Uncategorized

HEI FRA BELLA

10. april 2013

Okey, så jeg tenkte at dere kanskje ville si hei til Bella, siden det er så lenge siden sist. Bella har storkost seg på kattehotell og hos besteforeldrene mine mens jeg har vært ute og reist.

Men Bella var ikke så jævlig interessert i å si hei til dere. Makan til uoppdratt rampekatt skal man nok lete lenge etter. Jeg tok seriøst 79 bilder av henne, og hun rekker tunge på alle. Vet ikke hva jeg har gjort galt. Kanskje hun bare ikke vil blogges.

HAHA. Jeg elsker den katten. Selv om hun ikke er like flink til å posere som de andre bloggernes kjæledyr. Og at hun er uoppdragen er faktisk ikke helt sant. Noen ganger, hvis jeg ikke får sove om natta, kan jeg bare hviske «Bella», og så hører jeg et dunk i andre enden av leiligheten, og det betyr at Bella kommer løpende for å sove i armkroken min. 

18 Comments

 • Reply Victoria Madeleine 10. april 2013 at 21:19

  Haaaa haaa, det er det søteste!

 • Reply Julie 10. april 2013 at 21:30

  Herlig 🙂

 • Reply Nicole - Blogger om livet som kronisk syk 10. april 2013 at 21:57

  Bella er tvers igjennom nydelig!

 • Reply Elisabeth 10. april 2013 at 23:13

  Det er så fantastisk! katten min liker også å ligge i armkroken om natten.. deilig:)

 • Reply Caroline Sofie 11. april 2013 at 09:28

  Nyydelig:)
  Jeg har også en perser, som konstant henger med tunga ut av kjeften 😀 Han ser helt merkelig ut, hehe.

 • Reply Guro 11. april 2013 at 09:41

  Så søt hun er 🙂
  Med hunder er det sånn at hvis de slikker seg på nesa, så er de usikre, eller vil få roet ned situasjonen. Dette er fordi hvis du lener deg over hunder, for eksempel med et kamera, kan du virke ganske skummel og hunder er konfliktskye. Er det kanskje slik med katter også? 🙂

  Svar fra Ida: uffda, kanskje hun følte seg truet av kamera! ;(

 • Reply Betina 11. april 2013 at 10:16

  haha, søt

 • Reply Camilla 11. april 2013 at 12:09

  Haha, herlig! Søt katt da 🙂

 • Reply Linda Rivin 11. april 2013 at 15:29

  Hei
  Nydelig katt 🙂
  Hvilket oppdrett er hun fra?
  Selv har jeg en Sort/Hvit perserjente og driver
  N*Blue Velvet`s Perseroppdrett
  klem fra
  Linda Rivin

 • Reply Hilde Kristin 11. april 2013 at 15:42

  Guro: Du har rett. Bella liker ikke kameralinsen for det er stort øye som ser på henne og hun ser nok bilde av seg selv i lina…. derfor slikker hun på snuta for å dempe det litt skumle øyet som ser på henne.

  Ida: Vær heller litt papparazzi når du skal ta bil av Bella enn å still henne opp….. snik deg innpå med lette og nette kropp og ta bilder når Bella ikke ser på deg….. Som f.eks når hun står i dusjen, er på do eller spiser middag eller sover en formiddagslur eller pusser tennene…. 😉

  Bella er iallefall søt og det beste som fins i verden er en katt som gjerne vil ligge i armkroken din. 🙂

 • Reply Kathrine Louise 11. april 2013 at 17:13

  Haha! Så søtt 😛

 • Reply Ragnhild 11. april 2013 at 17:39

  Herlighet, har ikke ledd så godt hele uka som jeg gjør nå! Verdens søteste Bella! 🙂

 • Reply Caroline 11. april 2013 at 23:08

  Hahaha, så søtt:D Katter er så herlige!

 • Reply Rita Hansen 12. april 2013 at 10:15

  Nydelig er hun, tror Bella går for den naturlige, usminkede blogg-poseringen jeg 🙂

 • Reply Lena 13. april 2013 at 22:41

  Hahaha, elsker disse bildene. Jeg lo godt! Bella er søt.

 • Reply Linn L. 14. april 2013 at 20:04

  HerreGUD, for en fantastisk katt! Hvis ikke det der er purrfect (hehe) posering for kameraet så vet ikke jeg!!

 • Reply Alt ordner seg 16. april 2013 at 00:48

  Jesus! Så søt hun er. Sitter selv med en liten pelsklatt ved min side nå. Har aldri skjønt meg på folk som ikke liker katter.. Hvordan er det mulig liksom?

 • Reply Anne-Marte 18. april 2013 at 20:28

  Gurimalla så søt… She just made my day 😀 Lo høyt for meg selv av de bildene. Bella er nydelig <3

 • Leave a Reply