Reise

DINNERTIME

8. mars 2013

I kveld kjørte vi til en veldig hyggelig bydel for å spise middag. I skrivende øyeblikk kommer jeg ikke på hva den heter, men det var hvertfall gater fulle av liv og masse restauranter med levende musikk. Utrolig koselig! Jeg lar bildene tale for seg selv, for jeg er så utrolig *trommevirvel*…. Trøtt!

Ser det ikke koselig ut? Da jeg satt der, tenkte jeg at noen snart må finne opp den knappen som gjør at man kan fryse tiden, bare bittelitt… 

2 Comments

  • Reply Amina 8. mars 2013 at 09:12

    Ida Wulff, utrolig kult antrekk! Kos deg videre 🙂

  • Reply KLØ 9. mars 2013 at 15:00

    Tror det er lapa, det er noen kule trapper i det området som dere bør besøke, og hvis du har en fredag fri, dra til lapa på kveldstid, da har de samba dansing i gatene 🙂 misunner dere, elsker Brasil =)

  • Leave a Reply