Ida tipser

I LOVE HAIRTALK

10. april 2013

Vel, som dere kanskje har fått med dere, har jeg gått uten extensions en stund. Så i dag har jeg vært hos Merethe på Ruhs og satt på nytt hår fra Hairtalk.

Jeg har ikke satt i særlig mye denne gangen, og jeg har beholdt min egen lengde på håret. Problemet med mitt hår er at jeg har lengden jeg ønsker bak, men det er kortere foran etter mange år med glattetang, hårstrikk og fikling med håret. Så jeg ønsket rett og slett å få samme lengde i hele håret, og det har jeg fått nå.

Det er så fyldig, deilig og fint – det er ikke så mye Hairtalk som skal til for at man føler seg en million ganger bedre. Og så har vi frisket opp fargen!

Får mange spørsmål om hvilke farger Merethe bruker i mitt hår, så nå har jeg notert info til dere:

Først legger vi foliestriper med bleking. Mange hvis jeg ønsker å være veldig lys, færre hvis jeg ikke vil være fullt så blond. Denne gangen har vi kjørt ekstra på med blekingen siden det er sommer, og jeg følte meg litt for «mørk». 

Deretter pensler vi det som ikke er i folie med farge  9.1, som lager en fin dybde i håret, og står fint til de blekede stripene. Viktig å huske på at 9.1 vil se annerledes ut i et hår som ikke har samme hårfarge som meg i utgangspunktet. Jeg er en mørk «kommunegrå» naturlig. 

//Sponset behandling

10 Comments

 • Reply Helene Olaussen 10. april 2013 at 18:14

  hva koster det å gjøre extensions der? og blir det fort fullbooket? 😀

  Svar fra Ida: prisen varierer fra person til person, jeg vet jo ikke hvor mye og hvor langt hår du skal ha. Det er ganske fullbooket, så du må være ute i god tid. Men det er jo flere frisørsalonger som har Hairtalk, se en oversikt over alle på Hairtalk.no 🙂

 • Reply julie 10. april 2013 at 18:32

  hvor mye koster det å sette hairtalk ? 🙂

  Svar fra Ida: det varierer veldig, så du må ta kontakt med salongen hvor du skal gjøre det for å få en pris 🙂 Alle salongene finner du på Hairtalk.no!

 • Reply Mette 10. april 2013 at 20:16

  Hvor er t-shirten fra? 🙂

  Svar fra Ida: den er fra bikbok 🙂

 • Reply Miriam G 10. april 2013 at 20:40

  Hehe, jeg kjørte forbi akkruat når du og frisøren din stod utenfor og tok bilde sammen. Må si du er vakker men det er jammen frisøren din og! Har hun hairtalk exstensions? 🙂

  Svar fra Ida: hehe, så koselig! 🙂 Ja, Merethe bruker også Hairtalk.

 • Reply molly 10. april 2013 at 22:47

  Fin du ble! off, dette minner meg på at jeg burde komme meg til frisøren snart…kjempeslitt og mega ettervekst jo:P Kanksje jeg skal ringe å få en time hos Ruhs snarest, jeg vil bli like fin på håret som deg!

  Svar fra Ida: det burde du! 😀 men bestill i god tid, de er veldig fullbooket.

 • Reply Camilla 11. april 2013 at 12:08

  Nice! 🙂
  Bare jeg hadde hatt råd!

  Har du prøvd Remy Hair extentions før?
  Fant en veldig fin pris for det (199 kr (67% rabatt)) som jeg vurderer å kjøpe. Jeg har ganske flatt og tynt (og herpa….) hår, og har så lyst på extentions at jeg klikker snart.
  Har du noen erfaringer med disse extentionsene? Tror du det er verdt det?
  Er clip on! 🙂

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Jeg har brukt clip ons før, og Remy er vel ikke et merke, men en type Clip on? Tror Remy er den beste kvaliteten av hår man kan få i clip ons hvert fall 🙂

 • Reply Thea 11. april 2013 at 13:43

  Så fin du er på håret Ida!Du ser alltid så bra ut!
  Har alltid ønsket samme blondfarge som seg, liker at det er litt striper i det som får det til å se veldig naturlig ut. Bor også på Frogner,og siden jeg ikke vet hvor jeg burde gå da jeg bare har bodd her ett år, prøvde jeg meg på «Innovative» i Niels juels gate.. de er flinke, men ble ikke fornøyd, som jeg egentlig aldri blir:/ Så det var synd dette innlegget kom idag og ikke forrige uke, hehe. Men neste gang (som blir ganske snart) så skal jeg gå til samme frisøren som deg, og forhåpentligvis bli fornøyd! Nå vet jeg jo akkurat hva jeg skal si jeg ønsker 🙂 Men det eneste jeg lurer på er, hva heter frisørsalongen? og hvor ligger den?

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Tusen takk! Så kjedelig at du ikke ble fornøyd. Salongen heter Ruhs, og den ligger i Erling Skjalgssonsgate. Hvis du tar bussen til Olaf Ryes plass (i Bygdøy Allè), er det ikke så langt unna. Frisøren min Merethe er veldig travel, så hvis du vil til henne bør du bestille i veeldig god tid. Men de andre som jobber der er også flinke og supersøte 🙂

 • Reply A 11. april 2013 at 22:51

  Hei ida! Hvor er den grønne buksen fra? Du ble sykt fin på håret!!

  Svar fra Ida: tusen takk! 🙂 Den er fra bikbok!

 • Reply Jannicke 12. april 2013 at 22:47

  Buksa ser kul ut! hvor er den kjøpt? er den litt grønnlig i farge el?
  Utrolig flott på håret Ida…ønsker mg også hairtalk :O)
  Ha en herlig helg!!!

  Svar fra Ida: den er fra bikbok 🙂 Veldig behagelig å ha på!

 • Reply Laquitha 6. februar 2024 at 13:43

  No matter if some one searches for his required
  thing, so he/she wishes to be available that in detail, therefore
  that thing is maintained over here.

 • Leave a Reply