Reise

COPACABANA PALACE

16. mars 2013

Noe av det som var veldig interessant med Brasil-reisen vår, var at vi fikk oppleve kontrastene – som spesielt Rio De Janeiro hadde. Rikdom og fattigdom lever nærmest vegg i vegg, for eksempel så kan et luksushotell være nabo med en favela, kun skilt fra hverandre med en murvegg.

Da vi forlot regnskogen og tok flyet tilbake til Rio, føltes det som å komme hjem. Jeg vet ikke med de andre, men jeg ble helt myk innvendig da jeg kom tilbake til en hotellseng uten mygg, og ikke var nødt til å sjekke vannflasken min for svømmende krypdyr.

Selma og jeg tilbrakte den siste formiddagen vår på Copacabana Palace Hotel, muligens et av de dyreste og fineste hotellene i Rio. Litt av en kontrast til hva vi nettopp hadde opplevd.

Copacabana er jo et veldig kjent område, men om noen av dere skulle ha lyst til å reise til Rio, vil jeg heller anbefale Ipanema. Der bodde nemlig vi, og det er en 5 minutters taxi-tur fra Copacabana. Ipanema er mye roligere og tryggere, det så ut til å være flere bra butikker der (jeg har selvfølgelig ikke sjekket ut shopping og uteliv på denne reisen, så der har jeg ingen spesifikke anbefalinger), og dessuten syns jeg at stranden var bedre. På Copacabana nærmest svømte jeg i søppel da jeg skulle ta meg et bad.

Vi bodde på Mar Ipanema Hotel, og var utrolig happy med det. Det var rent, pent og nogenlunde oppusset, men minus for lite gulvplass på noen av rommene. Ble fort rotete, for å si det sånn!

5 Comments

 • Reply Nicole - Blogger om livet som kronisk syk 16. mars 2013 at 16:47

  Virker som om dere har hatt en fantastisk tur til Brasil! Veldig missunlig på alt dere har fått oppleve. Misunner ikke øre og halsbetennelsen da.

 • Reply MartaBarcelonaStyle 16. mars 2013 at 17:20

  wow!!! enjoy it!!!! :DD

  http://martabarcelonastyle.blogspot.com.es

  (a party outfit)

 • Reply Lillalavendel 17. mars 2013 at 15:37

  Det så helt fantastisk ut!

 • Reply Caroline Sofie 17. mars 2013 at 17:33

  Gøy å lese om hva du har opplevd, misunner deg masse og vil gjerne høre mer om turen 🙂 Jeg har sett at du sliter med å slutte med snus, så tenkte jeg skulle gjøre dagens gode gjerning og tipse deg om en nikotinfri snus som heter zeroberg. Kan hende du har hørt om den allerede, men.. Jeg har prøvd onico, men den var helt jææævlig. Denne her smaker/lukter litt som snus syns jeg da og hjelper på savnet med å ha noe under leppa.. Jeg kjøpte meg fem bokser på nettet og fikk de i posten etter to dager, så nå håper jeg klare å slutte denne gangen 🙂

 • Reply Kristin 25. mars 2013 at 11:52

  Hei.
  HVOR(!!!) har du den nydelige lange hvite kjolen med blondetopp fra? den var helt fantastisk, og jeg håper du svarer:)

  Svar fra Ida: det grå skjørtet er fra Victorias secret, og blondetoppen er fjorårets bik bok 🙂

 • Leave a Reply