Hverdagsliv

BLOGGFEST PÅ PEPPES

26. februar 2013

I går hadde jeg pizzafest på Peppes, sammen med bloggleserne som vant konkurransen her på bloggen. I den freshe restauranten på Aker Brygge, var det dekket opp til langbord, og en etter en dukket de søte leserne mine opp.

Det er så rart å møte mennesker som leser bloggen min, jeg blir aldri vant til det. Men herregud så snille alle sammen er! Ble jo som å sitte på restaurant med jentegjengen, drikke vin og øl – og ikke minst; SPISE PIZZA! Jeg får aldri nok av California Style-pizzaene hos Peppes, og i går ble de servert på rekke og rad. Det er nesten sånn at man blir irritert når man kjenner at man blir mett…

Favorittene er og forblir pizzaene som heter Citrus Chili Chicken og Exclusive Parma, prøv dem ASAP. 

Hvis du kjenner deg litt sulten etter å ha sett på pizzabildene under her, kan du sende en sms med «PEPPES» til 1933, så får du en hyggelig overraskelse fra Peppes 🙂 

Tusen takk til Peppes for at jeg fikk ha en hyggelig kveld med mine lesere. Og tusen takk til den snille servitøren vår som kom springende som en helt med pizza og vin – og varm te til meg, hehe. Og mest av alt til leserne som møtte opp og gjorde meg så varm om hjertet! En av jentene sa at hun hadde lest bloggen min siden 2007, da jeg kalte meg for «Caffelatte». Jeg blir jo litt flau, men mest av alt rørt  

10 Comments

 • Reply Nicole 27. februar 2013 at 00:20

  Så gøy det må være å møte lesere! Og da spesielt dem som har «fulgt med» såpass lenge. Personlig hører jeg til blant de som har vert her siden «caffelatte-tiden», og er akkuratt like glad i å lese bloggen din nå som da. Og rabattkupongen var helt genial, skal absolutt dra på peppes og bruke den!

 • Reply I 27. februar 2013 at 01:10

  Venninna mi var der! hun sa du var så veldig søt og koselig! buhu skulle ønske jeg var der og =( Next time!!

 • Reply Linn 27. februar 2013 at 01:33

  Jeg har også lest bloggen din siden da:D Husker godt at du kalte deg for Caffelatte! Haha
  Favoritt bloggeren gjennom tidene.

 • Reply Betina 27. februar 2013 at 09:14

  Leste også bloggen din da du het caffelatte!

 • Reply Marte 27. februar 2013 at 11:40

  Åå, så koselig det så ut 🙂 Og de pizzaene så skikkelige gode ut!! Give me..

 • Reply Linda 27. februar 2013 at 13:17

  Takk for sist :). Var kjempehyggelig å møte deg!
  Veldig god mat der, og spesielt desserten var godt *anbefales*.
  Fortsatt litt skeptisk til den pizza med gåselever og laks, men de andre var ganske gode!

  Hilsen huderreiblåttpåandresidenavbordet 🙂

 • Reply TrineBL.com 27. februar 2013 at 14:18

  Caffelatte – åååh, det hadde jeg nesten glemt! Hihihi caffelatte.blogg.no

 • Reply Kristin 27. februar 2013 at 23:44

  Jeg har også lest bloggen din siden du het caffelatte!
  husker venninnen min fant deg på nettet, og vi bare «videoblogger..hva er det for no?» også satt du der da. den aller første videobloggen jeg så.
  husker du fikk et spørsmål om du hadde sex (noe som var helt banebrytende for meg å høre om – rødmet som en helt), og da himlet du med øynene på videon til svar.
  Og jeg sa til venninnen min «hvorfor himlet ida?»..
  «og herregud, kristin! såklart hun har sex! hun har jo hatt kjæreste i mange år».
  Også rødmet jeg litt igjen.

  kanskje du også rødmet litt nå? 🙂 husker det sååå godt.

  Må du aldri slutte! Blogqueen nr.1
  (ja, jeg er litt sånn klein kleinesen her)

  Svar fra Ida: hahaha, nå lo jeg godt! Så søtt

 • Reply Eirik Westlie Eidal 28. februar 2013 at 07:42

  Aldri lest bloggen din, derimot må du gjerne si ifra dersom du vil ha en date verdt å blogge om 🙂

 • Reply Dua 28. februar 2013 at 10:29

  Har fulgt med helt siden caffelatte tiden ja 🙂 Det er leeenge siden det. Tiden flyr 🙂 Men syns du forbedret deg på alle mulige måter 🙂 Flink er du, og det er alltid morsomt å lese dine innlegg 🙂

 • Leave a Reply