  – Når jeg drikker alkohol blir jeg så forbanna glad i alle sammen, og det er skikkelig irriterende, for jeg er absolutt ikke glad i hvert eneste mennesket som er på festen/utestedet

  Haha 🙂

 • Reply Carin 22. februar 2013 at 10:18

  Irritert over folk som sier syyykt til alt. Folk som dytter handlevogna inn i rumpa mi i køen… Tror de at det går fortere da?
  -Kattene som kommer å driter utenfor døren og fordi bikkjene mine er veldig glad i kattebæsj……blæææææææ.

 • Reply solveig 22. februar 2013 at 10:38

  Jeg må avslutte alle programmenepå mobilen før jeg legger meg.
  Og må alltid se under senga og i skapet, jeg er ikke redd men det er blitt en vane som jeg gjør uten å tenke over det. Haha, har prøvd å slutte i ferien da.
  Sånn som deg klarer jeg ikke sovne fordi jeg sitter å tenker om lys er slått av og ytterfen er luket osv. Og så må jeg gå å se.
  Jeg snakker faktisk JÆVLIG høyt. Spesielt når jeg blir sur, ikke rart jeg alltid er hes.
  Jeg er alltid hes.

 • Reply Henriette 22. februar 2013 at 10:58

  Hahaha.. alt folk skal ta seg nær av, vi irriterer oss da alle over andre mennesker 🙂
  men ja irriterende ting om meg selv, jeg legger alltid mobilen på badet når jeg går på do, men glemmer å ta den med ut igjen. kommer ut å begynner å lure på hvor mobilen er. leter alle plasser og til slutt går jeg på badet å finner den. dette skjer alt for ofte.. tror faktisk det er noe galt med meg selv av og til! haha

 • Reply Frida Andersen 22. februar 2013 at 11:21

  hahahaha er så glad jeg ikke er den eneste som sover med snus…. ser ut som mensenflekker i hele jævla senga..

 • Reply Caroline Sofie 22. februar 2013 at 11:39

  At jeg sitter her to timer etter jeg våkna og fortsatt ikke har fått gjort noe fornuftig. At jeg sitter her og leser bloggen din, samtidig som jeg vurderer å impulsivt kjøpe meg spotify premium og ny telefon (som jeg egentlig ikke trenger). Når det jeg egentlig burde gjøre er å studere og lese fem bøker, trene og vaske leiligheten (pluss meg selv) og en hau andre ting!!!!

 • Reply A 22. februar 2013 at 11:40

  haha jøss, det var jo også noe å fly i flint for. Kjente meg igjen i en god del av paraplyene dine! haha

  Jeg og later som jeg ikke skal over veien og ser en annen vei når det kommer biler! Har litt gå-over-veien-angst.

  vet ikke engang hvor jeg skal begynne med hva som irriterer meg med meg selv.
  Men en ting jeg er ekspert i, som er ganske irriterendes (og ganske farlig) er at jeg skrur på en plate på ovnen for å lage mat, og glemmer at jeg har skrudd den på! Det gjør jeg sånn omtrent en gang om dagen. Flaks at det har gått bra!

 • Reply Ida Marie 22. februar 2013 at 11:50

  Jeg kan kommentere det første du mener er irriterende med deg selv, da jeg selv jobber i butikk.
  Kom tilbake! Be om det du har glemt! Noe av det verste jeg vet (bortsett fra slemme blikk når jeg spør om de trenger pose eller når varen er priset feil) er når folk glemmer igjen varene sine! Det skader jo ikke butikken, de kan jo selge varene om igjen med dobbel fortjeneste. Jeg synes bare det er synd når folk glemmer varer de faktisk HAR betalt for. Vi har en rutine som går på at den som sitter i kassen har varen bak kassa en stund, for å så levere den til butikksjef/ansvarsvakt slik at de kan oppbevare den ut dagen i tilfelle noen kommer tilbake.
  Så bare kom tilbake og hent det du har glemt, om det er en tyggi eller en indrefilet 🙂 (for ja, folk glemmer ofte alle varene sine. De bare betaler og går, uten å ta med seg en eneste vare)

 • Reply Benedikte 22. februar 2013 at 12:06

  At jeg har en sinnsyk selvdisiplin, haha. Jeg har pause hver time på lesesalen, og hvis jeg ikke er inne og har lest ett ord innen kvart over hver time, blir jeg så satt ut at jeg nesten ikke vet hvordan jeg skal håndtere meg selv (HAHA). Så, om jeg møter noen kjente i gangen 14 over, eller noe, må jeg bare rope ut at jeg må på toalettet e.l., for det er et rent helvete å ikke være på plass akkurat kvart over. Hahahaha, nå lo jeg egentlig godt av meg selv!!! 😀

  Liker godt dine paraplyer!!!

 • Reply Nora 22. februar 2013 at 12:20

  Haha jeg er kjempeirriterende, orker ikke ramse opp alt. Jeg har også angst for å få ikke godkjent, det er veldig flaut ennå jeg VET at de i kassen ikke bryr seg (jeg har jobbet i kassen selv).

  Katten din kommer btw ikke til å drukne i do, tro meg:) Katten min datt i do 1 gang som kattunge, og hun for opp igjen som en rakett haha det var kjempemorsomt. Måtte dusje henne etterpå da, og etter det har hun aldri våget seg oppå en åpen do igjen.. de lærer fort 😉

 • Reply Marit 22. februar 2013 at 12:24

  Hahaha, mensenpute… Har alltid tenkt at det ser ut som det, men aldri sagt det! Vel, det er en av paraplyene mine. Samt et apotek i nærheten av meg som alltid er fullt når eg er der. De har tre kasser, og resept-lapp-maskin som det står «kun for resepten på». Det som er så jævlig(!!) irriterende er at de betjener alle de med resepten i kassene, slik at mannen i gaten og meg som skal ha vitaminer eller graviditetstest for den saks skyld ALDRI kommer til kassen for å betale. + de ansatte bare later som de ikke vet det og møter ikke blikket mitt. Men jeg vet at de vet. Aargh! Min egen paraply som JEG gjør må absolutt være at jeg søler helt ekstremt mye. Får flekker overalt. Mat,sminke, vaskemiddel, maling og i går senest blåbær på den mye skjorten. #Storyofmylife

 • Reply Lui 22. februar 2013 at 12:54

  Jeg må hele tiden lukke alle programmer på iphonen. Sjekker flere ganger før jeg låser den.

  Jeg sjekker at jeg har tatt på alarmen flere ganger før jeg sovner i konstant frykt for å forsove meg. Våkner også midt på natta og sjekker.

  Jeg låser aldri døra.

  Jeg hører på musikk konstant. Det første jeg skrur på når jeg våkner og det siste jeg skrur av før jeg legger meg. Det er bare når jeg jobber og prater med folk at jeg ikke hører på.

  Jeg hater å være alene.

 • Reply Elisabeth 22. februar 2013 at 13:12

  Se det ja! I det jeg leste at du «..lar nøkkelen stå i døren…» kom jeg på at jeg glemte MIN nøkkel i døren. gjør alltid det når jeg snubler inn med matvarer og slenger igjen døren etter meg. Så thank you for at du minte meg på det! 🙂

 • Reply Christina 22. februar 2013 at 13:15

  -Åh! Gjør det samme med overgangsfelt. Har særlig problemer når jeg skal på butikken, for det er ganske traffikert på den veien, så noen ganger ender jeg med å måtte gå en lang tur før jeg kan snu og gå tilbake til overgangen, og krysser fingrene for at det ikke kommer noen biler. Jeg kan ikke la bilene se meg gå over veien i bakspeilet.
  -På en annen side venter jeg ALLTID på grønn mann. Selv på de veiene som ikke brukes venter jeg på grønn mann. Du vil ikke tro hvor mange ganger jeg blir stående der alene fordi vennene mine bare går på rød mann, og så må jeg løpe for å ta dem igjen.
  -Når jeg sitter på bussen må jeg sjekke lommene mine absolutt hele tiden, for å være sikker på at mobil, ipod og lommebok er der. Jeg sjekker med en gang jeg setter meg, flere ganger i løpet av turen og når jeg er på vei ut av bussen. Ganske slitsomt å være så redd for å miste tingene sine.
  -Noen ganger når jeg er på butikken ender jeg opp med å la alle gå foran meg i køa, selvom jeg ofte har svært få varer, og mange andre har vogner eller kurver fulle. Jeg tenker i mitt stille sinn at den dagen jeg blir en som stresser med å komme meg ut fra butikken, det er den dagen jeg blir en stressa voksen. Jeg prøver å ta meg god tid så jeg kan nyte øyeblikkene (ikke at å handle nødvendigvis er et nytelsesverdig øyeblikk, men du skjønner.)

 • Reply anette 22. februar 2013 at 13:32

  Hei Ida! 🙂

  Må bare si jeg elsker bloggen din, du får meg alltid til å le! 🙂

  Også lurte jeg på hvilken sminke du bruker i ansiktet her, og hvilken farge? 🙂 (foundation, pudder, solpudder?) Og hvilken farge du bruker når du farger øyenbrynene dine, og hva du bruker når du styler dem til daglig? 🙂

  Har samme hudtone som deg, men klarer ikke å finne sminke som passer til meg. Føler jeg har prøvd alt! Ender som regel opp å se ut som en rosa panter i ansiktet. Du ser alltid så flott ut 🙂

  Setter stor pris på svar! 🙂

 • Reply Eline 22. februar 2013 at 14:38

  Hahaha, jeg gjør også det med bilene! Trodde jeg var den eneste!

  Jeg er også vanvittig flink til å utsette ting, spesielt skolerelatert. Så sitter jeg der 5 timer før det skal leveres, og må skrive en tekst på 6 sider. Og når klokken er 23.59, og jeg akkurat har levert sier jeg til meg selv: «Dette er SISTE gang». Også skjer det igjen. Og igjen. Ooog igjen. Er det mulig?

  Kortidshukommelsen min er til å le seg ihjel av. For eksempel når jeg er på butikken, og spør personen i kassen om jeg kan ta ut ekstra penger, så før jeg har trykket på den grønne OK-knappen, har jeg glemt bort pengene, så de må alltid si sånn: «Hei, hei du! Pengene dine!»

  Det er nok 1000 andre ting også, men disse er mine største paraplyer.

 • Reply Eline 22. februar 2013 at 14:39

  Hahaha, jeg gjør også det med bilene! Trodde jeg var den eneste!

  Jeg er også vanvittig flink til å utsette ting, spesielt skolerelatert. Så sitter jeg der 5 timer før det skal leveres, og må skrive en tekst på 6 sider. Og når klokken er 23.59, og jeg akkurat har levert sier jeg til meg selv: «Dette er SISTE gang». Også skjer det igjen. Og igjen. Ooog igjen. Er det mulig?

 • Reply Julie 22. februar 2013 at 14:54

  Haha så deilig å se at det ikke bare er meg som bruker halve lønna på å sende S til 04800! I dag har jeg sjekka saldo tre ganger, selvom jeg VEIT at jeg ikke har brukt noe i mellomtiden. Er visst redd for at noen har tatt alle panga mine eller noe… Enn annen sykt irriterende vane er at jeg alltid utsetter å brette tøy slik at mye av det rene tøyet bare blir flyttet til senga/sofaen (skal jo liksom brette det snart..),for å deretter bli flyttet på gulvet og åker til slutt rett i skittentøy fordi jeg ikke er helt sikker på om det er reint eller ikke.. Så har alltid loads med tøyvask hvorav minst en 1/3del er rent. Hurra for miljøet liksom! ( Jeg er en skapbloggleser som kommenterer for første gang bare fordi du er så fø9, ikke si det til noen a?!;))

 • Reply Anonym 22. februar 2013 at 14:56

  Jeg sender saldo til 04800 minst 10 ganger om dagen…

 • Reply Ida 22. februar 2013 at 15:21

  Jeg måå oppdatere twitter og instagram når jeg ligger i sengen for og få sove.
  jeg har en «våken» side jeg ligger på i sengen når jeg sjekker facebook osv, og når jeg slukker mobilen og snur meg til andre siden sovner jeg på en blunk. faktisk helt sykt..
  jeg må lukke alle programmene på mobilen før jeg kan sove.
  jeg snakker høyt med meg selv når jeg er alene.
  Jeg er skikkelig gretten når det kommer til treige folk på bussen. da dytter jeg de unna vei omtrent.. wops..
  Har en tendens til og bruke formye parfyme, vil jo bare lukte godt. hos meg er ingenting less is more.

 • Reply MaritBE 22. februar 2013 at 15:22

  Hahah, love it 😉

 • Reply Marthe 22. februar 2013 at 15:29

  At jeg føler livet mitt passer perfekt til en hver deppe-sang.
  At jeg har tvangs-tanker om at jeg MÅ vaske hendene hver gang jeg har sminket meg.
  At jeg må gre håret annen hvert minutt.

  Ha en fin dag, Wulff

 • Reply michelle 22. februar 2013 at 15:33

  hvor skal man starte?!
  – jeg er alltid stressa, og det er jo både irriterende både for meg og alle som jeg er sammen med.
  -jeg sjekker saldo hver eneste morgen, selvom jeg ikke har brukt kortet siden sist jeg sjekket.
  – jeg parrer aldri sokkene mine, og det er jo fryktelig irriterende når jeg alltid er stressa og aldri finner 2 like sokker, noe som jeg må ha.
  – jeg snakker stort sett rett fra levra, ikke allti det egner seg like bra.
  -jeg utsetter alltid tlf regningen, for jeg synes det er så utrolig kjedelig å måtte betale den.

 • Reply Fride Andrea 22. februar 2013 at 16:13

  Dette har skjedd i flere sammenhenger, men jeg la mest merke til det under eksamenstiden min. Jeg hadde kommet opp i matteeksamen, og satt hjemme for å jobbe med den. Men så kom jeg plutselig på at jeg burde vaske badet, støvsuge, rydde, og gjøre alt mulig annet. Men jeg tenkte at det var greit å gjøre andre ting, så lenge det ikke var tull og tøys. Alt for å nedprioritere matte.
  Endte med strøkent hus, da!

 • Reply Pia 22. februar 2013 at 16:21

  Jeg er en fan av deg, helt klart. Dette er ikke noe som jeg anser som et minus ved meg selv, bare for å ha det sagt! 🙂

  Jeg irriterer meg over:
  -at jeg er kronisk surrete/distre/rotete. For å eksempelisfisere: jeg leter – overalt – etter mobilen. Ringer den fem ganger, og jeg hører tydelig at telefonen min ringer, men jeg greier altså ikke å lokalisere den. Tror et øyeblikk at jeg holder på å bli gal, da kommer jeg på det, jeg stappet den nedi den ene ugg’en min – som jeg har på meg!
  -ting flyter rundt meg
  -alt for selvkritisk
  -sjenert.
  -er jævlig sur og grinete under PMS, som varer minst 14 dager pr. mnd. Artig artig.
  -er for mye snill pike, setter mine egne behov konstant på 8. og 9. plass på prioriteringslista
  -redd for å såre andre, derfor blir jeg med på ting jeg ikke har lyst til, og stiller opp for dem når jeg egentlig har mine egne planer.

 • Reply Astrid 22. februar 2013 at 16:54

  Min aller verste vane: ser ingen at jeg spiser sjokolade eller kake, så teller ikke kaloriene!

 • Reply stine 22. februar 2013 at 17:23

  Hadde vært morsomt vite hva du tror andre, sånn som familie, venner osv irriterer seg over ved deg:)

 • Reply Annette 22. februar 2013 at 20:40

  Ting ved meg selv som irriterer meg:
  -Jeg er så mørkredd at det er flaut.
  -Når jeg er alene hjemme må jeg alltid sjekke minst fire ganger at alle dørene er låst.
  -Altfor dårlig til å si ifra når jeg er uenig i noe eller når noen sårer meg.
  -Jeg er altfor lettrørt. Griner for «ingen ting» når jeg ser på tv eller film.

 • Reply Camilla S 22. februar 2013 at 21:45

  Jeg er ikke irriterende jeg….irriterer meg skikkelig! =s Veldig fin farge på håret nå Ida! =)

 • Reply Casey 22. februar 2013 at 23:59

  Her går det mye i sjekke etter telefonen, lommeboken og nøkler hele tiden. Det hender også ganske ofte at jeg sjekker om kokeplater og slike ting er skrudd av.

 • Reply Line 23. februar 2013 at 12:47

  Haha jeg digger bloggen din Ida. Sitter og ler, når jeg leser paraplyene dine og ting du selv gjør som irriterer deg. Kjenner meg så utrolig godt igjen! Fortsett med disse innleggene. Digger det!:)

 • Reply Beate 23. februar 2013 at 13:17

  Jeg hører aldri etter når folk snakker og ender opp med å si «ja jeg vet det» hele tiden og svarer ja til helt feil ting. Dårlig egenskap.
  Lyver å sier «ja det visste jeg» når jeg ikke egentlig visste det!
  Er manisk når det kommer til å ha det strøkent i leiligheten, men på soverommet ser det ut som om jeg har hatt besøk av Al qaida..

 • Reply Linnea 24. februar 2013 at 13:05

  At jeg alltid før høre at jeg snakker alt for fort. (Noe jeg faktisk er klar over, men ikke klarer å gjøre noe med)

  At jeg alltid utsetter skolearbeid og prøvelesing til dagen før, da er det sykt stress, men det skjer alikevel hver eneste gang.

  At jeg følger med på alt for mange serier, jeg får ikke gjort stort mye da jeg alltid må se alle seriene jeg følger med på før jeg kan gjøre noe annet.

  At jeg alltid klager på kjæresten min for at han ikke er en flinkere student, når jeg faktisk er på samme stadie selv, om ikke enda verre.

  At jeg er en syk kontrollfrik, av og til er jeg som en mamma for kjæresten min. » Nei, du får ikke kjøpe sjokolade i dag også. Du kan vente til helgen». Fy søren for en kjerring jeg er til tider.

  At jeg nå sitter å skriver dette for å unngå og rydde i leiligheten, det ser ikke ut her… HUFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Reply Katrine BB 24. februar 2013 at 16:25

  Det at etter å ha brukt mange timer på å rydde og vaske hybelen strøkent, tar det bare noen minutter på å rote den til igjen! 😛

 • Reply Rikke 25. februar 2013 at 10:44

  Tok dette fra deg å laget en liste om hva som er irriterende ved meg på bloggen min, håper det ikke gjør noe 🙂

  http://rikkesyversen.blogg.no/1361736088_irriterende_ting_ved_.html

 • Reply Cecilie 25. februar 2013 at 18:50

  Hei
  LER!! 😀 ! Det er bra at noen gir utrykk for irritasjon !! Er så jævlig lei av at alle skal late som de er så jævla glade hele tiden! 🙂

  Have a shitty day 😛

 • Reply Milo 26. februar 2013 at 17:57

  Det som er mest irriterende med meg er at om jeg tygger tyggegummi mens jeg går og skal si noe, glemmer jeg hvordan man puster eller får alt spyttet i pusterøret og er nær å drukne.. morsomt for alle rundt meg – smertefullt og pinlig for meg.

  Altså, jeg kan ikke tygge, gå og tenke/snakke samtidig. komplisert.

  Jeg går alltid i vegger, dører, gatelykter o.l…. jeg ser det som er fremfor meg, men klarer ikke bestemme hvilken retning jeg skal svinge… så da er det vist best å bare gå rett inn i det.

 • Leave a Reply