Uncategorized

SPORTY SØNDAG

7. april 2013

Noen søndager er bare helt herk. Da jeg våknet i dag, trodde jeg aldri jeg skulle komme til å klare å stå opp. Men når alt kommer til alt, vet jeg jo at det bare er jeg som kan bestemme om jeg får en fin dag eller ei. Å ligge i senga og deppe når sola flommer inn vinduet, er virkelig ikke et alternaltiv.

Så da var det bare å hoppe i treningstightsen, gjemme deppetrynet bak caps og solbriller, og komme seg ut. Og vet dere hva, det ble en helt fantastisk dag. Jeg har hatt fine samtaler med venner, jeg har gått tur i Frognerparken, drukket kaffe på trappa ved monolitten, blitt trillet i handlevogn til Bogstadveien (…), gått tur til Bislett, lekt på lekeplass som en 5-åring, gått tur ned til sentrum, spist burger på Illegal for første gang (nam), tatt trikken rundt i byen, gått tur igjen, kjøpt smågodt, sett på film hos en venn.

… Til slutt følte jeg meg som en hjemløs (men veldig glad) person som bare streifet rundt fordi jeg ikke hadde lyst å dra hjem, haha. Oslo er virkelig en fantastisk by å bare lappe rundt i.

I morgen har jeg planlagt årets første utendørs joggetur! Så jeg håper sola skinner like fint i morgen. Og! Jeg har et nytt Oslo-tips til dere. Pretty Smooth er en liten smoothie-sjappe i Bogstadveien, de har SÅ GOD smoothie! Jeg pleier å kjøpe «Lillemor» uten banan, kunne levd på den.

3 Comments

 • Reply Ina 8. april 2013 at 11:34

  Så herlig 😀

 • Reply Lene 8. april 2013 at 16:58

  Hei:-)
  Jeg lurte på hvor mange lesere du har om dagen?
  Ha en fin dag!

 • Reply Eva 8. april 2013 at 20:11

  Herlige bilder Ida. Spørsmål: Har du erfaring med disse «Dream Extensions» som man bare trær over hodet og legger sitt eget hår over en tynn streng? For øvrig vil jeg si at det er herlig å se at du har fått ditt naturlige flotte hår tilbake. Du trenger ingenting for å være herlig fin!!!!!

  Svar fra Ida: takk! 🙂 Jeg har ingen erfaring med det, nei. Bruker tape-extensions fra Hairtalk når jeg har extensions!

 • Leave a Reply