Reise

NÅR LESERNE FÅR BESTEMME

5. mars 2013

Når jeg ikke klarer å ta enkle avgjørelser på egenhånd, hender det at jeg spør leserne mine. Skal jeg gjøre ditt eller datt? Skal jeg ha på meg den eller den? Skal jeg sove eller døgne? Skal jeg klippe håret mitt kort eller beholde det langt?

…………

Den gangen jeg spurte leserne mine om jeg skulle klippe håret mitt kort eller beholde det langt, burde jeg tenkt litt lengre. For leserne stemte for å klippe håret kort, så jeg klipte håret kort. Det var KJEMPEFINT den første dagen. Så fulgte 4 år med mange tårer foran speilet. For håret ble jo aldri ordentlig langt igjen.

Jeg skal lære dere noe. Spør aldri jenter om de syns du skal klippe deg kort. Hvis de syns at du har kjipt hår, svarer de nei. Hvis de er misunnelig på det lange, fine håret ditt, sier de ja. Det er helt sant.

I dag fikk leserne avgjøre igjen, så jeg døgner. Og nå begynner jeg å mistenke at dere bare er misunnelige på Brasil-turen, for jeg kommer jo til å sovne før jeg i det hele tatt kommer meg på flyplassen! Er fjern som en sopp, døgning er virkelig helt forferdelig. Tror ikke jeg har gjort det siden barneskolen, og nå husker jeg hvorfor.

MEN! Passet er klart, og jeg sitter med jakka på…. Selv om det er 1,5 time til taxien skal plukke meg opp. MÅ.IKKE.SOVNE.

Jaja, da blogges vi sikkert ikke før jeg er på plass i hotellet i Rio De Janeiro! Om sånn cirka et døgn. Krysser fingrene for god søvn på flyet, selv om vi vet at det er mye å håpe på.

22 Comments

 • Reply Andrea 5. mars 2013 at 06:23

  Goood tur, Ida!

 • Reply Lisa 5. mars 2013 at 07:51

  Iiiih, jeg får sommerfugler i magen, Rio De Janeiro! woho, GOD TUR 😀

 • Reply Superjanne 5. mars 2013 at 09:37

  Og ha egne meninger er da et must. Greit å spørre om råd, men selvsakt sier andre jenter ja om du spør om slikt. misunnelse vettu.

  Ha en fin tur da c»,)

 • Reply Haldis 5. mars 2013 at 09:51

  haha, det med håret er såå sant

 • Reply Ingrid 5. mars 2013 at 09:54

  Hei!!

  Lurte på hva nettsiden til sjokoladefontenen og alt det andre morsomme het? 🙂

 • Reply Marte 5. mars 2013 at 10:15

  Du er så fin, Ida! Liker veldig godt håret ditt, jeg 🙂 Masse good tur, håper dere får sove på flyet! Gleder meg til oppdateringer fra Brasil 😀

 • Reply Mina 5. mars 2013 at 11:09

  Haha, regner med at de fleste er sjalu på Brasil-turen, inkludert meg. Men om jeg hadde lest innlegget under litt før ville jeg anbefalt deg å sove et par timer. Selv om det er grusomt å våkne etter så lite søvn så fungerer man mye bedre på den lille søvnen iløpet av dagen enn 0 timer søvn. Håper likevel du klarer deg fint og får en fin tur!

 • Reply Victoria Madeleine 5. mars 2013 at 11:13

  Ha ha, det nettopp derfor jeg spør kamerater om bikini/ antrekk o.l.
  Nesten alle venninnene mine hylte «Klipp deg koooort», så ja.. Det var drit sexy i en uke, og nå ser jeg ut som en liten feit gutt.

  Hurra for extensions 🙂

 • Reply Ida 5. mars 2013 at 12:10

  Måtte du søke om visum når du skulle reise til Brasil. eller holdt det med passet? 🙂

  Svar fra Ida: nei, det holdt med passet 🙂

 • Reply Nicole - NiHe 5. mars 2013 at 14:01

  God tur! Håper du får en grei reise, og kos deg masse i Brasil!

 • Reply stinis 5. mars 2013 at 14:37

  Oi shit en blogger som drikker vanlig Cola. Naa har jo til og med andrea badendyck(?) begynt og slanke seg.

 • Reply Therese 5. mars 2013 at 15:45

  God tur!!!
  gleder meg til å lese, og se fine speilrefleksbilder 🙂

 • Reply susanna 5. mars 2013 at 16:42

  åååh heldig du som skal til Rio!!! Kos deg der 🙂

  Og kjempe fin blogg 😀

 • Reply Ida Helene 5. mars 2013 at 17:07

  Haha, det med at jenter sier at man burde klippe seg bare for at de syns du har fint hår er feil.. For min del hvertfall.

 • Reply Jeanette 5. mars 2013 at 17:45

  Lykke til og kos deg masse 😀

 • Reply toyni (: 5. mars 2013 at 17:59

  men du er jo like nydelig uansett ! Og jeg tror ikke du har sett bedre ut ever, du er nydelig ! Og du kler utrolig godt lengden på håret 😀

 • Reply marianne 5. mars 2013 at 20:42

  Jeg var aldri med i denne avstemningen, men har flere ganger tenkt at ÅH, IDA. Du passet faktisk det veldig blonde håret i bob. Det samme gjelder meg selv. Jeg ser litt liten og rund ut med lengre extensionhår, som jeg nå har tatt ut. OM JEG SAVNER DET? Ja. Men kler kortere hår best. Desverre.

 • Reply Mari 5. mars 2013 at 20:48

  Snuppa, du var nydelig med det korte håret en gang i tiden. Og det er du fortsatt. Kos deg i Brasil!

 • Reply therese kristina 5. mars 2013 at 22:58

  God tur fine deg 🙂

 • Reply Monica 5. mars 2013 at 23:15

  haahaaa! Det var AKKURAT det jeg saa, ida!!
  Håper du koser deg masse på turen allikevel!

 • Reply ida 6. mars 2013 at 01:52

  Hva slags produkter bruker du i håret for at det skal holde seg rett? Blir det ikke krøller/ krus når det er fuktig i lufen eller reiner ute?

 • Reply Valdilen C. Vikene 12. juni 2013 at 09:05

  Hei Ida,

  Ikke klipp deg, håret ditt er kjempfint,:))

  God tur til Brasil, Jeg skal resie snart også, hvis du vil ta en tur til min byen, du er Velkommen.

  Hilsen

  Valdilene Carvalho Vikene

 • Leave a Reply