Uncategorized

STÅLRUMPE OG BLOPPIS

13. april 2013

Dere er så gode og snille! ♥ Tusen takk for haugevis med matinspo i kommentarfeltet på forrige innlegg. Når neste uke starter, skal jeg sette meg ned og gå gjennom alle linker, og så skal jeg prøve å gå i matbutikken med nytt sinn.

Til min store overraskelse ble det fredagstaco til middag i dag, og det var litt for kvalmende, men absolutt en fornøyelse. Har ikke spist taco på 100 år. Og dessuten var samboeren og jeg på verdens verste (tyngste) gruppetime i dag….

Du vet når du ender opp med å ligge flat som en pannekake på gulvet og le, og så kommer treneren bort for å pushe deg, men du bare klarer ikke mer. Haha, så utrolig ubrukelig. Jeg er allerede støl som et helvete, så tipper rumpa mi er hard som stål allerede i morgen. Hurra.

Og ellers har samboeren og jeg oppdatert Bloppis, så bruktsjappa vår er full av nyheter. Vi er sånne dumme brød som føler at enkelte ting bare kan brukes èn gang, så plagg som en gang var favoritter, skal nå ut av klesskapet. Se bloppisen vår på bloppis.no/shops/idaogmaria/

Nå skal Hulken med stålrumpa legge seg. Krysser fingre og tær for at vi våkner opp til sol i morgen, planen er nemlig å dra ut med det samme vi våkner. «Ut» som i vin, musikk og gøy. Ikke spør, det er bare blitt en tradisjon når sommeren lurer rundt hjørnet.

1 Comment

 • Reply vargas12 14. april 2013 at 20:56

  Hei vakre Ida

  Tenk så mange unge jenter og voksne kvinner i Norge, som sliter med å finne seg noe pent å ha på seg.

  Du som har en perfekt kropp, og en sexy rumpe tenker sikkert ikke over det, men dessverre så er det en del som må lete å lete, eller handle på nett for å finne noe de liker.

  http://www.vargas12.com/2013/04/sexy-antrekk-og-undertoy-for-pluss-size-kvinner/

  Jeg legger ved en link i håp om å hjelpe noen av dine lesere som skulle ønske de fikk tak i noe av det flotte du har å velge i.

  Takk for at du er den du er og som hjelper mennesker der behovet er størst. Du er en fantastisk representant for unge bloggere Ida.

  Jeg er veldig stolt over at du er 50% Kristiansunder:):)

  Vargas

 • Leave a Reply