Ida tipser

PRØV MIN NYE FAVORITT GRATIS

26. februar 2013

Som dere vet, tester jeg nye produkter hele tiden. Men kun de færreste kommer gjennom nåløyet, og blir produkter som jeg anvender i hverdagen – og forteller dere om.

I forrige uke fikk jeg tilsendt en pakke med produkter fra Sebamed, som jeg kjenner godt til fra før. Men de har kommet med et nytt produkt, som også var en nyhet for meg; shower gel med granateple! En parabenfri shower gel, for normal, tør og sensitiv hud, med pH 5,5. Den lukter helt fantastisk, så nå er gulrot-såpe byttet ut med granateple 

Dessuten skal det nevnes at alle produktene til Sebamed er parabenfrie, og svært gode for sensitiv og ømfintlig hud. To av mine andre favoritter er Cracked Heel Cream og Hand & Nail Cream. Har jo så tørr hud når det er kaldt ute, så jeg er avhengig av å ha slikt med meg i veska hele tiden.

I samarbeid med Tampons for free, ønsker Sebamed å dele ut gratis vareprøver til dere, sånn at dere også kan få testet de gode produktene!
Hvis du ønsker å motta gratis vareprøver, går du inn på Sebamed sin Facebook HER, trykk på «Liker»-knappen, og deretter på «Gratis vareprøve» i menyen. Resten finner du der 🙂 Og ja, det er helt gratis. Hipp hurra!
…Men skynd dere, for det varer bare ut februar.
Jeg nevnte så vidt at kampanjen er i samarbeid med Tampons for free, og det er også noe dere burde sjekke ut! Jeg har alltid ment at det er så urettferdig at tamponger etc. koster penger. Det er jo ikke akkurat valgfritt, og dessuten er det svært kostbart. Så tommel opp for Tampons for free, lik dem på Facebook eller registrer dere på nettsiden for å motta gratis tamponger i posten!
Sånn, nå var dere heldige! Gratis goodies i posten er jo alltid gøy. Spesielt når det er noe bra i tillegg.
//I samarbeid med Sebamed og Tampons for free

4 Comments

 • Reply MaritBE 26. februar 2013 at 16:49

  Så utrolig kjekt da 😉 Tusen takk for tipset!

 • Reply Duyen 26. februar 2013 at 18:18

  Takk for tips 🙂

 • Reply Lee 26. februar 2013 at 20:22

  Takk for tipset:) Kjempe kult! 🙂

  Google.com

 • Reply Edyta 27. februar 2013 at 11:07

  Takk for tips 🙂

 • Leave a Reply