Reise

ONE LAST NIGHT

28. mars 2013

Siste kveld her i varmen, og jeg gruer meg så til å reise hjem at jeg har gått og vært sur i to dager. Jeg VIL ikke hjem. Men i dag fikk jeg høre at det er sol og fint vær i Oslo, så da er det kanskje ikke  ille. Men hvis værgudene begynner å kjekke seg igjen, tar jeg første fly tilbake. Jeg gidder ikke. Gjett om de sitter og ler oppi der, når vi ruller rundt på isen i boblejakker og UGG’s!

Nå skal vi ut og spise (…) og spille minigolf. Vi har hatt nettopp hatt en liten bordtennis-turnering, men måtte bare innse at ingen av oss klarer å slå pappa. Så vi prøver lykken med golfkølla. Wish me luck!

5 Comments

 • Reply A 29. mars 2013 at 00:20

  Aaah! Jeg digger deg!!!! Jeg lo godt når jeg leste innlegget fra stranda lengre ned, det minte meg på et Annet innlegg du skrev for lenge siden da du satt på fly og skrev no i den duren, og det tikket inn kommentarer fra sure mødre. Jeg eeeelsket bloggen din! 😀 (og jeg får ikke sakt det nok)

 • Reply Natasa 29. mars 2013 at 14:38

  hvor er smykket fra, Ida? 🙂

  Svar fra Ida: Stradavarious! 🙂

 • Reply sandra 30. mars 2013 at 19:55

  du er så vakker!

 • Reply Susanne Michaela 1. april 2013 at 21:31

  Haha, merket at du var litt småsur på den kina restauranten i Arguineguin. (så syykt god mat!) Jeg satt på bordet ved siden av dere. Ville si hei eller møte blikket ditt, for visste godt hvem du var. Meen skulle ikke gjøre det for kleint for deg når du sitter der med mor og far og spiser nydelig middag. Men håper du hadde det fint på Gran Canaria!:) bodde du i Las Palmas hele ferien? dro dere kanskje litt overalt på Gran Canaria siden dere endte opp i Arguineguin den ene kvelden? 🙂 hadde vært gøy å få se deg igjen der nede. Rart jeg legger merke til deg i et annet land når vi begge bor på vestkanten her i Oslo. Hehe:)

  Svar fra Ida: har du langt, lyst hår? Hehe, da la jeg merke til deg i såfall! Fader, var så sykt sur den kvelden! :p hahahaha. Bodde først i Meloneras og så i Playa Del Cura. Kanskje vi sees på vestkanten en dag 😉

 • Reply Susanne Michaela 2. april 2013 at 02:26

  Ja det haar jeg:) satt liksom med ryggen mot deg på siden på en måte:) så gøy at du la merke til meg!:) haha, det la jeg godt merke til! var veldig stille på bordet deres den kvelden, hehe:) Åjaa, digg og ikke være på samme sted hele ferien da. Ja, kanskje det en dag :):)

 • Leave a Reply