Hverdagsliv

HANGOVER

15. april 2013

Du vet når du åpner ett øye, bare for å forsikre deg om at huset ikke har brent ned, og deretter åpner det andre, for å oppdage at du har byttet ut hodeputa til fordel for en halv grandiosa og et åpent snuslokk… Det kan jo ikke bli en bra dag.

I går var det fest hele dagen og fest hele natten, og det var ikke bare hodepine jeg våknet med i dag. Jeg våknet med et halebein som  må ha blitt påkjørt av en trailer i natt, for å sitte og gå er mer enn smertefullt. Hurra, tenkte jeg i et forsøk på å være positiv. Jeg har jo en samboer som kan styre og stelle for meg. Men så viste det seg at samboeren min har forstuet beinet.

Så i dag har vi ligget i sofaen og jamret oss som to små barn. Snakk om å være ubrukelige.

Alle burde egentlig se Hangover-filmene dagen derpå, som en påminnelse om at alt kunne vært mye verre. Rart det der, at man alltid har verdens verste følelse i kroppen. Er det egentlig verdt det?

3 Comments

  • Reply hangover jente3 15. april 2013 at 00:50

    Hahaha nå lo jeg godt, dere da <3 ligger og dør i soffan selv..

  • Reply Idadida 15. april 2013 at 12:18

    Det lurer jeg også på..

  • Reply Lillemeg 15. april 2013 at 14:44

    Digger bloggen din, Ida – og jeg liker at du er veldig ærlig med leserne dine og ikke prøver å fremstille deg selv som helt «perfekt». Nå er det mange bloggere som fremstiller seg selv på best mulig måte og unngår å fortelle ting som er åpenbare. Nettenestea f.eks. som har tatt silikon, men unngår å svare på spørsmålene og godkjenner ikke kommentarer med ordet «silikon» og samtlige andre bloggere – du derimot, du har ikke skjult noe og skriver på bloggen f.eks. når du tar restylane etc. Liker ærligheten din, bloggen din blir også mer troverdig da. Stå på!

  • Leave a Reply