Reise

BIG JET PLANE

19. mars 2013

ÅH. Noen ganger føler jeg meg så sinnsykt heldig – nå, for eksempel. Kofferten er ferdig pakket, og jeg er klar for å dra til flyplassen. Gleder meg så utrolig mye til å komme fram til varmen. Skal ligge på en solseng hele dagen, lese bok og drikke smoothie. Og når kvelden kommer, skal jeg jogge en tur på stranda før jeg går ut og spiser middag – ALENE. Jeg har reist alene til mange steder i verden, men aldri for å bare koble helt ut. Jeg gleder meg så.

10 Comments

 • Reply Casey 19. mars 2013 at 22:55

  Du er ganske heldig, Ida. Det er langt i fra alle som har muligheten til å ha et så innholdsrikt liv som deg.

 • Reply Marte 19. mars 2013 at 22:56

  God tur, Ida! Høres veldig deilig ut med en avslappende ferie 🙂

 • Reply Mette 20. mars 2013 at 02:02

  God tur! Blir nok kjempe deilig 🙂

  Anbefaler deg å kjøpe en gullring å gå med på ringefingeren, da slipper du mas fra innfødte og andre eventuelle friere du må treffe på! Hadde en venninne som hadde det når hun var i Egypt alene, og ikke en gang spurte de om giftemål i bytte mot kameler! hehe.

 • Reply therese kristina 20. mars 2013 at 12:34

  God tur vakre 🙂 Blir nok heilt fantastisk!

 • Reply Kristine 20. mars 2013 at 14:28

  Høres sykt deilig ut, kos deg! 🙂

 • Reply Marita Charlotte 20. mars 2013 at 15:02

  Åh så heldig du er!
  Hvor skal du reise?
  Kos deg masse 🙂

 • Reply MaritBE 20. mars 2013 at 17:54

  Det høres perfekt ut 😉 God tur og kos deg masse!

 • Reply Mari 20. mars 2013 at 20:17

  Åå det hørtes helt fantastisk ut!!!! Liker at det ikke bare er jeg som liker å være litt for meg selv til tider, hehe 😀 Har nettop begynt å lese bloggen din, og må si at jeg digger deg! du skriver sykt morsomt, og du virker som en enormt kul og smart jente 🙂

 • Reply Camilla 20. mars 2013 at 21:59

  Å sitte med masse skoleoppgaver og et ekstremt kjedelig liv for tiden, haha, så var det tortur å lese dette innlegget… Men håper du koser deg masse, hørtes helt fantastisk ut 🙂 GOD TUR!

 • Reply supermarie 21. mars 2013 at 23:06

  God tuuur! 🙂 Jeg er fortsatt alene på verdensreise og storkoser meg, glad for å se at du likte Brasil, forresten! Jeg er fortsatt her, etter to mnd… Hehe.

 • Leave a Reply