Reise

ALENELUKSUS

27. februar 2013

Her har jeg booket meg inn, helt alene i påskeferien. For dere som var interessert i å se litt mer av hotellet. Det heter Lopesan Baobab, og ligger i Meloneras, det absolutt fineste stedet på hele Gran Canaria.

Ser så utrolig fram til å være helt for meg selv, ligge i solen og lese bøker og gå turer langs stranda. Og ikke minst gå ut og spise helt alene, noe jeg aldri ville gjort hjemme i Norge!

Og slapp helt av, jeg har betalt reisen fra egen lomme. Er noen idioter der ute som tror at jeg får alt jeg blogger om gratis, dere må bare forstå at jeg liker å tipse om hoteller, shampooer, klær etc., uten at jeg nødvendigvis har fått det gratis eller får betalt for å skrive om det. 

22 Comments

 • Reply Hilde 27. februar 2013 at 23:26

  Nå fikk jeg lyst å dra tilbake til Lopesan, det der er det beste hotellet jeg noen gang har vært på. Du kommer til å få det helt supert Ida

 • Reply Stephen 27. februar 2013 at 23:28

  Wow, looks amazing! Du skulle bare sagt fra så hadde jeg blitt med 🙂

 • Reply mie 27. februar 2013 at 23:38

  Godt valg! Jeg har bodd der, beste hotellet i Meloneras, i hvert fall hvis man er under 50. Et par av de andre store, flotte passer best for generasjonene over deg. Baobab er fantastisk, stilen er gjennomført african, det er utrolig velstelt og lekkert alle steder både ute og inne – spesielt ute. Betjeningen er også veldig trivelig og ikke minst serviceminded. Og buffeten til frokost og middag – helt gedigen, og SÅ mye god mat. Altfor mye egentlig…

  Eneste som savnes er sjøutsikt, men utsikt til den flotte hagen er ikke noe dårlig alternativ (jeg synes det var verd noen kroner ekstra å få utsikt mot hagen – hvis man har utsikt motsatt vei er det rett mot et åpent «jorde»).

 • Reply Kamilla Haaland 27. februar 2013 at 23:45

  Jøsses, skal du reise helt alene? Tror jeg hadde følt at det hadde vært litt ensomt, og nifst…. MEN, sol og sommer hørtes ikke feil ut!

  Svar fra Ida: mamma og pappa kommer etterhvert, da 😀

 • Reply Aina Catrine 28. februar 2013 at 00:10

  Åh! Sånn vil jeg også!

 • Reply Gina 28. februar 2013 at 00:24

  Er det lov å spørre hva du har betalt (samlet pris for opphold og fly) for å bo på dette herlige hotellet? 🙂

  Svar fra Ida: jeg har bestilt flybilletter og hotell separat. Tror prisene på hotellet varierer etter hvor mange man er, hvor lenge man skal bo og når – osv. Men det koster vel mellom 1500 og 2000 kroner per natt.

 • Reply Jannicke 28. februar 2013 at 03:52

  Tanken slo meg at du kanskje skulle skrive bok!? 😛 Uansett, god tur, Ida! Kult gjort av deg, syns det å gjøre noe sånt er et godt rolleeksempel 🙂

 • Reply Stinena - tanker om livet og samfuhnet 28. februar 2013 at 05:20

  Wow, så deilig! Kunne ønske jeg hadde guts til å reise alene på en slik tur. Selv om jeg sikkert hadde blitt noe selskapssyk etter hvert, så hadde det vært skikkelig deilig! Tørr så vidt å være alene hjemme i leiligheten så tviler sterkt på at jeg hadde klart meg i et annet land!;P

  Men du får i alle fall ha en fantastisk tur når du reiser!;) *Misunnelig*

 • Reply Helene 28. februar 2013 at 07:22

  Nydelig hotell og god mat, så god at jeg følte for å jogge før frokost.
  Å jogge på en Strand er herlig!

  Skal selv forsøke meg på en reise alene igjen denne gangen med Stena Line..
  God Tur!

 • Reply Marit 28. februar 2013 at 07:51

  Wow! Det ser helt fantastisk ut! Ikke bry deg om idiotene Ida, de kan dessverre ikke noe for det. 😉

 • Reply Adriana 28. februar 2013 at 09:20

  Herlig! Nyt det, dette hotellet er verdt hver krone. Hadde rom i første etg. rett ut i bassenget ( lengst borte fra reseptionen, ved ballbanen) en frisk dukkert i bassenget før frokost. Herlig!

  Kos deg! 🙂

 • Reply Kagina 28. februar 2013 at 10:16

  Wow for et nydelig hotell! Der kommer du til å kose deg 🙂

 • Reply Marte 28. februar 2013 at 11:36

  Ååh, så deilig 😀 Kunne virkelig tenkt meg å reist alene til en sånn plass jeg og!

 • Reply Anna-Nathalie 28. februar 2013 at 12:33

  Det lyder virkelig lækkert! Det er noget jeg også godt kunne tænke mig at gøre, men jeg tror ikke jeg tør! 😀

 • Reply supermarie 28. februar 2013 at 15:11

  Herregud, GLED deg, Ida! Jeg har reist jorden rundt alene siden september, og det ER så deilig å være alene på tur 🙂 Selvom jeg stort sett har møtt mennesker over hele verden, da, så helt alene har jeg sjeldent vært…. Uansett – enjoy!

 • Reply Benedikte 28. februar 2013 at 17:47

  Kom hjem fra Gran Canaria forrige torsdag. Kunne gjort alt for å dra tilbake! Virkelig fantastisk å komme seg litt bort fra snø/regn.. Håper du får en flott ferie!

 • Reply Julie 28. februar 2013 at 19:06

  En dag har jeg også lyst til å reise et fint sted helt alene. Du er tøff som tør! Det høres så deilig ut

 • Reply Elin Svarstad 28. februar 2013 at 21:38

  Jeg skal også til Gran Canaria i påsken, sammen med familien. Riktignok til Puerto Rico (: Så hvis det blir stusselig å spise alene – let me know! Mamma og pappa er søte de altså, men det gjør ikke noe med litt kontakt med jevnaldrene heller 😉

 • Reply Ida 28. februar 2013 at 22:48

  Digger at du tør å dra alene! Har planer om å ta en alenetur til sommeren, må bare finne ut hvor:) Kanskje Paris?

 • Reply Siri 4. mars 2013 at 19:21

  De som eventuelt måtte tro at du har fått sponset reisen, trenger du ikke kalle idioter. Det hadde vel ikke vært så forferdelig usannsynlig. Ikke at det er noe galt i det, forresten.

  Svar fra Ida: når jeg får noe sponset, så skriver jeg at det er sponset.

 • Reply Kurt 5. mars 2013 at 10:59

  Jeg bodde 14 dager på det hotellet i desember og storkoste meg hele tiden. Du kunne ikke gjort et bedre valg av hotell. Husk også å bruke spaet på nabohotellet. Det er en opplevelse. God tur!

 • Reply Christin 9. mars 2013 at 07:30

  Heldig du! Å dra på sydenferie alene er noe av det beste jeg har gjort 🙂 var i Puerto Rico, Gran Canaria i februar i to uker! Helt klart verdt det! Den følelsen av å bare være alene og være konstant rolig var herlig! Kos deg masse!

 • Leave a Reply