Uncategorized

CLEOPATRA OG NATASHA

4. april 2013

This girl is ready for bed. Paradise Hotel og Jussi-krim slåss om å være underholdning på sengekanten, så vi får se hva det ender med.

I kveld har jeg hatt Idabestisen min på besøk. Hun hadde med seg hjemmelaget goodiebag til meg, med selvskrevet kort – gjett om det fikk meg i godt humør! I en verden fylt til randen med monster-jenter, er jeg så innmari glad og takknemlig for at jeg har kapret noen godhjertede venninner.

Vi har bare fjast rundt i hele kveld – og fått oss ny identitet, ikke minst. Husker dere at jeg hadde en søvnløs periode hvor jeg satt oppe på natten og handlet alt mulig rart på nettet? Vel, jeg har nå mottatt to parykker i posten. Bare vent, dere skal nok få hilse på Cleopatra og Natasha veldig snart!

No Comments

Leave a Reply