Q/A

ANSWERS

28. februar 2013

Hva skjedde med jobben din i Chills? Jobber du ikke der lengre? Har du fått sparken?

Nei, jeg har ikke fått sparken, og jeg jobber ikke lengre i Chills. Jeg har sagt opp stillingen min, etter å ha vært permittert i en lengre periode. På nåværende tidspunkt ønsker jeg ikke å utdype nærmere.

Lurte på hvilken sminke du bruker i ansiktet, og i hvilken farge?

Det varierer jo. Men akkurat nå bruker jeg en foundation fra Dior Forever (farge 20) og et solpudder fra Guerlain.

Hva angrer du mest på med bloggingen din?

Jeg angrer på at jeg tidligere har hengt ut mennesker når jeg har vært svært sint og såret. Den/de som er blitt hengt ut har fortjent det i aller høyeste grad, men jeg burde vært «the bigger man» og ikke satt meg selv i et dårlig lys på den måten. Å henge ut privatpersoner på en blogg er veldig lavt, så det sier vel seg selv at jeg var langt nede da jeg gjorde det.

Kan du vise bilde av deg med løst hår uten extensions?

Jeg har ikke extensions for tiden, så alle bildene på bloggen er nå uten.

Hvilken shampoo bruker du?

Akkurat nå bruker jeg den røde fra Joico, for farget hår.

Blir du stressa av de eventuelle konsekvensene av snusing? Snuser selv, og klarer ikke å slutte.

Klart jeg blir! Men er flink til å fortrenge det…

Hva pleier du å spise i løpet av en dag og hva er favorittmaten?

Til frokost spiser jeg knekkebrød eller Fiberrik med makrell i tomat. Til lunsj og middag spiser jeg gjerne sushi eller Subway, eller så lager jeg en rett med kylling. Er ekstremt lite kreativ i matveien om dagen, og har egentlig ikke noe godt forhold til mat. Noe jeg pleier å ha, for jeg er verdens største matmoms!

Hvordan klarer du å holde deg positiv på mørke dager? Evt. hvordan kommer du deg ut av mørke dager?

Ingenting er vanskeligere enn å komme seg opp på en mørk og deprimerende dag! Jeg ringer gjerne mamma og tømmer hjertet mitt, og så tenker jeg over hva jeg har å glede meg til framover. En klein quote jeg leste et sted: it’s just a bad day, not a bad life 🙂

Jeg likte det innlegget du skrev om ting som du irriterer deg over med deg selv, men hva tror du andre irriterer seg over med deg?

At jeg er veldig sta.

Vouge eller Illustrert Vitenskap?

Illustrert Vitenskap. Finnes det noe som er kjedeligere enn et moteblad?

Føler du at du lever og nyter livet mer når det er alkohol og fest inni bildet?

Nei, jeg syns det er slitsomt. Fester maks 1 gang i mnd, og skjønner meg ikke på folk som drar ut hver helg.

Hvor i Brasil skal du, og når drar du?

Skal til Rio og Sao Paulo, drar 5. mars.

Hvor kjøpte du Alexander Wang-vesken din?

Den kjøpte jeg brukt på nettet. Det er en gammel modell, så man får ikke kjøpt den i butikk lengre.

Hva heter du på Instagram?

Idawu. Hva er oddsen for at det faktisk finnes flere Ida Wulff i verden? Jævlig irriterende.

Ahh… Jeg angrer hver gang jeg går med på å ha en spørsmålsrunde, føler alltid at svarene mine er så kjedelige og lite givende. Så beklager det! Her var i hvertfall svar på noe av det dere lurte på, får se om jeg svarer på resten senere.

Flere etterlyser info om Brasil-turen! Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert på alt. Vi reiser med Kirkens Nødhjelp førstkommende tirsdag, og blir i 10 dager. Dere skal selvføgelig få bli med på turen

9 Comments

 • Reply Cathrine 28. februar 2013 at 08:46

  Har vært i Sao Paulo selv, helt sinnsykt mye å se! Byen er jo svæær

 • Reply Mari 28. februar 2013 at 09:22

  Skal du ikke svare på flere spørsmål? 😮

 • Reply Stine 28. februar 2013 at 13:40

  Jeg flytter (mest sannsynlig) til Sao Paulo for å studere – Vær så snill og HOLD MEG OPPDATERT på hvordan byen er og hvordan det er å leve der 🙂

 • Reply Marte 28. februar 2013 at 17:55

  Blir spennende å følge dere i Brasil 😀

 • Reply C. 28. februar 2013 at 18:28

  Hei Ida!
  Vet du skrev du har sluttet i Chills, og vet sikkert lite om det jeg kommer til å spørre om.
  Men vet du om det blir noe av «Bloggawards 2012» som Chills skulle stå for ? Ble jo laget ganske stor sak om det på nettsidene til TV2 i fjor på denne tiden, men ingenting har skjedd så langt ?

  Nominerte flere bloggere selv og vet om mange andre som nominerte, så blir jo litt trist om alt viser seg å være nok et luftslott fra T.G 🙁

  Gleder meg til å høre om reisen din til Sao Paulo videre på bloggen 😀

  Svar fra Ida: jeg vet dessverre ikke hva som skjer med det 🙁 du må nesten spørre Trine.

 • Reply TrineBL.com 28. februar 2013 at 19:22

  Hvordan gikk “coolsculpting” eller hva det het.. Hvordan ble resultatet? Og har du tatt noen andre lignende greier? (Plastikk-lignende). Jeg vet du har tatt restylane tidligere. Vil du det igjen? Hvorfor/hvorfor ikke? 🙂

  – TrineBL.com 🙂

 • Reply Hanne 28. februar 2013 at 22:21

  Synes ikke du har kjedelige svar i det hele tatt. Liker at du skriver at du ikke skjønner deg på folk som drar ut hver eneste helg, og at du synes det er slitsomt å feste masse. Jeg føler akkurat det samme som deg, men føler meg noen ganger unormal som synes det. Takk for at du deler <3 Ha en fin tur til Brasil og Gran Canaria! 🙂

 • Reply Ole 28. februar 2013 at 22:56

  Du er fortsatt oppført som «creative manager» på chills.no. Hele greia ser så pinlig ut – typisk TG

 • Reply LH 1. mars 2013 at 12:58

  Mail og navn på forrige person som har kommentert står allerede utfylt når jeg skal kommentere. Jeg heter ikke LH. Ikke anonymt

 • Leave a Reply