Uncategorized

TALKING TO MYSELF

2. mars 2013

Tønsberg viste seg fra sin beste side i dag! Så jeg tok med meg Benji, halspastiller, nesespray og åtte pakker Kleenex, og lunsjet på brygga. Etterpå ble det litt Brasil-shopping, før jeg måtte ta med meg feberen og kjøres hjem.

Har hatt kosekveld med mormor og morfar i kveld. Spist god mat, og sett alt som går på TV. Takk og lov for at fredager er bra TV-kveld, ingen nye paraplyer i dag. Når det er sagt, så lo jeg meg i hjel av deres paraplyer tidligere i dag. Takk for at dere deler dem med meg, det gjør det så mye bedre å ligge rett ut.

5 Comments

 • Reply Nicole - NiHe 2. mars 2013 at 00:46

  Høres ut som om du har hatt en fin dag selv om du er syk og elendig. Håper du koser deg masse i kveld, og får en fin helg. Gleder meg masse til å lese om turen til Brasil!

 • Reply May Lene 2. mars 2013 at 10:11

  Synes du blogger så bra for tiden, selv om du er syk og alt. God bedring, og masse god tur til Brasil neste uke! 🙂

 • Reply SAndra 2. mars 2013 at 12:53

  Benjamin er å kjekk!

 • Reply Maria 3. mars 2013 at 14:29

  Elsker å titte innom bloggen din for tiden! innleggene er morsomme og kjempe godt skrevet! Kjempe gøy! <3

 • Reply toyni (: 3. mars 2013 at 18:58

  dere burde bli sammen igjen 😀

 • Leave a Reply