Uncategorized

OSLO

3. april 2013

Jeg er endelig hjemme i Oslo igjen, etter en måned på farten. Kom i går kveld, og i dag har jeg hatt både armer og hodet fullt med å gjøre ærender.

Deilig at det er vår-vær i Oslo nå! Isen må bare smelte på et par fortau, og så kan alt det grønne begynne å spire. Den dagen man legger merke til grønnfarge på trær og i grøftekanter, er helt ærlig en av de lykkeligste dagene i løpet av hele året.

Og vips, så var smoothie-pausen min over, jeg får kaste meg ordentlig over bloggingen senere. Nå skal jeg handle inn til middag, og for å være helt ærlig kommer det til å bli et problem. Selv om jeg ikke har spist så veldig usunt i påsken, er jeg bare så utrolig mett. Har ikke lyst på noe av det jeg egentlig liker å spise, og da jeg gikk i matbutikken i går holdt jeg på å brekke meg. Så. Jævlig. Mye. Mat. Jaja, har handlet inn en ekstra smoothie sånn i tilfelle handleturen blir en fail.

5 Comments

 • Reply Nicole - Blogger om livet som kronisk syk 3. april 2013 at 16:59

  Borte bra men hjemme best 😉

  Huff, ja, utrolig kjedelig å bli mat-lei. Hva søren skal en spise når en er lei av absolutt alt liksom? 😛

 • Reply Fitness Vibeke 3. april 2013 at 17:14

  Fort gjort å bli matlei 😉 Sjekk ut http://www.matprat.no for bra oppskrifter!

 • Reply tonje marie - konditor 3. april 2013 at 19:05

  Hei! Dette har ikke noe med gruppen å gjøre, men jeg håper at dere kan ta dere tid til å gi meg en stemme i denne kake-konkurransen. Jeg brenner virkelig for dette, og hadde satt stor pris på om jeg ble stemt frem som vinneren! En av premiene er en bakedag med den prisbelønnede konditoren Pascal, og det vill vært en utrolig stor inspirasjon for meg.
  Jeg ligger nå på 2.-plass, omtrent 70 stemmer bak 1.-plass – etter å selv å ha vært på første hele uken.
  Jeg ville blitt fryktelig glad om jeg hadde fått DIN stemme – bare trykk deg inn på DENNE LINKEN http://www.tv3.no/helenorgebaker/konkurranse, søk etter «Tonje Marie», velg det éne bildet som kommer opp og stem på meg – det hadde jeg satt så fryktelig stor pris på!

  Det er mulig å stemme én gang per dag, så stem gjerne til og med søndag – det er da denne delen av konkurransen avsluttes.

  På forhånd, takk!

 • Reply camilla 4. april 2013 at 08:35

  Åh, har du noen smoothie oppskrifter da? Jeg har så dilla på smoothie for tiden at jeg omtrent nekter å spise eller drikke noe annet…

 • Reply MaikenA 4. april 2013 at 18:25

  Åhh, de har såå gode smootier! Tror den jeg pleier å bestille heter fresh et eller annet, supergod! 🙂

 • Leave a Reply