Ida tipser

SPREKE VÅRFARGER

24. februar 2013

Så hyggelig at det var så mange som likte det nye treningstøyet mitt her om dagen! Jeg fornyer jo stadig treningsgarderoben, kan aldri få nok av anti shake-tightsene og t-skjortene fra Röhnisch. Dessuten nærmer det seg tid for å løpe ute i naturen – jeg ser virkelig fram til at isen skal forsvinne fra fortauet, så jeg kan ta på meg en lett løpejakke og løpe i parken.

Elsker dette settet i coral pink! Føler meg alltid mer vel når jeg trener i farger 

Buyhelse har utrolig mye fint og fargerikt treningstøy nå. Dessuten har de tatt inn MXDC-tightsene, som jeg vet at mange av dere er så fan av! Tightsene fra Röhnisch er fremdeles mine favoritter, ingen holder rumpa mi like godt på plass som dem.

Se hele utvalget av treningstøyet hos Buyhelse HER.

//Reklamebasert innlegg

5 Comments

 • Reply MaritBE 24. februar 2013 at 16:12

  Så mye freshe klær altså 😉 Viktig med farger!

 • Reply Kristina 24. februar 2013 at 18:43

  Åhhh.. Må ha!
  Jeg bare lurer på slags størrelse du har?
  Tror vi er like i str. 🙂
  Du stråler for tiden 😀

  Svar fra Ida: takk, så hyggelig 🙂 Jeg har str M i alt!

 • Reply Kristìn 25. februar 2013 at 14:49

  Du e så nydeli! Vil åsså ha sånne tydelie kragebein. :’)

 • Reply Kristina 27. februar 2013 at 19:57

  Hei igjen 🙂
  Jeg må bare spørre om en ting før jeg sender min
  bestilling. Jeg ble litt usikker på fargene, coral pink og funky pink.
  Når jeg så på bildene på buyhelse så synes jeg at den som var
  coral pink så gråaktig ut. Det står at du har coral pink, men
  lengere ned på siden ser det nesten ut som at du har funky pink?
  Men det kan også ha noe med lyset og gjøre så klart 🙂

  Dette er nesten som Sofies valg, coral eller funky? 🙂
  Jeg synes at du så utrolig FRESH ut i treningstøyet!
  Bra reklame, Ida, det fungerer på meg! 🙂

  Klem fast leser

  Svar fra Ida: hei! <3 mulig de ser litt annerledes ut på bilde, men jeg fikk hvertfall beskjed om at det var coral pink jeg skulle få. Og fargen jeg har på meg, ER jo coral pink – så jeg er ganske sikker på at det er riktig. Men skjønner at fargene på bildene er litt forvirrende, de ser ikke like ut som i virkeligheten :/

 • Reply toyni (: 4. mars 2013 at 14:59

  freeeesht : D

 • Leave a Reply