Ida tipser

TILBUD PÅ VIPPER

8. april 2013

Hei alle søte! Hopper innom for å informere dere om at Neglhuset har en lærling som lager vippeextensions mye billigere akkurat nå. Det tar cirka 3 timer, og koster 600 kroner. Det koster vanligvis 1700,- så dette er et kupp!

Ring eller send en sms til 966 111 87 for å booke time, men vær rask 

//annonse 

12 Comments

 • Reply Amalie 8. april 2013 at 22:30

  FAEN at det ikkje ligg i Bergen. 🙁

 • Reply Anna 8. april 2013 at 23:15

  Juhuuu! Takk for tipset, er nybakt mamma og kunne trengt noe for å se hakket mer våken ut 🙂 Knall! Det sagt må jeg også bare gi deg et solid kompliment for en dødskul, ærlig og utrolig morsom blogg! Stå på videre 🙂

 • Reply andrea 9. april 2013 at 00:22

  Hvor ligger det og hvor lenge varer falske vippene?

  Svar fra Ida: det ligger rett ved Karl Johan i Oslo, og det varer ca 1 måned før man bør fylle på/fjerne 🙂

 • Reply Maria 9. april 2013 at 01:59

  Hei! Er det noe galt med arkivfunksjonen din, eller er det bare min mac som ikke er helt rett? Haha 🙂 Når jeg klikker meg inn på f.eks. mars, så får jeg bare se de siste innleggene fra måneden, jeg finner liksom ikke noen link for å klikke meg lenger tilbake i måneden. Så da er det mange innlegg jeg ikke får lest! Såå, er det noen som vet hvordan man klikker seg lenger bak? 🙂

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Det vet jeg ikke, men jeg har noen knapper nederst på siden hvor du kan klikke deg bakover i bloggen!

 • Reply Ida 9. april 2013 at 10:03

  Hei Ida:-) du jeg håpet du kunne svare på noe spm. Riktig nok ikke om de fine vippene dine, men om øyenbrynstattoveringa di! Jeg blei litt gira når jeg så det fine resultatet ditt, men litt dyrt var det jo, lurer derfor på en liten ting før jeg evt skulle gjort det selv! For jeg har sett flere andre som har tatovert på bryn og etter en stund så blir de liksom så bleike å litt rødaktig/grå i fargen! Ikke pent!!! Men blir dine sånn hvis du ikke fyller på, eller er dette en annen metode? Synes dine blei knallfine;-) og jeg har gjort meg selv avhengig av å ordne på bryna mine før jeg putter nesa utenfor døra….. Håper på svar:-)

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Jeg er kjempefornøyd så langt.Begynner å bli en stund siden jeg gjorde det, og jeg har ennå ikke fylt på flere ganger. Men mine viser ikke antydning til å bli rødgrå.. Sol er veeldig flink, det er alltid hun som retter opp det andre har gjort feil, så jeg ville ikke vært redd for det hos hun 🙂

 • Reply Mathilde 9. april 2013 at 12:56

  Åh, jeg får ikke noe svar fra de.. Jeg som hadde håpet å bli vippefin til sommeren:-D

 • Reply Hanne 9. april 2013 at 13:25

  Hei! Tusen takk for tipset, har nettopp booked meg time 😀 Gleder meg!

 • Reply Silje 9. april 2013 at 14:04

  Bestilte time med en gang!
  Men vet du hvilket stoppested med tog som er nærmest? Oslo s, Nationaltheatret, Stortinget? Elsker bloggen din!

  Svar fra Ida: gled deg! 😀 Jeg pleier å ta til Nationaltheateret, tror det er nærmest! Eller Stortinget, hvis du kan ta T-bane!

 • Reply Cecilie 9. april 2013 at 20:50

  Hvor lenge varer tilbudet? Er i Oslo før lørdag til onsdag

 • Reply madde 10. april 2013 at 15:05

  så kult da =)

 • Reply Maria 10. april 2013 at 15:47

  Hei Ida, takk for svar! 🙂 De knappene som gjør at man kan klikke fram og tilbake funker når jeg er inne på hovedsiden din, men de er ikke der når jeg klikker oppe i menyen på arkiv, og deretter velge måned. Da går det bare an å se de siste innleggene fra måneden, for da er ikke de fram-og-tilbake-linkene der :-/

 • Reply Charlotte 10. april 2013 at 21:07

  Hei ! 🙂
  Har du vippeextentions nå?
  Kommer det til å påvirke mine egene vipper?
  Hvor lenge kan/bør man ha «pause» fra det? 🙂
  Liker bloggen din veldig godt! Stå opp mot de som ikke
  klarer å gi deg postiv tilbakemeldinger! 🙂 Ha en flott
  kveld videre! 🙂

  Svar fra Ida:
  1. Ja, det har jeg nesten alltid 🙂
  2. Det har ikke påvirket mine, men hvis man plukker på dem kan man nok slite mye på sine egne.
  3. Jeg har bare hatt en måneds pause på over 2 år, men det er sikkert forskjell fra person til person.
  Tusen takk, klem 🙂

 • Leave a Reply