Uncategorized

HAKKE TENNER I SOLA

5. april 2013

Jeg syns det er så latterlig hvordan folk sitter ute i t-skjorte og drikker øl mens de hakker tenner, bare for å bevise for seg selv at vår og sommer er på vei. Men så er jeg en av dem selv. En av de som tar plass på Aker Brygge, Tjuvholmen, Tønsberg-brygga, eller hvor enn det måtte være – for å feire at det er fint vær og fortsatt jævlig kaldt.

I dag har jeg vært på Aker Brygge og spist lunsj i «sommersola» sammen med Johanne. Alle de andre jentene har jo sitt eget bloggnavn, så Johanne sitt blir Jojo (uttales djåodjåo). Haha, hun er ikke helt «inn» i blogging, og syns det er veldig rart at vi skal drive og ta bilder av hverandre.

Fun fact: Jojo og jeg er begge fra Tønsberg og har gått på TEATER sammen i mange år. Det finnes ikke et troll, spøkelse og møbel vi ikke har spilt på scenen! HAHAHA.

4 Comments

 • Reply Frøken K 5. april 2013 at 10:37

  Det er ikke til å komme bort i fra at det ser forferdelig teit ut, men tror de aller fleste faller for fristelsen likevel. Jeg hadde glatt gjort det, hadde det ikke vært for en viss fem måneder gammel baby som krever sitt.. Neste vår, aaaah 🙂

 • Reply hakke tenner jeg heller 5. april 2013 at 17:47

  …sånn er det berre….

 • Reply Stine Marie 5. april 2013 at 20:16

  Irriterer meg alltid grønn når folk alltid skal spørre hvor klærne til alle bloggere er fra kun for å nesten alltid få et svar fra en kjendis…MEN allikevel kan jeg ikke dy meg; hvor er jakken din fra? Den ser fantastisk fin ut! Og det er du også Ida! Ha en fin vår videre.
  Hilsen fast leser siden forevah ago;)

  Svar fra Ida: hei! 😀 hehe, den er fra Bik Bok, men tror ikke de selger den lengre.

 • Reply Maja 7. april 2013 at 13:19

  Hvor er den fine, svarte jakka di fra? 🙂

  Svar fra Ida: bik bok:)

 • Leave a Reply