Uncategorized

SKJERPINGS

9. april 2013

ÅÅÅÅH. Jeg vet jeg har vært en ræva blogger i det siste, men jeg må ærlig innrømme at det er fordi jeg har hatt det skikkelig kjipt med meg selv. Jeg prøver så godt jeg kan å være flink med bloggen uansett humør, men det skinner virkelig igjennom uansett. Men NÅ er alt helt bra igjen, alt som har ligget og gnagd i bakhodet mitt er ordnet opp i, og den følelsen er så deilig at jeg føler at sola skinner inni meg i stedet for på himmelen.

En ting jeg ikke er spesielt glad for, er at jeg fikk SJOKOLADEKICK i stad! Dør av meg selv. Jeg jogger i en halvtimes tid, og tror automatisk at jeg blir en sånn som kan spise hva jeg vil uten å legge på meg. Så jeg løp på butikken rett før stengetid, og kjøpte både Smash og Bounty.

Skal nok jogge i morgen og.

8 Comments

 • Reply Madiken 9. april 2013 at 23:41

  Super flinka! 🙂

 • Reply Betina 9. april 2013 at 23:52

  fikk plutselig veldig lyst på bounty og smash..

 • Reply Andrea 10. april 2013 at 04:55

  Det er derfor du er den bloggaren som eg har respekt for.
  Du er ærlig, det er din greie og det fungerar. Blogg er meir enn berre fasade. Ingen over og ingen under.

 • Reply Jules 10. april 2013 at 09:27

  Du er jo så fin uansett jo! Og smil ja, det er vår!:)

 • Reply DD 10. april 2013 at 11:01

  Lite validitet i markedsføringen her:

  ” Ettersom jeg er litt usikker på hvordan jeg skal svare dere på spørsmål, f.eks om jeg går ned i vekt av å bruke Chili Forte, forhørte jeg meg rett og slett med dem.
  Svar fra Chili Forte: vi gir ingen lovnader om at man går ned i vekt, og det er heller ikke poenget med produktet. Produktet brukes av mange forskjellige grunner. Vi har kunder som har en helt normal vekt, men som bruker produktet i forbindelse med trening og sunn livsstil for å dempe s?tsuget og bidra til forbrenningen”

  Neste innlegg:

  ” En ting jeg ikke er spesielt glad for, er at jeg fikk SJOKOLADEKICK i stad! Dør av meg selv. Jeg jogger i en halvtimes tid, og tror automatisk at jeg blir en sånn som kan spise hva jeg vil uten å legge på meg. Så jeg løp på butikken rett før stengetid, og kjøpte både Smash og Bounty.”

  Konklusjon: kommer ikke til å kjøpe kosttilskudd fra Chili Forte

  Er ellers veldig glad i å lese bloggen din. Du er flink til å skrive 🙂

 • Reply Julie 10. april 2013 at 13:00

  Ida da! Alle har dårlige dager i blant, og da må det da være lov å ta en liten pause, eller ikke ha så mye å si akkurat den dagen? Vi er her jo uansett når du har noe å fortelle om igjen, vi 🙂

  Svar fra Ida:

 • Reply Jane 10. april 2013 at 13:17

  DD: Chili Forte er til for å DEMPE søtsuget, noe som ikke betyr at man aldri har lyst på noe godt. 🙂

  Ida, du er så flink til å skrive, og jeg kjenner meg så igjen i mye av det du skriver. Er så gøy å lese bloggen din 🙂

 • Reply Kine 10. april 2013 at 19:43

  Men Ida, da! Kan du ikke bare ha det bra, det hadde vært så mye hyggeligere!<3 Men husk at vi er like sprøe alle sammen. Mitt lille gledestips til deg er å lese bloggen http://www.tegnehanne.no, om du ikke har gjort å det før! Håper du får en fin dag:)

  Svar fra Ida: takk, så hyggelig! 🙂 Jeg har det helt supert nå, altså!

 • Leave a Reply