Reise

I’M BACK

17. mars 2013

Jeg er hjemme i Oslo igjen, etter en helt fantastisk reise til Brasil. Jeg sitter alltid igjen med mange følelser og inntrykk etter en tur, og spesielt etter turer som denne. Da jeg kom hjem, satte jeg meg på gulvet inntil veggen, og var helt tom. Fra å ha selskap tjuefire timer i døgnet til å være helt alene – altså, det var så stille at det pep i ørene mine. Litt deilig, på en måte.

Vil virkelig takke dere alle sammen, hadde det ikke vært for dere hadde vi aldri fått denne opplevelsen. Og så vil jeg takke KIRKENS NØDHJELP for en opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme. Christian og Henriette var de beste reiselederne vi kunne hatt. De passet på oss da vi var syke, svarte på spørsmål døgnet rundt, og lærte oss svært mye om alt vi besøkte og så. Jeg kommer helt klart til å fortsette å engasjere meg i Kirkens Nødhjelp, etter å ha sett med egne øyne hva de gjør av arbeid.

Ikke glem at jeg skal auksjonere bort et smykke jeg har laget her på bloggen! Det blir spennende, hehe….

Det er trist å være hjemme igjen, og jeg kjenner at jeg savner gjengen vi reiste med av og til. Og Norge var jo et mareritt å komme hjem til! Dere skulle sett meg da jeg tråkket ut på Nationaltheateret i flipflops og skjørt, og innså at det var snøstorm her. FLAKS at jeg reiser til varmen igjen om tre dager, føler meg veldig heldig.

4 Comments

 • Reply Ole K 17. mars 2013 at 23:21

  Jeg trodde dere skulle jobbe og bidra med noe der nede? Ikke bare være på ferie ogtur i slummen? Jeg var en av de som stemte på dere, må innrømme at dette var litt skuffende

  Svar fra Ida: hva tenkte du at vi skulle jobbe med? Kirkens Nødhjelp har sluttet å bygge brønner i Afrika. I stedet gir de midler til dem som vil bygge brønner selv. Og det syns jeg er fantastisk flott. Vi har reist rundt i Brasil og besøkt mange prosjekter som KN støtter, og det har vært både lærerikt og engasjerende. Kirkens Nødhjelp reiser ikke til «slummen» i Brasil med mat i ryggsekken. De gir f.eks midler til mennesker som kan utdanne seg, og med denne utdannelsen lære å dyrke, eller jobbe for penger til mat. De følger tett opp rundt slike prosjekter, og det er en slik tur vi har vært med på.

 • Reply Di Ana 17. mars 2013 at 23:41

  nice pics. i like your blog. Di Ana

  passionforbeautyful.blogspot.de

 • Reply Nicole - Blogger om livet som kronisk syk 18. mars 2013 at 02:59

  Virker som om dere har hatt en utrolig tur. Så heldig du er som snart skal ut å reise igjen! Kos deg masse her hjemme i tre dager, og god tur!

 • Reply MartaBarcelonaStyle 18. mars 2013 at 13:47

  wow!!! Such a lovely place!!! :DD

  http://martabarcelonastyle.blogspot.com.es

  (a party outfit)

 • Leave a Reply