Reise

DREAM DREAM DREAM

21. mars 2013

Dette har vært utsikten min i dag, fra morgen til kveld. Har så vidt bevegd meg, bare ligget der og lest bok og hørt på musikk. Det er så deilig! 

Temperaturen her er helt perfekt. Det er varmt, men ikke for varmt. Ligger man stille i solen blir det varmt nok til at man føler at man trenger et bad, og noen ganger kommer det friske vindpust fra havet – flaks for meg som blir en surpomp hvis det er alt for varmt.

Håper dere måker bort all snøen til jeg kommer hjem, syns vi alle fortjener sol og grønne blader nå!

PS. Jeg tror jeg drømte at jeg skulle blogge i natt – eller tiiidlig i dag morges. På iPhonen har jeg nemlig ni bilder av soloppgangen, tatt fra senga, og jeg kan virkelig ikke huske at jeg har sett noen soloppgang…..

12 Comments

 • Reply Marte 21. mars 2013 at 21:25

  Haha, du har jo blogget så bra i det siste, så det er ikke rart om du har begynt å drømme om det 😀 Så bra du koser deg, det fortjener du! Ha en fin kveld videre 🙂

 • Reply Janne 21. mars 2013 at 21:25

  Det så ikke dumt ut!

  En ting, flere ganger når jeg er inne på en post og scroller ned til kommentarfeltet man må fylle ut står det ofte ett ukjent navn med e-mail adresse. Må være noe feil på bloggen?

 • Reply hege a 21. mars 2013 at 21:40

  HEHEHEHEHE love it 😉
  soloppgangen altså

 • Reply Elisabeth 22. mars 2013 at 05:37

  Tøft av deg å reise alene! Har selv gjort det, gøy å ha prøvd, ikke at det er noe jeg foretrekker. Det er jo imponerende da, om man klarer å ignorere og ikke bry seg om at folk av og til kan stirre litt og lure på hva som skjer… Hvorfor sitter hun alene og spiser liksom? Slet litt med det, men det er UTROLIG deilig å kunne ligge i solen ALENE; være på hotellrommet ALENE og shoppe ALENE. Kos deg videre :))

 • Reply Lena Marie 22. mars 2013 at 09:31

  Hahaha! Vet hvordan det er å bruke telefonen i søvne! En gang fant jeg en film av rommet mitt filmet halv fire på natta. Kan virkelig ikke huske å ha filmet den…

 • Reply Linda 22. mars 2013 at 10:20

  Hei.

  Jeg er altfor gammal til å lese rosa blogger, men jobber endel kveld, og er ofte innom på de mest profilerte bloggene uansett.. Rister endel på hodet og tenker ofte hvor gammal jeg er blitt! Men, du er jo ingen rosa en, og du skriver veldig godt. Hvordan du, unge damen får meg til å lese bloggen din med jevne mellomrom er litt uvisst, men synes det var på plass med en innrømmelse som du skal ta som et digert kompliment :).

  Svar fra Ida: nå ble jeg glad! 🙂

 • Reply therese kristina 22. mars 2013 at 11:19

  Herregud så deilig å vere på ferie med seg sjølv! 🙂

 • Reply Nicole - Blogger om livet som kronisk syk 22. mars 2013 at 14:38

  Hahah, jeg døde litt inni meg. Life of a blogger, eller hur? 😛

  Er nok skikkelig deilig å være på ferie alene 🙂 Kunne absolutt tenkt meg det akkuratt nå!

 • Reply Camilla 22. mars 2013 at 18:37

  Åh, så deilig!! Du får kose deg masse masse for oss som er i kalde Norge. Pappa’n min dro til Thailand for noen dager siden…

 • Reply Jenny 23. mars 2013 at 03:06

  Ser superdigg ut, kos deg masse!

 • Reply Anna-Nathalie 23. mars 2013 at 11:12

  Årh hvor lækkert! Jeg kunne godt 😀

 • Reply Luksusdyret 23. mars 2013 at 20:55

  Å dra på ferie alene høres helt himmelsk ut !

 • Leave a Reply