Reise

HERE COMES THE SUN

21. mars 2013

Jeg kødder ikke, våknet flere ganger i natt og bare; herreguuud, det er slanger i senga mi!Den sengegavlen gjør meg gal. Må huske å spørre i resepsjonen om den er laget av ekte slangeskinn, selv om jeg egentlig tviler på det. Problemet er bare at den er prikk lik slangen jeg møtte på i regnskogen, har fortsatt litt angst, haha.

Men ellers har jeg sovet veldig godt, i den store myke hotellsengen min. Og hotellfrokosten var… Jeg har ikke ord. De har alt. Er sikker på at det var noe for enhver allergiker, alkoholiker, helsefreak og matmoms. Minus for et gigantisk kakebord med donuts i alle regnbuens farger. Slikt hører ikke hjemme på en frokost, ferie eller ei.

Og ellers vil jeg gi hotellet et stort minus for at det er barn her. Spedbarn som skriker, og 3-åringer som løper rundt, det hører ikke hjemme på et slikt hotell. Jeg bor vanligvis på hotell med 16-årsgrense, og det burde dette hotellet også hatt. Da hadde det vært mer enn perfekt – akkurat nå er det bare perfekt!

Nå skal jeg ut og SOLE MEG! Den hvite huden min skriker etter en liten dose med sol. Faktor 30 er selvfølgelig på.

Bitches be like… New sunglasses!

10 Comments

 • Reply ini 21. mars 2013 at 11:55

  iiihk, har du brukt den solkremen før? Både jeg og sambo fikk nemlig skikkelig kviseutbrudd av den 🙁 (ikke bare i trynet, men altså kviser på lår, legger, mage… herlig 😛 )

  Svar fra Ida: æææ, hjelp! Brukte den i Brasil, men har ikke merket noe :O

 • Reply hanna 21. mars 2013 at 13:27

  Hei Ida! Kan du ikke lage et paraply-innlegg om fly, flyplasser og reiser? 😀

 • Reply Nicole - Blogger om livet som kronisk syk 21. mars 2013 at 13:41

  Kos deg masse i solen!

  Hater også når hotell av den typen har barn tillatt. En god del av sjarmen forsvinner når du ligger ved basengkanten og plutselig en gjeng med gutter i barneskolealderen bestemmer seg for å ha stupekonkurranse. Ikke gøy!

  Håper du koser deg masse uansett 🙂

 • Reply Ida 21. mars 2013 at 17:36

  åå, ser helt fantastisk ut! misunnelig på deg,du er så heldig som har muligheten til og dra sånn for deg selv i en så ung alder. Du må kose deg masse der nede og nyte dagene 🙂
  et paraplyinnlegg om reising hadde ikke vært ille, du er så vittig!

 • Reply Therese 21. mars 2013 at 18:31

  enig med de over, paraplyinnlegg om reiser, JA! (digger paraplyene dine)
  Unger på luksushotell er vel første paraply ut… 😉
  Og ellers, kos deg masse i varmen! Kanariøyene hadde ikke vært feil nå.

 • Reply Trine 21. mars 2013 at 19:37

  Baobab er et fantastisk hotell, vi var der i februar. Morsomt at du ikke syns det bør være barn på et sånt hotell…. Hotellet er jo lagt opp til å være et barnehotell, med barneklubb, maskotter, mini disko o.l. Du skulle nok valgt et av de andre Lopesan hotellene de er det nok mindre barnefamilier på. Men du kommer nok til å kose deg uansett

 • Reply katrine 21. mars 2013 at 23:30

  du er flott du!! 🙂 hvor er bikinitoppen din fra?

  Svar fra Ida: accessorize! 🙂 De har masse fine bikinier.

 • Reply Marthe 21. mars 2013 at 23:36

  Hei Ida! ELSKER BLOGGEN DIN! leser hver dag 🙂 men barnefamilier må jo også få nyte et slikt flott hotell 😉 (men nå har jeg barn selv og er vel vant med skrik og skrål… hehehe) Fikk vertfall veldig lyst og reise dit! Kos deg videre på ferie!

  Svar fra Ida: så hyggelig, takk! 🙂 hehe, tøft med skriking for oss som ikke er vandt til det!

 • Reply Sigrid 21. mars 2013 at 23:47

  Heihei! Jeg må si jeg er ganske imponert over deg, det ser kjempe deilig ut å berre kunne reise vekk og ikkje tenke på noe. Men eg kunne aldri gjort det selv. Hvordan har du tolmodighet til å reise på feire med seg selv?

  Svar fra Ida: er jo bare deilig, og nå har jeg jo både venner og familie på øya her, så ikke alene når jeg ikke vil! 😀

 • Reply Adriana 23. mars 2013 at 09:30

  Ja, men herregud hvor søte små doughnut og muffins de har 🙂
  Pleier alltid ta med en doughnut og en muffin så jeg har til bassengkos… he he he… Blir så godtesyk i solen så da er det helt perfekt.

  Kos deg og nyt sol, varme og slaraffenliv.

  Sånn bittelitt missunnelig 🙂

 • Leave a Reply