Uncategorized

PARADISE BORDELL

18. mars 2013

En ny sesong av Paradise Hotel er i gang på TV 3, reality-serien som ingen ser på, men likevel vet alle alt om hva som skjedde under gårsdagens episode. Så vi ser vel kanskje på likevel?

Jeg ser på. Denne gangen virker det som at jeg kommer til å se alle episodene, jeg har det med å bli hekta på dumme ting. Men jeg tror rett og slett at det er fordi jeg er fascinert av noe fremmed, en dumskap så fjern at jeg kan slite med å finne de riktige ordene.

Selv kunne jeg aldri meldt meg på Paradise Hotel. Men så har jeg heller aldri hatt lyst til å dra på gruppetur til Magaluf, og drikke døgnet rundt i fjorten dager, med hjemmelagde genser hvor det står «drekke, pule, spy og slåss, Oslo-jenter det er oss» på ryggen. Det er kanskje generaliserende, men jeg føler at Paradise Hotel er for den type folk…

Det skal sies at jeg kjenner opptil flere mennesker som er tidligere deltakere på Paradise Hotel. Dette er absolutt ikke noen kniv i siden på dem, for flere av dem er oppegående og hyggelige mennesker. Noen kommer til og med godt ut av det på TV-skjermen, men det er sjeldent.

Men det jeg ser på skjermen ellers, er stort sett folk jeg ikke kan fordra. Og det er ikke fordi de tegner på seg alt for sterke øyenbryn. Det har ikke noe å gjøre med hvordan de ser ut, hvor de kommer fra, hvordan de snakker eller hvordan de spiller spillet inne på hotellet – det handler rett og slett om at man må være jævlig kort når man gjør noe sånt mot foreldrene sine. Mot besteforeldre. Mot søsken, som må gå på skolen og få slengt i trynet at bror eller søster har pult på TV.

Rekk opp hånda de som syns at mamma og pappa fortjener å se at barnet deres har sex på TV. Eller fortjener å bli konfrontert med det når de kommer på jobb. Eller må se det når de scroller over en nettavis. 

Rekk opp hånda de som syns at mamma og pappa fortjener å se datteren eller sønnen sin naken i dusjen – i voksen alder, og kanskje i selskap av flere. 

Rekk opp hånda de som syns at mamma og pappa fortjener å se barnet sitt drikke seg sanseløst dritings og rulle rundt i undertøyet og gjøre masse dumme ting.

Rekk opp hånda de som syns det er passende at mamma og pappa får høre at du sitter på TV og sier at «det er så jævlig digg med anal-sex». 

Jeg regner ikke med at så mange av dere sitter og rekker opp en hånd nå. Jeg syns virkelig synd på de foreldrene som har barn som er med på Paradise Hotel, og i tillegg oppfører seg om perverse udyr. For en skam! Om jeg så hadde hatt lyst å være med, kunne jeg aldri gjort det mot min familie. Ikke for en milliard.

Ser du på Paradise Hotel? Og kunne du tenkt deg å være deltaker?

52 Comments

 • Reply maria 18. mars 2013 at 22:55

  Ja jeg ser nok på det… Men herregud jeg kunne ALDRIIII vært deltaker i det idiotiske tvprogrammet. Ja jeg ser på det, men det er jo så IDIOOTISK og latterlig at man må nesten bare. Skjemmes mange ganger i løpet av episodene på vegne av familie og deltakerene selv.

 • Reply Christine 18. mars 2013 at 22:55

  Man kan kanskje snu på det å spørre om hva i alle dage foreldrene til disse har lært dem siden de gjør slikt på tv? 😉

 • Reply Jeanette 18. mars 2013 at 22:56

  Jeg ser på det, kun for underholdning. Men kunne aldri ha meldt meg på det selv 🙂

 • Reply Miriam 18. mars 2013 at 23:00

  Du kan virkelig å få sagt det!!

 • Reply Andrea 18. mars 2013 at 23:00

  Veldig enig! Skjønner ikke at de utsetter foreldrene og andre kjentfolk for slikt. Snakk om å drite seg ut! En ting er å reise til utlandet på fylletur hvor ingen vet hvem du er eller hva du har gjort (mest sannsynlig). Men det å gjøre det, å i tillegg bli sendt på landsdekkende tv er noe helt annet.. Men bra noen gjør det, slik at de skaper underholdning til oss andre 😉

 • Reply Halvor 18. mars 2013 at 23:16

  Jeg hadde blitt med for en milliard.

  Svar fra Ida: JA, men hadde du gjort alt det på bildene foran familien din? :O

 • Reply Tonje 18. mars 2013 at 23:19

  Er så utrolig enig med deg, tenker de ikke over at foreldre og familie kan se det her, samt bekjente av de… Jeg kunne ikke tenkt meg å være deltaker pga det blir vist på tv, men jeg skal ikke si noe imot at det er en unik opplevelse.
  Kunne gjerne tenkt meg å være på det hotellet med en stor vennegjeng, men da uten kameraer og spillet

 • Reply Julie 18. mars 2013 at 23:25

  Kommer med noen gode argumenter her !
  Altså, jeg synes litt veldig synd i foreldrene som må se på eller høre om hva datteren/sønnen deres gjør i enhver … viss tid !
  Helt enig med deg !

 • Reply Rikke 18. mars 2013 at 23:44

  Sykt bra skrevet! Og så sant. Du får sagt det 95 % av Norges befolkning ikke får sagt. (2,5 i barnehage, 2,5 på sykehjem).
  Paradise er drit, du puler, spyr og viser din tut
  Du gjør noe dumt, så blir du sendt ut
  Amen sistah!

 • Reply Leni 19. mars 2013 at 00:11

  Amen.

 • Reply Casey 19. mars 2013 at 00:38

  Paradise Hotel har jeg aldri likt. Ser virkelig ikke underholdningsverdien i det programmet. Jeg kan dra på byen, om jeg føler for å se fulle folk gjøre dumme ting.

 • Reply Malin 19. mars 2013 at 00:39

  Kunne ikke vært mer enig, stakkars foreldre, besteforeldrene, søsken som må se på noen de er glad i, drite seg så sinnssykt ut på landsdekkende TV. Nå skal det sies at jeg ser ikke på det akkurat nå, ikke denne sesongen, fordi jeg har fått nok. Ja, det er underholdende å se andre mennesker gjøre idiotiske ting på TV, men jeg blir så flau av å se på det at ord kan ikke beskrive det. Ånei, jeg hadde aldri vært med på det, ikke for en milliard kroner, heller ikke for alle pengene i verden

 • Reply Renate 19. mars 2013 at 00:59

  Må også innrøme atnjeg følger med på dette idiotiske programmet! Tror faktisk jeg skremte vekk ei ny vennine med engasjementet mitt under dagens episode! Men jeg prøvde og overbevise henne om at jeg var normal med og snakke om nettop dette med de stakkars foreldrwne som blir utsatt afor dette av sine barn. Håper jeg fikk reddet meg selv litt der. Får passe på å se programmet alene heretter!

 • Reply Vanja Lie 19. mars 2013 at 08:20

  Du får virkelig satt de rette ordene på ting, Ida! Jeg er veldig enig med deg, men jeg må innrømme at jeg faktisk ser på det.. Jeg blir bitt av basillen, ikke fordi det er et spesielt bra program (det er egentlig skikkelig tåpelig), og ikke fordi jeg kjenner meg igjen. Det er som du sier, jeg blir fascinert av noe fremmed! Når dette er sagt kunne jeg ALDRI funnet på å melde meg på et slikt program, spesielt i respekt av menneskene rundt meg!

 • Reply Amanda 19. mars 2013 at 09:19

  Haha du er rå ida! Helt enig me deg! Jeg ser ikke paradise men husker jeg så sesong 1 ellernoe. Jeg tenker hva faen er feil med norges befolkining når de ser på dette kveld inn og kveld ut? Forstår at det er underholdende å se de drite seg ut! Men virkelig de burde være flau over seg selv…

 • Reply Jonas 19. mars 2013 at 09:22

  Litt spesielt å først slakte de som er med, for så å si at det gjelder selvfølgelig ikke de du kjenner, de er sågar oppegående… Jaha, sånn det var! Du har valgt å treffe og kjenne alle de oppegående, mens resten er søppel… Du Ida, du Ida…

 • Reply Karoline Johanne 19. mars 2013 at 09:24

  Akkurat det jeg tenker på og, STAKKARS FORELDRE! Føler meg som en helgen når jeg tenker sånn, men gud så glad jeg er for at mamma og pappa ikke vet alt det dumme jeg kan finne på å si og gjøre i fylla, glad på deres vegne altså..

 • Reply Camilla 19. mars 2013 at 10:05

  Haha, ser faktisk ikke på.

 • Reply Lise 19. mars 2013 at 10:22

  Enig i at det må være grusomt for foreldrene deres å se på, men jeg synes mest synd på eventuelle fremtidige barn… Som en dag kommer til å oppdage hva foreldrene deres har holdt på med på TV. Stakkars!

 • Reply Siri 19. mars 2013 at 10:46

  Du er så flink å sette ord på ting. Og er forresten helt enig med deg. Jeg har alltid lurt på hvorfor studenter melder seg på, jeg tenker at de på jo ødelegge alle muligheter de tidligere har hatt for en bra jobb.

 • Reply Jash 19. mars 2013 at 10:57

  Liker hvordan du beskriver at vi skal rekke opp våre hender frøken. Du burde vært med på
  Paradise hotell selv.

 • Reply Malin 19. mars 2013 at 11:04

  Følger faktisk med, men er like oppgitt som du. Bra innlegg, helt enig!

 • Reply Hundrings 19. mars 2013 at 11:06

  For en milliard tror jeg nok familien din hadde tryglet deg om å være med.

 • Reply silje 19. mars 2013 at 11:16

  Kunne ikke sagt det bedre selv!
  Og bare se for deg om noen år når de som har vært med på dette får egne barn.. tror ikke det er så kult når de barna kommer på ungdomsskolen og vennene finner ut hva foreldrene har vært med på. Disse klippene vil jo ligge ute for alltid, og jeg tror ikke der er så kjekt å kunne se foreldrene sine holde på sånn heller.

 • Reply monica 19. mars 2013 at 11:39

  De fleste deltakerne er jo unge, og jeg vil faktisk med hånden på hjertet si at de fleste gjør akkurat dette for å få mest omtale i media! Og jeg tror heller (dessverre) ikke de tenker på familie rundt de 🙂

 • Reply Nicole - Blogger om livet som kronisk syk 19. mars 2013 at 13:24

  De som er der inne må virkelig ikke ha noen skam i livet. Jeg hadde ALDRI kunnet gjort noe sånt, verken mot meg selv eller de rundt meg.

 • Reply trine 19. mars 2013 at 13:43

  Rekk opp hånda de som synes mamma og pappa fortjener å måtte lese dagboken til sin datter hvor hun foran hele Norge viser hvor arrogant og lite empatisk hun er.

  Rekk opp hånda de som tror mamma og pappa blir stolte av at datteren istedetfor å ta seg en utdannelse eller jobbe, heller livnærer seg på å lure 12 åringer til å blakke seg på hairextensions og spraytan.

  Poenget: det er mange måter å se ting på…

  Rekk opp hånda de som tror at gode mammaer og pappaer elsker og støtter barna sine uansett hvordan de fremstilles for utenforstående. Og at utenforstående som selv sitter i glasshus bør være forsiktige med å kaste stein.

  Svar fra Ida: var det gøy å være med på Paradise?

 • Reply Kristine 19. mars 2013 at 14:16

  Enig enig enig! Jeg ser på det, men aldri om jeg kunne blitt med! Gale nok når familiene og vennene deres ser det, men tenk når de får barn selv og ungen ser at en av foreldrene har vært med på noe slikt.. Huff, de får styre på.. Men flott at du tar opp dette temaet Ida 🙂

 • Reply Monica 19. mars 2013 at 14:28

  Helt enig med deg! Skal sies at jeg aldri har sett på programmet, rett og slett fordi jeg blir ufattelig flau. En ting er den påkjenningen venner og familie blir belastet med mens programmet går, en annen ting er at med dagens media og internett vil du for alltid være «hun/han som hadde sex på tv». Er sikker på at fremtidige arbeidsgivere og barn vil synes det er helt topp!

 • Reply Malin 19. mars 2013 at 15:39

  Så sinnsykt enig! Stakkars foreldre, det er virkelig synd på dem.

 • Reply Amalie 19. mars 2013 at 16:12

  Er veldig enig med deg. Men det som er, er jo at jeg ser på det og at jeg må følge med på disse idiotene. For god underholdning er det jo. Men ja tenk på foreldre og familie og ikke minst fremtidige barn som ikke kan noe for dette. Det er jo ikke noe som kommer til å forsvinne fra internett selv om det kan være flere år til dem skal ha unger. Det er rett og slett lite gjennomtenkt å oppføre seg slik på TV..

 • Reply LH 19. mars 2013 at 16:30

  Jeg ser på det, og skammer meg. Det er hjernedød underholdning, og jeg kjenner at iq-poengene mine synker kraftig.. Dette er jo første skandinaviske sesongen jeg ser (fulgte meg på den amerikanske serien som gikk for 10 år siden), og merker at jeg må gi meg før jeg ender opp som en av paradise-fjortisene.

 • Reply Just Fake it 19. mars 2013 at 16:43

  Må si meg helt enig med deg Ida! En dag blir de nok å se konsekvensene for det valget de gjorde. Bare synd det da kan være forseint. Men mye klippes også slik at ting blir oppfattet mer vulgert enn det det kanskje var.

 • Reply Ida 19. mars 2013 at 16:49

  Jeg ser på, men kunne aldri tenkt meg å være med selv 🙂

 • Reply Maria 19. mars 2013 at 16:52

  AMEN!!!

 • Reply Frida 19. mars 2013 at 17:12

  Amen, Ida!! Og for ikke å snakke om barna noen av deltagerne vil få i framtiden. Kult å google navnet til mora si, og få opp sexvideoer liksom.

  Jeg skal innrømme at jeg kanskje har sett en halv episode for et par år siden….men, nei. Jeg ser IKKE på det. Synes det er helt latterlig og patetisk, og dessverre må jeg ofte høre referater fra episodene rundt kantinebordet.

 • Reply Hanne 19. mars 2013 at 18:08

  ENIG!!!! :o)

 • Reply Anonym 19. mars 2013 at 18:20

  Rein skjær egoisme. De bryr seg så klart ikke. Når de er inne på hottelet er alt bare moro og «på tull». Også kommer de på at, «faen, dette skal mamma og pappa se».
  Mest sannsynlig har disse ungdommene et dårlig forhold til familiene sine fra før. Ikke nødvendigvis fordi foreldrene er dårlig foreldre, men fordi de et oppdratt til og være egoistiske, dumme drittunger. Og det er tydlig at de har veldig lav selvinnsikt og ikke speiselt gode verdier. Og verdier og holdninger arver vi ofte litt fra foreldre…

  Trist…

 • Reply tc 19. mars 2013 at 19:48

  Hahahaha den kommentaren hvor du påpeker de utrolige brynene til et par av deltagerne er som tatt rett ut av munnen på meg! Lol! Haha love u ass, beste innlegget jg harlest tror jg

 • Reply Petter 19. mars 2013 at 22:26

  Det er en grunn til at de folka har blitt sånn, og foreldra er nok en stor del av det. Tror det går greit, jeg!

 • Reply Grete 19. mars 2013 at 23:50

  Prøvde å se 1.episode, men ble for kvalm. Gidder virkelig ikke å bruke tiden min på å se på det der tullet.. Om jeg skulle vært med på Paradise Hotel, hadde det vært for å bevise for det norske folk, og for meg selv, at man kunne vært deltaker der inne uten å være en «partyjente», backstabbing dramaqueen med puppene stappa full av silikon. I stedet for de der kleine introene som sier «Jeg er her for å lage kaos», «Æ e awesome», «Jeg skal vinne hele dritten, ass» osv, hadde min intro sagt noe som «Jeg er normal», eller «Jeg har en gjennomsnittlig IQ»

 • Reply I 19. mars 2013 at 23:56

  Haha, jeg er så enig! Jeg ser på det, rett og slett fordi det er underholdende! Og kleint. Åh, så veldig kleint!! Men jeg kunne aldri, aldri, aldri vært deltager, jeg ville ikke utsatt familie og venner for det.

  Men helt ærlig, er det bare jeg som tenker at det er påfallende mange der inne som jobber innenfor bar-, salg-, modell/promotørbransjen? (ikke for å være frekk mot dem som gjør det generelt altså..) Og når hun ene uttaler at det er et gjennomsnitt av norsk ungdom representert der, så er jeg fryktelig uenig. Jeg tror ikke jeg kjenner ett menneske på universitetet der jeg går som kunne tenke seg å delta, rett og slett fordi de ikke vil ødelegge alle fremtidige sjanser hos arbeidsgiver. Men; Går det til helvete på en eksamen, skal jeg sette på en episode av PH, så føler jeg meg ikke like dum lenger 🙂

 • Reply Mari 19. mars 2013 at 23:57

  Amen Ida! Kos deg på tur! 😀

 • Reply Camilla 20. mars 2013 at 02:40

  Awesome! Og veldig sant. Jeg ser vanligvis på, men kunne aldri gjort noe så pinlig mot mamma og pappa!! Bra skrevet Ida! 🙂

 • Reply Guro 20. mars 2013 at 08:10

  Kjære Ida. Vanligvis forguder jeg deg og din formuleringsevne, og har vært stor tilhenger av denne bloggen i lang tid. Men her må jeg faktisk si meg enig med enkelte av kommentarene overfor. Det at de du kjenner omtales som oppegående mennesker, mens de andre er uintelligente og ureflekterte, blir en litt for generaliserende tanke. Det har ikke slått deg at dine forhåndsoppfatninger farger ditt inntrykk av deltakerne du ikke kjenner? Og som Trine så fint nener – alt kan fremstilles på flere måter. Så vær litt forsiktig med hvordan du omtaler andre mennesker.

  Og når dét er sagt, må jeg innrømme at JA, jeg ser på Paradise Hotel. Og JA, jeg ler av det dumme de får seg til å si. Så tenker jeg på meg selv med en flaske vin innabords – og takker eventuelle høyere makter for at tv-kameraer ikke er tilstede når jeg er på fest.

 • Reply Linn 20. mars 2013 at 08:45

  Jeg liker deg!! …men slutt å gi det seertall da. La oss få en slutt på galskapen.

 • Reply Kine 20. mars 2013 at 10:24

  Sitter med 2 hender i været, føttene i tillegg. Kunne ikke sagt meg mer enig. At de i det heletatt sendes på TV er en skam i seg selv.

  God tur, Ida! 🙂

 • Reply Idadida 20. mars 2013 at 13:40

  Følger ikke med og rakk ikke opp handa. Æsj!

 • Reply Rikke 20. mars 2013 at 15:20

  Er så enig som det går ann å få blitt!! 🙂

 • Reply Ida 20. mars 2013 at 18:09

  Tar av meg hatten for deg, det er som jeg skulle sagt det selv! Bare det å innrømme at man ser på det er jo flaut. Men det er som du sier, man blir fasinert av noe fremmed..

 • Reply Kamilla Haaland 21. mars 2013 at 20:49

  Vet hvem en av deltakerne er, så følger med på det for første gang i år, kunne ALDRI vært med selv.

 • Reply Marte 29. mars 2013 at 00:02

  Hahaha, ååå jeg er så forferdelig enig! Jeg også har det med å bli interessert i de dummeste ting, blant annet Paradise Hotel. Det er bra underholdning, men merklig nok har jeg tenkt på akkurat de samme tingene du nettopp skrev om i dette innlegget. Det må jo være helt grusomt å se/høre om barna/barnebarne/søskene sine på denne måten. Er også veldig enig i at det er puleturtilmagaluffolk som melder seg på slikt. Du traff virkelig spikern på hodet her!

 • Leave a Reply