Uncategorized

FORTSATT I FERIEMODUS

31. mars 2013

Og vips, så var man hjemme igjen – som om sol, sommer, bading og verdens beste 20 dager aldri har skjedd. Jeg har hatt det så innmari deilig, både for meg selv og med mamma og pappa. Gleder meg allerede til å reise tilbake.

Snilleste lillebror og kjæresten hans hentet meg på Gardermoen midt på natta. Flaks for meg at de ikke ante hvor langt det var, ellers hadde de aldri giddet…

Så nå er jeg hjemme i Tønsberg, og her blir jeg i noen dager. Er i feriemodus, og har absolutt ikke behov for å treffe noen eller være sosial. Dessuten skal jeg hente Bella på kattehotell – OG ferie bursdagen til mormor som fyller 66! Når man blir 66 kan man gjøre som man vil.

Neida, jeg er ikke i Marrakech. Jeg ligger bare i senga til lillebror, og han er ikke spesielt opptatt av matchende sengetøy. Kriterie nummer 1 for min framtidige mann: må være opptatt av matchende sengetøy.

5 Comments

 • Reply Madelaine 31. mars 2013 at 21:09

  Hvem kattehotell er hun på? Og er du fornøyd?:)

 • Reply Ingrid 31. mars 2013 at 22:48

  Hahaha måtte le av det siste der! Helt enig i den. Kjæresten min kunne vel ikke brydd seg mindre om det matcher, så jobber hardt med å få han til å se hvor lite fint det faktisk er med grønt laken, rød og gule dyner og puter med blomster på 🙂

 • Reply therese kristina 31. mars 2013 at 22:49

  Hahah herlig 🙂

 • Reply Nysgjerrig 1. april 2013 at 16:26

  Var det hint hint rettet mot Robin? 😉

 • Reply Mathilde 1. april 2013 at 20:15

  Hello Ida!
  I dag er det jo 1.april og (ehehe nå vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte for at jeg husker dette) på din gamle caffelatte-blogg, husker jeg at du på nettopp denne datoen la ut verdens morsomte film. Husker ikke om den het «Jeg er kjendis», eller om det var noe jeg døpte den til .. men uansett – tidenes musikkvideo! Kan du ikke lete litt i arkivene dine på pcen og se om du fortsatt har den?
  Må også nevne videobloggen hvor du ringte Knut, Knut og enda flere Knut-er. Haha, du er meg en morsom en

  Hilsen en som har lest bloggen din .. ja, kanskje litt for lenge !?

  😀

 • Leave a Reply