Reise

SOL, BØKER OG BORDTENNIS

26. mars 2013

Goood morgen! Som dere kanskje skjønner, skjer det ikke mye spennende her, så jeg har ikke stort å underholde dere med. Jeg sluker bok etter bok, knuser mamma i bordtennis, blir knust av pappa i bordtennis, spiser sinnsykt god mat, ligger i solen og svetter, sover – og så gjør jeg alt det der igjen.

Nå har vi nettopp spist frokost på terrassen, og skal opp til bassenget. Bassenget som hører til leiligheten er ikke min store favoritt, men det er et greit alternaltiv når vi ikke skal ligge i solen så lenge. Det tar jo litt tid å få hele troppen med tilbehør på stranda, og i dag skal vi faktisk bruke mesteparten av dagen på å kjøre inn til Las Palmas og henge der.

Er det noen som har noen sleipe bordtennis-triks til meg btw? Jeg MÅ knuse pappa, det klikker for meg hver gang han vinner. Er redd det går utover familieidyllen snart… 

4 Comments

 • Reply Nicole - Blogger om livet som kronisk syk 26. mars 2013 at 12:26

  Høres ut som om du storkoser deg! Kos deg masse videre!

 • Reply Ingeborg 26. mars 2013 at 18:00

  Heihei! Reiser til Playa del Ingles på lørdag, lurer litt på hvordan kveldstemperaturen er! må man ha lengermet/langbukse eller går det bra med sommerkjole ? 🙂 Noe å anbefale i det området? Har aldri vært på Gran Canaria før !

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Så deilig da! Det er kjølig på kveldene, jeg syns selv det er alt for kaldt for å gå med sommerkjole. På dagen er det mer enn varmt nok, men på kvelden ville jeg nok hatt noe varmere. Jeg er ikke særlig kjent i Playa Del Ingles, men det er fint i Meloneras, tar 5 min å kjøre dit! Koselig å spise ute der på kvelden, samt shoppe litt.

 • Reply therese kristina 27. mars 2013 at 14:46

  Er LITT misunnelig på deg som nyte livet på GC 🙂

 • Reply Malene 27. mars 2013 at 15:57

  Godt å se noen i normalt antrekk i syden 🙂 Ikke høye heler, moteklær, pintrange klær og uten nøye planlegging av antrekk før avreise 🙂 Du er fantastisk! Kos deg på ferie 🙂

  Svar fra Ida: haha! 😀 Skulle ønske jeg klarte det! Takk

 • Leave a Reply