Paraplyer

TV-PARAPLYER

1. mars 2013

Til å være en som aldri sitter og glor på TV-boksen, har jeg sett jævlig mye på TV de siste dagene. Er jo så dårlig at jeg bare ligger rett ut, så det er liksom ikke så mye annet å underholde seg med. Mat, søvn og TV. Hadde egentlig tenkt at mamma skulle underholde meg, men hun er blitt en Wordfeud-zombie. For en tabbe å gi henne iPhone til jul!

Men tilbake til TV’en. I dag har det vært vanskelig å skille mellom feber og irritasjon. For mye av det som farer over skjermen i løpet av en dag, får det til å stråle varmt i hodet mitt.

Er dere klare for noen paraplyer ala TV-spesial? Okay, here we go.

Trinny & Susannah – Oppdrag Norge. Jeg trodde T&S var kule damer – ettersom de har harket opp de beste hold in-plaggene jeg noen gang har prøvd. Derimot viser det seg at de skulle hatt en hold in-tvangstrøye, sånn som de går og horer til utseende til folk. For å forklare det enkelt og greit; Trinny og Susannah går rundt i Norge og finner «tilfeldige» damer med triste klær (og gjerne triste historier), som de bestemmer seg for å gi en makeover. Problemet er bare at de bruker mesteparten av tid og evner på å stappe frodige damer inn i minikjoler med masse nips på, for så å toppe det hele med et bredt belte rundt livet. Unnskyld meg, men alle som blir stylet av duoen ender opp med å se helt forjævlige ut. Sitter bare og venter på at noen skal rope «skjult kamera».

Unge Mødre. I utgangspunktet liker jeg programmet. Det er ikke bare underholdende, det har et budskap og en dypere mening. Det bare noen av de unge mødrene jeg ikke klarer. Okei, så du har silikon, platinablondt hår som er delvis knekt av etter all fargingen, piercinger plassert tilfeldige steder i ansiktet – og du kaller deg MODELL? Jeg vet at dette er svært forhåndsdømmende, og at jentene sikkert er kjempesnille mennesker og alt det der. Jeg bare orker ikke å se flere triste skjebner som står i en fillete bikini og gnir seg inntil en bil, når de egentlig burde vært hjemme og tatt seg av barnet sitt.

Ekstreme samlere. Slike program finnes det flere versjoner av, og jeg kjenner at jeg hater disse menneskene. I noen tilfeller handler det om sykdom, i andre handler det om grådighet, og av og til handler det om diverse vanskelige opplevelser i barndommen. Har du en sykdom, så oppsøker du hjelp. Er du grådig, er du egentlig bare ekkel. Og sliter du med vanskelige opplevelser i barndommen, ja da oppsøker du også hjelp på en eller annen måte. DU UTSETTER IKKE BARNA DINE for å leve i et hus hvor det ikke går an å dusje, lage mat og sove i sengen sin fordi du har for mange TING. Skulle vært buret inne. Kynisk, jeg vet.

Zalando-reklamen. Seriøst, jeg klikker av den. Skurring og skriking setter jeg svært lite pris på når jeg ligger og ser på TV. Kan dere værsåsnill og ta den reklamen av skjermen?

4-stjerners middag. Jeg liker egentlig dette programmet også. Problemet er bare: hvem faen er de folka som er med?

Anne-Kat. Eget talkshow og greier, herlig! Damen som vanglivis pleier å være så morsom og deilig slem, virker i overkant desperat og hysterisk, jeg orker ikke å se på.

Er du enig i noen av punktene? Hvis ikke, hva på TV-skjermen får deg til å se rødt?

68 Comments

 • Reply Nicole 1. mars 2013 at 01:32

  Jeg er såpass ekstrem at jeg faktisk bare ikke har kanaler på tv’en. Jeg irriterer meg bare alt for mye over norsk tv, så jeg bruker heller dataen og en hdmi-kabel til å koble til til tv’en min. Tada! Favorittserier på tv’en, helt reklame og iritasjonsfritt.

  Og ja; Trinny and Susannah er virkelig helt forferdelig irriterende. Tror jeg så en halv episode av det før jeg ikke holdt ut mer 😛

 • Reply aurora 1. mars 2013 at 01:51

  jeg må le! Du har noen gode poeng. Spes T&S, føler Alle skal Alltid bli så himla sexy. Slitsomt å å høre at man skal være så himla sexy allthetime. ellers, takk for selskap i natten!

  OG må bare si jeg er glad over å lese en blogger som Deg. Kjenner meg skummelt igjen i mye av det du skriver. Og du har nettopp fridd meg fra tidløs og uengasjerende rolling på fotballfruen, som i bunn og grunn bare får meg til å føle meg dritt.. (Ikke noe hun gjør, bare meg. og blir irritert av folk er så himla rutinerte og lykkelige hele tiden..fordi Jeg har ikke det beste selvbilde hele tiden.) Anyways du er kul.

  Svar fra Ida: <3

 • Reply Ane 1. mars 2013 at 02:01

  Hotel cæsar. Ingenting går meg mer på nervene enn dårlig norskt skuespill.

 • Reply Charlotte 1. mars 2013 at 07:38

  Hahahahahhahah, HELT enig!!!

 • Reply Mokkimokki 1. mars 2013 at 07:50

  Enig om Trinny og Susannah, og hvorfor i alle verden tar de damer som lafser rundt i onepiece til daglig, putter dem i en selskapskjole, setter opp håret på dem og gir dem lag på lag med sminke – og kaller det for en make over?

  Tror noen at disse damene kommer til å gå på sjopping i paljettkjolen? Hvorfor ikke fikse noe de kan bruke på handletur med barnevogn uten at du ser ut som du kom rett fra senga?

 • Reply Christine 1. mars 2013 at 08:44

  Jeg var en av deltagerne i Trinny og Susannah, og jeg er faktisk enig med deg. Jeg gikk en selvtillitboost, noe jeg trengte, men det antrekket og de sprø sammensetningene av klær hatet jeg. Jeg er ingen rocka person hverken i stil eller personlighet, noe jeg sa ifra om, men allikevel endte jeg opp med en forferdelig topp som gjorde ingenting for kroppen min. Den var bare rett opp og ned, siden jeg var en stolpe så understreket jo toppen det her. Siden toppen i tillegg var helt feil skåret over skuldrene mine så jeg så ut som den traktorlesba så ga de meg en skinnbolero(noe jeg aldri har noensinne gått med) for å skjule skuldrene som hadde blitt ødelagt av toppen og gjøre så det så ut som jeg hadde en kropp under toppen. Synes de tar lite hensyn til hva man personlig liker og overgjør ting, hvert fall var det slik med meg.

  Svar fra Ida: ja, det er akkurat det jeg mener. De tar jo ikke hensyn til personen, virker ikke som om de SER menneskene de jobber med! Men så bra at du i det minste fikk en selvtillitsboost 🙂

 • Reply Kristine 1. mars 2013 at 09:00

  Er helt enig i det du skriver 🙂 Er sikkert mange programmer og utallige reklamer jeg ikke klarer heller, men den Nutrilett reklamen med de damene som snakker om den «sunne» sjokoladen er helt forferdelig. Noe mer påtatt og falskt skal du leite lenge etter.. Hehe, det er så mye rart 🙂 Elsker når du har slike innlegg forresten! Fortsett gjerne 😉

 • Reply Marit 1. mars 2013 at 09:32

  Haha! Det er akkurat som om jeg skulle skrevet det selv. Makan til idioti på skjermen.
  Jeg har tatt meg selv i å lure på hvem disse «kjendisene» er, som er med på programmene på tv.

  Det er litt gøy da, når de som skal bli modeller på Unge Mødre har oransje fjes, og hvite armer. Det er ganske så lekkert. 😉 det programmet har en ekstremt høy underholdningsverdi.

  God helg!

 • Reply Cathrine 1. mars 2013 at 10:15

  Zalando-reklamen indeed, men også den reklamen for McDonalds hvor det er så «vanskelig» å tro at man får en cheeseburger til bare 10,-. Den reklamen for Big One også, løkringene osv, hvor hun jenta sier «Kan noen få han amerikaneren til å holde kjeft eller?» Irriterende.

  De programmene som irriterer meg mest er de Hellstrøm er med i. Liker virkelig ikke den mannen. Og svenske hollywoodfruer.

 • Reply A 1. mars 2013 at 10:35

  Haha 4 stjerners middag! Tror de har gått tom for ordentlig kjendiser her i norge så nå brukes Å-kjendisene! Er så morsomt, har ikke hørt om noen av dem omtrent jeg heller.

  Og Anne-Kat.. omg… orker ikke reklamen engang! Det er ALTFOR desperat. Dama prøver altfor hardt, og failer dilux.

  Unge mødre… jeg blir faktisk veldig trist av den danske versjonen jeg. Der virker det som de kun har valgt foreldre utifra underholdningsfaktoren. Var med et par der som hadde en grad for tilbakeståenhet (etterhva jeg har lest meg til!) De ble jaget av kommunen gjennom hele svangerskapet og de sto i kulissene og venta mens hun fødte for å ta fra henne barnet. Sånne tilfeller syns jeg de kan la vær å ta med i et tv-program.
  Og norske unge mødre.. haha.. ja.. er nok mye vi ikke får se og mye klipp og lim.. menneh.. hehe noen framstår kanskje ikke som den skarpeste kniven i skuffen! PIA derimot, med ungen som har CP. DEN jenta står det STOR respekt av!!! Og jeg håper virkelig at hennes tv-opptreden kan føre til at hu får litt mer hjelp enn det hu nå får.
  …oisann..var ganske inne i Unge mødre jeg..! Heh..

 • Reply Helen 1. mars 2013 at 10:37

  Er helt enig med Anne-Kat programmet. Jeg syntes hun spøker med helt upassende ting. I forrige uke tulla hun bl.a. om en jente som hadde blitt drept. (Jeg ser ikke humoren i det?!) I tillegg så ramser hun opp hva andre har sagt om en kortvokst, politisk leder, MENS hun sitter der, og får høre all dritten om igjen; som om hun ikke allerede har fått høre at hun er unormalt kort. Anne-Kat sier da: Hvem faen tror de at de er når de kan rakke ned på politikert? (samtidig som hun spøker med en liten jente som har blitt drept..) Stort paradoks i seg selV! Arrester meg gjerne hvis noen har andre meninger, men jeg kommer i hvertfall aldri til å se på det mer! Over og ut.

 • Reply Maria 1. mars 2013 at 10:53

  Uff, håper du snart blir frisk! God bedring!:)
  Godt å høre at det ikke bare er jeg som reagerer på hvor utrolig dårlig make over trinny og Susanna har! Unge mødre skulle hatt navnet «jeg vil vise meg frem, men har dessverre en unge på slep som moren min tar seg av».. 4 stjernes middag , hvor er kjendisene?? Eneste som er interresant er mat tipsene underveis og da kan man like godt laste ned appen.

 • Reply sigrid 1. mars 2013 at 10:58

  Anne-Kat er jeg fullstendig enig i, hun virker så ekstremt desperat etter at programmet skal fungere.. prøver litt for hardt etter min mening, må slappe litt av damen.
  Er så og si enig i alle de andre også, men liker zalando reklamen, den får meg til å le…

 • Reply Therese 1. mars 2013 at 11:23

  Helt enig i det med trinny og Susanna! Det blir for dumt. «Oj, der går det en stygt kledd dame, la oss tilfeldigvis velge henne, og hun har tilfeldigvis nettopp opplevt et eller annet traume, oj vips der er søstern hennes og, hun må også bli med, tåredrypp!»
  Ekstreme samle er derimot greit en gang i blant, fordi det gir meg plutselig en skikkelig lyst til å rydde… Så det kan jo være praktisk, haha.

  Ny paraply: tv-debatter, da zapper jeg videre. Bare folk som skriker/prater i munnen på hverandre og en programleder som avbryter alle hele tiden før de kommer til poenget… Jeg blir irritert og stressa av sånt :/

 • Reply Marte 1. mars 2013 at 11:41

  Enig i alt! En ting du har glemt: TVSHOP!!!!
  JA til flere slike innlegg Ida 😀

 • Reply Elise 1. mars 2013 at 12:08

  Jeg er helt enig med deg ang zalando reklamen, meget irriterende! Det verste med den er når mannen skriker på slutten, så minner han meg veldig om en kamerat av meg – kleint!

 • Reply Marthe 1. mars 2013 at 13:30

  Hahahah, nå lo jeg godt! Du tar alltid alt jeg ikke visste jeg egentlig tenkte og mente og setter ord på det 😀 digger både deg og bloggen din! måtte du aldri slutte å blogge, du har desidert Norges beste blogg (og jeg er en meeget erfaren bloggleser)!
  Keep it up, elsker paraplyene dine!

 • Reply Ida 1. mars 2013 at 14:09

  Enig!! Hvertfall Trinny og Susannah, det er helt tragisk hva de kler folk opp med:S

 • Reply Hilde 1. mars 2013 at 14:24

  Zalando reklamen og netcom reklamen er jeg så driiiiiitlei av!!

 • Reply Kamilla Haaland 1. mars 2013 at 15:15

  Haha, enig i skremmende mye av dette!!

 • Reply Kathrine 1. mars 2013 at 15:48

  haha helt enig i alle paraplyene! Det verste med T&S prgrammet er at de slettes ikke finner damer tilfeldig på gaten, det er damene som melder seg på også iscenesetter de møtet på gaten.. patetisk spør du meg.

 • Reply elisabeth 1. mars 2013 at 16:18

  HATER Zalando reklamen jeg å!! Klarer seriøst ikke han fyren. Jeg må skifte kanal, skru av lyden eller bare reise meg å for å unngå å bli sint. Forferdelig!!

 • Reply Tine B. 1. mars 2013 at 16:20

  Fullstendig enig! Hadde tenkt til å skrive et sånt innlegg på min rante-blogg, men det trenger jeg jo ikke nå 🙂

 • Reply Nina 1. mars 2013 at 16:29

  Jeg HATER Zalado-reklamen! Makan til mas! Også sendes den jo hele tiden og! Huff!

 • Reply LH 1. mars 2013 at 16:30

  Jeg HATER Zalando-reklamen.. fy for en fæl reklame!

 • Reply Ada 1. mars 2013 at 16:40

  Hahah, fantastisk at du nevner det med beltet på Trinny og Susanna, har tenkt akkurat det samme 🙂

  Har lest bloggen din fast siden 2008, og syns enda du er den beste bloggeren blant alle! Jordnær og morsom, til forskjell fra mange av de andre «toppbloggerne»!

  God helg;-)

 • Reply Linn 1. mars 2013 at 16:53

  Norske dårlige serier. Bl. Annet hotel Cæsar, kan ikke hotelle bare sprenges i fillebitter med alle ansatte inni? Å får ikke snakke om de seriene som kan være litt komiske, f.eks friends, hvorfor må de ha et publikum som ler av alle de dårlige vitsene i bakgrunnen?

  Kan du ikke ha paraply på shoppe nettsteder? 🙂

 • Reply Marte 1. mars 2013 at 18:00

  Åh, den zalandoreklamen gikk akkurat på tv’n da jeg satt og leste dette. Den er syykt plagsom! Og ikke minst de onecall reklamene. Må skifte kanal hver gang de kommer..

 • Reply sandra 1. mars 2013 at 18:01

  hahaha, aldri en T&S uten magebelte!! digger deg ida 😀

 • Reply Anna 1. mars 2013 at 18:26

  Helg enig. Spesielt Anne-Kat programmet, det finnes ikke morsomt, hun har jo mista det helt. Dog syns jeg zalando-reklamen er morsom, men der skylder jeg på at jeg arvet pappas teite humor

 • Reply Katrine 1. mars 2013 at 19:20

  Haha, det var så mye sant her!
  Zalandoreklamen er helt grusom, så jeg håper som deg at de snart slutter å sende den!
  Anne-Kat har jeg bare sett reklame for, men det var nok til at jeg har holdt meg langt unna 😛
  Har sett litt på T&S, bare for å slå ihjel litt tid. Det er fint å se at folk får bedre selvtillit, og får høre hva som er bra med kroppen sin. Men det er utrolig mange stygge antrekk de blir kledd opp.. Jeg synes synd på de litt store kvinnene som er med, som blir kledd opp i åletrange kjoler som virkelig ikke ser bra ut. Jeg er stor selv, og hadde virkelig aldri gått med på bli sett i noe slik!

 • Reply Synne 1. mars 2013 at 19:28

  Indeed!!
  Hater Zalando- ville aldri kjøpt noe der, prinsippsak kun pga reklamen!!
  Trinny og Susanna kler jo alle i paljett-jakke og vips så er de «hotte». Ble sykt skuffa over det programmet!
  Han kommentatoren (eller hva man kaller det) er og sykt klein å høre på..
  Hater også alle bingo og casino-reklamene!!

 • Reply Siri 1. mars 2013 at 19:31

  Haha du er så herlig! Enig med deg på alle punktene faktisk;-)

 • Reply Astrid 1. mars 2013 at 20:12

  Ida – Du er fantastisk! God helg!

 • Reply IdaAdriana 1. mars 2013 at 21:09

  Haha, helt enig i alle punktene!
  En reklame jeg også vil legge inn er den nye idun-ketchup reklamen hvor de absolutt skal synge opera. Noe så slitsomt!

 • Reply jenny 1. mars 2013 at 21:13

  å hjælp. som om jeg skulle skrevet det selv. og den JÆVLA reklamen som vekker ungen min hver forbanna gang hun endelig tar en dupp. ((//&&&

 • Reply Camilla 1. mars 2013 at 22:14

  .. Åh! Åh! Ikke TV-relatert, men her kommer det noen fra meg:

  – Folk som omtaler seg selv som mamma til kjæledyret sitt. Det blir bare for krampaktig, en smule patetisk og noe flaut.
  – Folk uten eller med lite selvinnsikt. Det er interessant å observere hvor lett det er for enkelte mennesker å spytte ut fordømmende giftigheter om andre, men kan ikke selv se hvor ufattelig mange feil en selv gjør (her kan jeg, til tider, inkludere meg selv).

  Digger deg da, Ida. Hurra for selvinnsikt, fin ting i grunn.

 • Reply Janice 1. mars 2013 at 22:52

  Kunne ikke vært mer enig!!!

 • Reply susi 2. mars 2013 at 00:43

  har selv ligget syk og sett på alt drittet som går på dagtid. God morgen norge kan mye spennende å tilby, men uansett like slitsomt hver gang jeg er for syk til å skifte kanal… Det går jo i reprise 140 ganger etter hverandre!!

  Ellers er det alle disse nany-programmene, som ikke burde være lovlig å vise her i norge. Vi har da virkelig et annet syn på skammekrok (populært kalt time-out) i norge i dag!! Dette er fyfy i barnehagepedagogikken, og gir fortvila foreldre i norge en helt gal læring!!

 • Reply camillqa 2. mars 2013 at 10:01

  Enig! Og har du sett bremykt reklamen? Jeg er kanskje sær, men hu lille jenta som er med på begynnelsen… Helt utrolig at jeg kan mene dette utifra å ha sett henne noen få sekunder på tven, hvor hun i grunn ikke gjør særlig annet enn å bøye hodet ned til siden, så smøret fyker forbi, før hun tar det opp igjen (som ser så latterlig tragisk ut) men jeg takler hu ikke. Guuuriland så irriterende. Også har hu så alvorlig blikk at jeg blir kvalm. Bare se:http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=NO hele reklamen er forsåvidt rævva, men hu kaka.

 • Reply MRS.SMITH 2. mars 2013 at 10:14

  HAHAHAH, JAAAAAA!!!!!

  Verst av alt MÅ være de platinablonde modellbimboene på Unge Mødre, herr e gud. Er det mulig. Jeg også liker programmet, men det er bare NOEN av de mødrene jeg får lyst til å pælme rett ut vinduet.

  Takk for meg.

 • Reply Tonje 2. mars 2013 at 10:26

  Du e fantastisk Ida! Ikkje den typiske rosablogger som alltid har da perfekt!!! Har vert einig med ALLE paraplyanea du har skreve på bloggen:) you rock

 • Reply Mette 2. mars 2013 at 12:02

  Cillit bang reklamen!!!!!!!! Å herreguuuud for noe forbanna crap! Jeg kjenner jeg blir irritert bare jeg skriver det. Dummere og mer dårlig dubba reklame tviler jeg på finnes!

  Libresse reklamen!! » Det er ikke gøy å ha MENSEN» hahaha, huff, jeg blir pinlig berørt. Det blir faen ikke noe bedre av å bruke libresse. MÅ de virkelig gni det så inn, bind er bind og tampong er tampong.! Det suger uansett.

  Og den teite Whiskas reklamen med den falske stemmen. » Katten min liker og ta med seg naboens katt Susie med seg hjem til middag» Ja, for alle ønsker å ha naboenes katter hjemme og mate de!! hahaha, nei det blir for dumt!!

 • Reply Linda 2. mars 2013 at 15:51

  Lavmål av deg å angripe psykisk syke mennesker Ida. Nå blei jeg faktisk veldig skuffa. Ekstreme samlere programmene burde aldri vært sendt på tv. De stakkars menneskene lider av en alvorlig form for tvangslidelse som man»ikke bare går og får hjelp for».

  Du har tydeligvis aldri møtt noen med alvorlig psykisk sykdom…

 • Reply Aurora Marie 2. mars 2013 at 17:38

  Haha, kunne ikke sagt det bedre selv! Jeg bor på et internat uten TV og etter ett halvt år så er orker jeg aldri TV når jeg kommer hjem.

  Det er så masse falske mennesker og dritt at jeg blir gal! De verste programmene er vel kanskje Hotell Cæsar, ALLE norske talentshow (idol, norske talenter osv), Frokost TV (OMG skyt meg).

  Men den verste syns jeg er sånne norske program stappfull i klisjeer og følelser med PR-kåte «kjendiser». Ja, jeg snakker om «Hver gang vi møtes». Det er kanskje noen fine låter og bra opptredener once in a while, men utenom det er alt på det programmet bare falsk dritt i mine øyne, og jeg syns nesten det er flaut å se folk gjøre seg til på den måten og tro at folk ikke ser det.

 • Reply Linn 2. mars 2013 at 18:38

  Hahaha, SPOT ON! 😀 Jeg irriterer meg grønn over nutrilett reklamen.. Det er bare så utrolig falsk stemning, og jeg blir direkte FLAU når hun ene dasker seg selv på rumpa i slutten! Med den overbærende tonen de legger ann til, må jo konklusjonen være at nutriletts målgruppe er damer med IQ på maks 70.

 • Reply Ida 2. mars 2013 at 19:21

  One Call reklamene. Blir gal!!

 • Reply Gina 2. mars 2013 at 20:23

  Reklamen om rømme på flaske får det til å vrenge seg i meg! Han mannen går meg på nervene!

 • Reply Irmelin 2. mars 2013 at 21:33

  Er enig med alt du har skrevet opp!!

 • Reply Marianne 2. mars 2013 at 21:34

  åååå jeg liker disse paraply innleggene dine! Føler meg mindre alene om å være grinete og kynisk når du og alle i kommentar feltet er så enig med meg 🙂

 • Reply Sara 2. mars 2013 at 21:44

  Trinny og susannah gjør sånn at kvinner får tilbake selvtilliten sin. De vil at damene skal føle seg vel, uansett om andre syns det er stygt, og de overdriver gjerne med små kjoler og hold-in trøyer for at de skal tørre å vise seg selv fram. Hvis du har sett på hele programmet så ser du kanskje at damene blir utrolig fornøyde og liker seg selv som de er der, noe de ikke har gjort før.

 • Reply Hanna 2. mars 2013 at 21:47

  Kan du ikke lage en om folk på fylla og?
  DETTE er grunnen til at jeg har lest bloggen din siden du kalte den caffelatte! Elsker det! Alle tenker det, men ingen sier det!

 • Reply Mariann 2. mars 2013 at 22:59

  One Call reklamene går meg på nervene!! Jeg har døpt hun jenta som går som en slubb til Marita. Hun er en Marita.

 • Reply Guro 2. mars 2013 at 23:39

  Netcom reklamen, hater den! Er så dritt lei av nordlendinger som har vært på kino, at jeg får lyst til å kaste tv’en ut vinduet og kjøre over den med bil!

 • Reply Eva 3. mars 2013 at 00:31

  Rema 1000 reklamen med han kokken ingen husker navnet på og jenta med kjeften full av mat… Kjenner jeg får et brennende hat mot fiskepinner med chips og aioli av den!
  https://www.youtube.com/watch?v=wsylb9RruhQ

 • Reply Cecilie 3. mars 2013 at 00:55

  Har heldigvis ingenting å irritere meg over.
  Har boikottet tv! Laster heller ned serier eller ser på de tv-programmene jeg vil se på, på nett, så slipper jeg de jævla møkka reklamene!!

 • Reply K 3. mars 2013 at 22:22

  YES REKLAMEN!!!!!!!!! Og den jævla Zalando reklamen. Fy faen får bare lyst til å rive ut øynene og stappe sement i ørene for å unngå de reklamene, må bare snu meg og skru av lyden så fort noen av de kommer på tv

 • Reply Iris 4. mars 2013 at 11:59

  HAHAHAHAHAHAHA helt enig!!!! Død over zalandoreklamen! Og Trinny og Susannah er jo søte damer, men er ikke alltid helt enig med stylingen…. Virker ikke som de følger helt med på moten. Unge mødre, god underholdning, men noen av de personene gjør bare at jeg tenker «ÆRLIG TALT» , hva skjer med verden????

 • Reply Karina 5. mars 2013 at 09:47

  Hva med den reklamen for noe online casino greier med papegøyer? OH.MY.GOD! Epic fail liksom! Det ser ut som noe en 1.klassing på utplassering i ett reklamebyrå har mekka sammen. Alt er bare feil. Jeg gjemmer meg under sofaen når den reklamen kommer på. En jævla party-playboy papegøye som danser rundt med bimbo-papegøyedamer med store pupper og lange øyevipper! WHAT???? Nei, nei, nei….

 • Reply camilla g 5. mars 2013 at 20:09

  hahah, herregud å fy faen, har ikke kjent meg enig på så mange ting på en gang på lenge.

 • Reply Marte 5. mars 2013 at 22:10

  Vi har ikke hatt TV på over 1 mnd nå, men da jeg var hos pappa her om dagen og fikk se den nye kethup-reklamen holdte jeg på å dø!
  Fikk sjokk.

 • Reply Catharina 8. mars 2013 at 00:39

  Jeg må si meg enig i både Trinny & Susannah, og Anne-Kat. T&S TROR de har stil, og kan gi andre stil, men fytti helvete, det er jo bare bullshit! De kvinnene som ble «plukket opp» i Norge ble jo fortalt at de skulle komme med stygge klær, fælt hår og null sminke.
  Hva Anne-Kat angår, så foretrekker jeg henne i NyttpåNytt. Der var hun jo hysterisk morsom. Men det programmet hennes på TVNorge er bare dust. Jeg forstår det ikke, jeg. WHAT HAPPENED TO HER???
  Ellers så jeg at Hotel Cæsar var nevnt her, og det kan jeg også si meg enig i. Dårlig norsk skuespill er noe av det verste jeg vet, og bare vent, snart blir Hotel Cæsar Norges svar på Days of our Lives. Fy faen. Nå er jeg generelt sett ganske hatefull mot norsk skuespill fordi det ALLTID er så kleint og dårlig at jeg får helt angst. Men Hotel Cæsar tar seriøst kaka.
  Og KAN noen pleeeeaaaase fortelle meg hvorfor i helvete Fotballfrue er med på 4-stjerners middag? Jeg kveles….

 • Reply Iselin 9. mars 2013 at 00:12

  HAHAHA, dør av kommentaren til Mette! Så morsomt! «Det er ikke gøy å ha MENSEN».

  Har noen her sett Pussi reklamen. Altså, komman.. Pussi?? virkelig? Hahaha, lurer på hva denne personen tenkte da han kom opp med forslaget til det navnet; «dette var en god idè!»

 • Reply marianne vika 9. mars 2013 at 23:34

  hahahaha!! Du sponses jo av Zalando om jeg ikke tar feil? Eid å disse dem da, kan hylles 😀

 • Reply Pernille 11. mars 2013 at 01:35

  Veien mot Birken eller hva det no heter, slitsomt.

 • Reply Susanne 11. mars 2013 at 14:57

  Hahaha! Jeg er så enig med deg. T&S syns jeg er så utrolig falsk! Noe som alltid går meg på nervene er hvordan de sier til hver eneste person som er med ting som «Ah, you got such a great bum!», «What a GREAT ass!» osv.. Det er en ting å si det til de som faktisk har en rimelig flott bakdel, men det blir for dumt å komme med den samme, teite kommentaren til absolutt alle som er med, og helt uavhengig av hvordan rumpa deres faktisk ser ut. Også irriterer det meg noe grusomt hvor ufattelig stygt de selv kler seg, de som liksom skal hjelpe disse stakkars, ubrukelige (ja, for slik framstiller de ALLE som er med) menneskene til å få en bedre stil. Nei, huff, det blir for dumt!
  Elsket innlegget, forresten. Er innom bloggen din for første gang på en god stund, og dette innlegget minte meg på hvorfor jeg digger deg. Skal titte innom oftere fra nå av! 🙂

 • Reply anonym 11. mars 2013 at 16:10

  Liker bloggen din!!
  Jeg vil anbefale «what not to wear» istedet for Trinny and susannah. MYE bedre program, og de har veldig god stilsans!!:)

 • Reply Christina 12. mars 2013 at 20:11

  Håller med dig om de flesta programmen, och givetvis reklamen. Herregud vilken dålig reklam.

 • Leave a Reply