Reise

IF I WERE A BOY

23. mars 2013

Etter en lang dag ved bassenget, bestemte jeg meg for å dra ut. Jeg kan telle på tre fingre hvor mange ganger jeg har festether på Gran Canaria, det har som regel ikke vært særlig vellykket – harryfaktoren er alt for høy.

Men jeg tror at man kan ha det gøy i et tomt badekar, om man bare er omringet av festlige mennesker med godt humør. For det ble faktisk en svært vellykket – og lang natt. Mine kjære kompiser, Jon og Magnuss er også på øya, sammen med min nye venn Kai.

Vi var på Jumbo-senteret hele natten, og jeg må bare si det; herregud. Jeg var nok den eneste heterofile på hele senteret – men bra for meg, da trengte jeg ikke bekymre meg for å holde inn magen og rette på håret. På et utested kom jeg til og med ikke inn, fordi jeg ikke var mann. Kanskje like greit, på døra stod det «Prison for men». 

Postkort fra Gran Canaria-crewet, haha!

4 Comments

 • Reply Project healthy 24. mars 2013 at 00:33

  haha! Så gøy

 • Reply Luksusdyret 24. mars 2013 at 01:40

  haha på jumbo senteret har jeg vært ! ;D

 • Reply Marte 24. mars 2013 at 11:51

  Haha, så gøy 😀

 • Reply sklep online 12. mars 2024 at 15:46

  Wow, amazing blog structure! How long have you been blogging for?
  you make running a blog look easy. The whole look of your web site is magnificent,
  as neatly as the content! You can see similar here sklep

 • Leave a Reply