Uncategorized

HOTELLSENG-FREDAG

23. februar 2013

Hotelltilværelsen er herlig! Føler at jeg er på ferie i egen by, hehe. Kvelden i går forsvant i hotellsengen, uten at det er noe negativt. Hotellsenger er jo det beste som finnes, og vi fylte senga med mat fra Fridays og masse godteri. Da vi la oss for å sove, var jeg så mett på usunnheter at jeg følte at magen min fylte hele senga.

Grunnen til at vi tok det så rolig i går, er at vi skal gjøre det omvendte i dag. Hverken Kristina eller jeg er bygd for å drikke vin to dager på rad, så vi har spart oss til i kveld!

Dette får terningkast 6!

2 Comments

 • Reply Christine 24. februar 2013 at 21:12

  Hei! Jeg har et spørsmål: hvor har du kjøpt den fine genseren/hettejakken du har på deg her??
  Den var så søt og kledde deg 🙂

  Svar fra Ida: Den er fra Victoria’s Secret, kjøpt i New York! 🙂 Tusen takk.

 • Reply Ida 26. februar 2013 at 11:43

  DU får terningkast seks! Jeg har fulgt deg FOREVER! 🙂 Vender alltid tilbake til deg. 🙂

 • Leave a Reply